24.06 parunāsim par „papardes zieda” meklēšanu


sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir pirmdiena un mūsu šodiens vebinārs būs par to kā gatavoties Saulgriežiem un Jāņiem, pēc tam būs ceturtdienas sarunas par puišiem, par sievišķo un vīrišķo enerģiju, par to kā to visu nodot saviem bērniem, un tad nu es tā sēžu un domāju – par ko es labprāt ar Tevi parunātu Jānu dienas vakarā. Un zini uz kādu sarunu es gribu Tevi aicināt? – parunāsim par mīlēšanos, par mūsu seksualitāti, par mūsu jutekliskumu un sievišķības apzināšanos.

Es pat nezinu vai nu apzināti vai zemapziņā, bet es šo tēmu jau kā 4 gadus esmu atlikusi un kaut kā nemaz nekustinu. Bet, ja pilnīgi godīgi, tad Laimes terapijā arī šai jomai ir milzīga nozīme. Un mūsu seksuālā dzīve ir ļoti saistīta ar to, kā sevi apzināmies kā sievieti. Cik mīlēta un cik skaista jūtamies. Vai mīlēšanos ierosinām ar prieku, vai tieši otrādi – atsaucamies, kā neizbēgamam darbam, kas ietilpst sievas pienākumos.

Es esmu par to, ka mīlēšanās ir ļoti skaista un pat vajadzīga, kamēr dzīvojam pasaulīgu dzīvi.

Zinu ļoti daudz autorus, kas saka, ka no seksa ir jāizvairās un jāatsakās. Gandrīz visi krievu skolas autori uz to pastāv – gan Lazarevs, gan Siņeļņikovs, ko vienmēr labprāt iesaku un pati daudz no viņiem esmu ko guvusi, saka, ka spēks ir atturībā. Nu tad par sevi un par laimes terapiju runājot, uzreiz varu pateikt, ka es tā nedomāju (varbūt kādreiz domāšu, bet šobrīd vēl ne). Tādēļ esmu par to, ka veselīga mīlēšanās ir ļoti spēcīga enerģijas apmaiņa starp vīrieti un sievieti un ja viņi ir pāris un vienīgie viens otram, tad abiem šis spēks ir enerģiju dodošs.

Cita lieta, ka trīsstūru attiecībās vai arī bieži mainot partnerus, spēki zūd. Un tas tā ir gan sievietei, gan vīrietim. Tikai bieži vien cilvēki to neapzinās.

Lūk, 24.jūnijs man šķiet ļoti ideāls laiks, lai parunātu par to kādu prieku un laimi gūstam no savām intīmām attiecībām. Cik laimīgu darām savu partneri, cik  veselīgi tas mūs ietekmē, cik laimīgas un piepildītas jūtamies. Cik šais attiecībās esam devējas, cik ņēmējas. Cik gatavas dot, cik no mums ņem. Cik tas viss ir dabīgi un cik piespiežoties, cik jutekliski un cik atbrīvoti notiek.

Šīs būs mūsu - meiteņu vakara sarunas, lai gan, ja pa kluso kāds puisis gribēs noklausīties, mēs neiebildīsim – jo ir taču Jāņi un papardes un Daba tik jūtīga un galu galā „viss ir viens” un bez puišiem jau nekur : ))

Tā kā – ja esmu Tevi iekārdinājusi parunāt par TĀDĀM lietām, tad šķiet, ka pēc svētku enerģija būs īstā, kad to visu tā sariktēt. Mīlēšanās, mīļošanās un seksualitāti rosinošās sarunas Pavasara studijā būs Jāņu dienas vakara vebinārā 24.jūnijā plkst.19.00-20.30.

Pieteikšanās kā jau parasts uz e-pastu: ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408.

Priecīgu Saulgriežu nedēļu vēlot,
Tiekamies mūsu internetsarunās jau šovakar (pirmdienā) un tad vēl ceturtdien un tad....Jāņu dienas vakarā 24.jūnijā.
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-06-17 19:52  |  Skatīts: 2111x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ