Līdzsvars


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir tik retas tās reizes, kad runāju ar Tevi vakarā. Faktiski šķiet, ka uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt tos rakstus mājas lapā, kas uzrakstīti dienas tumšajā laikā. Es esmu gaismas cilvēks. Mans radošais laiks ir rīti un dienas. Pēcpusdienā vairāk tad esmu konsultācijās, semināros vai pasākumos. Sarunas pieder rītiem. Man vispār patīk ar Tevi runāt tad, kad mierīgi plūstu pa māju - kaut ko pačubinos, kaut ko pakopju, kaut ko uzrakstu, tad atkal padzīvojos laukā ar suni – vārdu sakot, es ar Tevi runāju, esot dzīves plūsmā jeb citiem vārdiem dzīvei pa vidu.

Bet šodien mūsu saruna būs par līdzsvaru. Un tad nu sapratu, ka arī šeit var ieviesties līdzsvars. Ka varu ko izdarīt pilnīgi savādāk, lai nolīmeņotu savus vakarus un rītus. Īstenībā tā jau nemaz nav –arī vakari mūsmājās ir ļoti radoši. Mēs ar bērnu lasām „Alisi brīnumzemē” un taisām skolai stāstījumu, adām zeķi (jo mājturībā šogad ir adīšana) vai visi kopā zīmējam mājas skices. Bet šodien, braucot no jogas nodarbības, jau mašīnā sāku skaļi runāties ar Tevi. Par līdzsvaru, par harmonisku attīstību, par to, cik svarīgi ir sakārtot dzīvi un sevi jomu pa jomai. Savādāk tik un tā būs disharmonija un neapmierinājums.

Un it kā šo teicienu lietojam jau ceturto gadu, bet kaut kā brīžiem jāparunā ir atkal no kāda cita skatu punkta. Kaut kā esmu pamanījusi, ka tiem, kas iet ļoti garīgu šo personības attīstības ceļu, tiem mazāk veicas materiālās jomas sakārtošanā, naudas pelnīšanā, karjerā, savas jomas (misijas, biznesa) atrašanā un izveidošanā. Savukārt tiem, kam veicas biznesā un kas grib sevi pilnveidot tieši karjeras ziņā, tiem mazāk sanāk tā garīgā augšana un klibo attiecības. Un atkal – nav jau vairs prieka no naudas, ja citas jomas nav kārtībā.

Interesanti, ka tieši par to runājām pagājušo svētdien puišu seminārā. Ka bagātība ir visu jomu harmoniska attīstība. Laime ir tad, kad viss ir līdzsvarā un harmonijā.

Īstenībā šis pasākums vispār bija milzu atklājums man pašai priekš sevis. Nu pirmkārt jau kā izaicinājums man pašai kā nodarbības vadītājai. Gan jau, ka bija kāds iemesls, kādēļ 3 gadus biju izvairījusies runāt ar vīriešu auditoriju. Un tagad tas ir nolīmeņojies, jo ir pilnīgi skaidrs, ka vīriešu grupas ļoti labprāt iesaistās sarunās, dalās ar pieredzi, domām, viens otram palīdz, un interesanti, ka neviens nemēģina apgāzt tās patiesības, par ko runājām. Acīmredzot manī līdz šim bija ļoti daudz aizspriedumu un stereotipu par to kā vīrieši uztvertu laimes terapiju un sarunas par Visuma likumiem. Un izrādās, ka ļoti ieinteresēti un ļoti labi. Vēl šobrīd saņemu ļoti daudz skaistu vēstuļu un pateicības vārdu no semināra dalībniekiem. Paldies par to. Un pats svarīgākais, par ko mēs tagad sarakstāmies ir - ja gribi un vari būt bagāts, tad esi vesels, laimīgs, priecīgs un gandarīts. Un atkal otrādi – ja esi mīlestības piepildīts, tad vari būt arī bagāts un dzīvot pārticībā. Un tas viens otram neskādē.

Šonedēļ, gatavojot Mīlestības svētkus, man ir tikai viena doma – kā izmantot šo rituālu spēku dzīves pilnveidošanai. Kā uztaisīt tā, lai mēs prastu un spētu sajust katrs savu enerģijas spēku un izmantot kopīgo. Lai saprastu, ka tas viss, ko „izspēlējam” pasākumā, īstenībā ir mūsu dzīve ik dienas diendienā. Ka tieši šīs pašas metodes varam izmantot diendienā. Ka kolektīvais spēks ir dēļ mums un ar mums, ja vien mēs protam to sajust, to pieņemt, un ar to sadarboties.

Kā atrast sevi un sajust sevi kopējā enerģētikā. Kā nepazaudēt sevi? Kā kļūt stiprākam? Kā sazemēties un kā atvērt dievišķo kanālu? Kā vadīt savu enerģiju un būt tādam, kāds vēlos būt.

Tie ir mani šis nedēļas jautājumi. Par tiem sarakstos, par tiem runāju konsultācijās, par tiem veidoju prezentāciju Mīlestības svētkiem, to rakstu jaunajā grāmatā. Atbilde ir tikai viena- dzīvot ar centru sevī un attīstīties līdzsvarā uz visām pusēm kā saulītes stariņi. Tiklīdz sākās „klibās saulītes” tā laime pazūd. Tā kā – varam katrs sev un viens otram novēlēt harmoniju un līdzsvaru, laimi un bagātību, veselību un mīlestību!

Lai tas viss attīstās līdzsvarā.
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-02-07 07:09  |  Skatīts: 1842x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ