Rituālu un mīlestības enerģijas spēks


sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien savās domās gatavoju rituālu 10.februāra Mīlestības svētkiem un atceros sevi piecus gadus atpakaļ, kad vēl biju viena un tik ļoti gribēju sakārtot savu dzīvi ne tikai sevī, bet arī attiecībās un ļoti tuvās attiecībās. Es tik ļoti gribēju satikt savu īsto un vienīgo, izveidot ģimeni, un būt laimīga tieši kā sieviete. Tie ir tikai 5 gadi atpakaļ.


Pa šiem pieciem gadiem ir mainījies viss tik ļoti, ka to iepriekšējo dzīvi tikai ar grūtībām atceros. Bet tomēr atceros. Atceros kā ar draudzenēm gājām iepirkties un mums bija savs „sekss un lielpilsēta”, atceros kā stundām sēdējām un domājām par nākotni „kā būtu, ja būtu” un kurai tad pirmajai viss sakārtosies. Atceros, kā biju izmeklējusi visu internetu, lai priekš mums visām atrastu kādu īpašu notikumu, vai rituālu, kas palīdzētu mums šo jomu sakārtot. Jā. Tik ļoti, ļoti mums tas bija aktuāli.

Atceros, ka toreiz kaut kā Latvijā es tādus piedāvājumus neatradu (noteikti jau, ka bija, bet tieši man kaut kā netrāpījās) un tad mēs izdomājām braukt uz Pjuhticas klosteri un skaloties svētītā avotā un smelties enerģiju no īpaša akmens. Un es jau arī toreiz sapratu, ka tas spēks ir manī pašā un enerģija ir manī pašā, bet kaut kā lai to nolīdzsvarotu, es meklēju kādas iespējas ārpus sevis, kas man to palīdzētu.

Un atceros, tad mēs svinējām īpašos Jāņus, kur piedalījāmies draudzenes vien un toreiz īpaši piedomājām, kā atvērt enerģiju, lai šo mīlestības un partnerattiecību jomu sakārtot. Un tad es tā domāju – ak, Dievs!! Ka varētu būt kāds, kas palīdzētu ar kādu īpašu ritmu, domu spēku, jeb kustībām to visu saprast un izdarīt. Ka varētu būt kāda spēcīga sieviete, ļaužu kopa, organizācija jeb kas, kas tiešām prastu novadīt šādu te mīlestības rituālu. Es jau toreiz domāju, ka ļoti gribētu, lai es pati to varētu. Bet....kā gan es būtu to varējusi, ja man pašai tai laikā nebija šī joma sakārtota.

Un tagad, kad ir pagājuši 5 gadi un dzīve ir sakārtojusies (jau 4,5 gadus kā), kad ģimene ir tik stabila pašsaprotama vērtība, ka ir sajūta it kā tas tā ir bijis vienmēr, lūk pēkšņi tagad manī pašā rodas spēks un ideja, ka taču varu  - ka nu beidzot es varu pati šādu rituālu vadīt un manī  tas izraisa tādu prieku, spēku un enerģiju, ka jūtu –palīdzība nāk un Augstākie spēki to atbalsta. Īstenībā tas vienmēr ir tik konkrēti – vai nu mēģini un tev nekas nesanāk un saproti, ka Palīdzības nav, vai arī apsēdies un tev dod un dod un dod un tu tik spēj paņemt pretim gan idejas, gan spēku, gan veidu veidus kā to izdarīt.

Un tā es šodien esmu jau savās domas (un brīžiem tiešām liekas, ka ņemot pilnīgi fizisku līdzdalību ar visu iztēli, sajūtām, izdrebēšanu un milzīgu mīlestību) izgājusi Mīlestības rituālu un varu tikai priecāties, ka visiem tiem, kas šobrīd tik ļoti grib sakārtot savu dzīvi, attiecības, izveidot ģimenes, atgūt līdzsvaru partnerattiecības un galu galā dzīvot mīlestības piepildītu dzīvi, būs iespēja šādā rituālā piedalīties.

Nebūs sarežģīti, bet dziļi gan. Brīžiem man pašai liekas, ka tā forma un iespēja, ko tādu darīt, ir kaut kas absolūti vienkāršs un ģeniāls vienlaicīgi, ka brīnos kāpēc jau 3,5 Pavasara studijas pastāvēšanas gadus ko tādu neesmu vadījusi. Un , protams, protams, ka es taču saprotu, ka man vajadzēja līdz tam izaugt un sasmelties pieredzi un spēkus. Man vajadzēja satikt tik ļoti daudz pozitīvu cilvēku, ar kuriem kopā tad es pati vēlos būt šādā rituālā un dievišķās enerģijas plūsmā. Un pozitīvā pieredze man ir pilnīgi viss – gan reiki, gan joga, gan Gaismas svētki un pieredze, kādu guvu ar tiem un pēc tiem. Pilnīgi viss kopā ir radījis to sajūtu, ka ir īstais laiks un brīdis ko tādu darīt un vadīt.

Un atkal es jūtu to patīkamo kņudoņu saules pinumā, kas liecina, ka viss notiek pa īstam un ar dievišķu svētību.

Laime. Jā šī ir laime, par kuru esmu sapņojusi un vienmēr pēc tās ilgojusies – ka mīloša ģimene ir blakus, pati un mani mīļie veseli un laimīgi, un ir tik daudz enerģijas, ka varu to dot un dot un vēl dot citiem. Jā – tā ir laime, kurā ar pateicību varu būt.

Mīļie, aicinu jūs uz Mīlestības svētkiem 10.februārī, lai tad varam iziet šo mīlestības rituālu visi kopā. Vairāk info par pašiem svētkiem var izlasīt Pavasara studijas mājas lapā vai apskatīties manos draugos bilžu galerijā un dienasgrāmatā. Pieteikšanās kā vienmēr: pavasarastudija@gmail.com

Ar mīlestību un gaismu sirdī,
Inese
Komentāri (0)  |  2013-01-22 22:15  |  Skatīts: 2732x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ