Kā iekustināt enerģiju


Komentāri:

inese - 2012-04-22 16:38
Tieši tikko kā vienā no semināriem runājām, ka harizmu var "izaudzēt" paplašinot savu enerģētiku un vairojot spēku, iedvesmojot citus, darot savu darbu ar bezgalīgu mīlestību. Jā - entuziasms tiešām ir lipīgs:) Tā ir iedvesma. Iedvesma ir radošā enerģija. Radošā enerģija ir dievišķā enerģija un tā vairojas dodot:)

inese - 2012-05-09 22:24
Enerģijas došana ir jebkuras attīstības pamatā. Ja vajag attīstīt kādu projektu - jāiekustina sava enerģija. Ja vajag sakārtot attiecības - atkal jāsāk dot mīlestības eneģija. Ja vajag uzsākt biznesu - atkal jāiekustina enerģija.
tas ir pamatu pamats.

Viss notiek atbilstoši tam, cik mūsos ir šī dievišķā enerģija un cik to dodam:))


inese - 2012-05-10 17:39
Pilnīgi piekrītu:)
Gan par to, ka sākumā dara, dara, dara (un brīžiem pat liekas, ka tukšgaitā), bet rezultātā ir iekustējies kaut kas ļoti liels. Kāda bizness, kādam attiecības, kādam dzīve :)

un par enerģijas sadalīšanu, vai nobuksēšanu, vai tērēšanu pretējā virzienā - nu tas riktīgi tā ir.

Paldies, Ilona! Tu ļoti precīzi uzrakstīji:)


inese - 2012-05-10 18:44
Pēc sevis zinu, ka tam visam ir kāpumi un kritumi. un dažreiz pat nevar saprast, kas ir kas. Citreiz tieši tas atkritiens ir izdarījis vislielākos pagriezienus manā dzīvē un citreiz atkal otrādi.
Šeit nu atkal noder vārds "ļauties".
Kad esi uzņēmis to laimes terapijas kursu, tad viekārši dari un ļaujies visam, kas būs. Un pārmaiņas būs.

Tā tas ir ar visām garīgām praksēm. Ar jogu, ar Reiki, ar laimes terapiju.....vārdu sakot ar visu, kur tiek iekustināta dievišķā enerģija.


inese - 2012-07-16 20:18
Noskaņojuma radītāji esam mēs paši.
Ja esi pamodies sliktā garstāvoklī vai iekļuvis slinkuma enerģijā, tad piefiksē, ka tas tā ir un izmaini to - uzliec kādu smuku mūziku, padungo līdzi, padziedi. Ja ir iespēja ieej dušā- noskalo nepatīkamo un uzņem dievišķo. Ja ir iespējams - izkusties. izkustini enerģētiku.
izapļo rokas.
Piedomā, ka izkustini auras enerģētiku.
Un redzēsi, kā attieksme un vēlmes mainīsies:)

Es tieši tūlīt eju uz dušu un caur šo rituālu sapildīšos ar dievišķu mīlestību:)
Un mana enerģētika mainīsies:)



sadaļa: DARBS, NAUDA UN BIZNESS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau teicu, ka šodien gribu ar Tevi parunāt par vairākām tēmām - un viena no tām ir par enerģijas iekustināšanu, par jauna darba uzsākšanu vai esošā aktivizēšanu.

Un es pati jau lēnām sāku aizmirst tos laikus, kad Pavasara studija biju tikai es, dators un mans milzīgais sapnis un vīzija par to, kā tas viss ar laiku būs. Bet šodien man Daina to atgādināja ar savu darbošanos. Un es skatos no malas un pilnīgi baudu kā tas viss patiešām strādā un cik ļoti uz Visuma likumiem var paļauties. Tie nepievils nekad.

Tu jau zini, ka Daina ir Pavasara studijas komandā un ar savu mīlestības piepildīto enerģiju ir gan mājas lapā, gan ofisā, gan autoru un lektoru pulkā. Un lai arī varētu likties, ka atnākt strādāt uz Pavasara studiju ir iekāpt braucošā vilcienā un viss notiek - īstenībā tā nemaz nav. Arī šeit (tieši tāpat kā visur dzīvē) ir jāiegulda ļoti daudz enerģijas, lai Visums to uztvertu un dotu atpakaļ. Piedevām tas jādara neatlaidīgi pat tad, ja sākotnēji liekas, ka vispār nekas nenotiek.

Es tieši tā darīju tad, kad iesāku veidot Pavasara studiju. Es priecājos par katru rakstu, ko man paņēma pretim kāds cits portāls un atzina par labu esam, es biju laimīga par katru apmeklējumu mājas lapā, ja kāds bija izlasījis manu rakstu. Sākumā statistiskas pie raksta bija 10, 20 vai 25 cilvēki, kas izlasījuši. Es biju vienkārši laimīga, ka tik daudzus tas ieinteresējis un darīju, darīju, darīju.

Un tagad es redzu kā to dara Daina. Viņa raksta un ieliek rakstu gan Pavasara studijas lapā gan draugos sadaļā „parunāsim" - un es skatos, ka ieteikumi viņas rakstam ir ap 400 un komentāru ap 50. Enerģija kūsā un viss griežas radošā, dievišķā un pozitīvā virzienā.

Skatos un domāju - cik precīzi pareizi viņa dara un es to redzot skaidri zinu, ka viņas darba augļi būs. Īstenībā jau ir. Visums nekad nenodod. Visums vienmēr mūsu darbiem atbild ar „Jā".

Un stāsts jau varbūt nemaz nav par Pavasara studiju, Dainu vai mani. Stāsts ir par to, ka ja vien Tu zini, ko gribi iekustināt, tad rūpīgi darot ar prieku un gandarījumu, Tu agrāk vai vēlāk iegūsi rezultātu.

Ja Tev šobrīd ir tā, ka nezini vai vispār gribi iet uz darbu (bet tai pat laikā saproti, ka darbs ir vajadzīgs un radošā enerģija arī), tad vienkārši sāc domāt par savu darbu ar prieku. Nedomā par to, kas nepatīk, domā tikai par to, kas patīk. Sāc arvien vairāk darīt to, kas patīk - vairo šo savu darba daļu. Dari priekš sevis un dari cilvēkiem un Dievam par godu. Dari vislabāk kā vien Tu vari. Baudi to, ko Tu dari. Izbaudi katru niansi šim darbam. Sajūti, ka tā esi Tu, kas dara. Un tā esi tieši Tu, kas, šobrīd pasaulei dod savu pozitīvo enerģiju. Izjūti kā dodot Tu pati kļūsti mīlestības un dievišķās enerģijas piepildīta.

Un Tu redzēsi kā notiks brīnums - un cilvēki sāks pie Tevis tiekties. Viņi paši nesapratīs kāpēc. Viņi nezinās ko viņiem no Tevis vajag un kāpēc Tavs pakalpojums (vai prece, ko ražo) ir viņiem tik būtisks. Un tas nebūs ne preces, ne pakalpojuma dēļ. Tu taču arī agrāk ražoji vai darīji tieši to pašu. Atbilde meklējama Tavā enerģētikā. Ja Tu esi spēcīgu radošu enerģiju piepildīta, tad cilvēki pievelkas pie šīs enerģijas. Jo esam pilnāki ar dievišķo enerģiju, jo esam spēcīgāki un jo vairāk cilvēki grib šo mūsu enerģiju baudīt.

No tukša jau nav ko paņemt. No nīgra arī ne. Bet no laimīga un mīlestības piepildīta gan ir. Visi grib mīlestību. Visi grib laimi.

Cilvēki grib mainīties ar radošo enerģiju. Jo radošās enerģijas Tevī būs vairāk, jo vairāk cilvēkiem vajadzēs to, ko dari, jo vairāk augs pieprasījums tieši pēc Tevis.

Es Tev novēlu sajust šo enerģijas plūsmu un atjaunot to, ja šobrīd nejuti. Atjauno dodot. Atceries likumu - ja kaut kas trūkst - sāc to dot J

Lai Tev izdodas!

Ar mīlestību,

Inese

Ps. Atceries, ka komentāru sadaļā varam komentēt, piereģistrējoties mājas lapā un ielogojoties.

Komentāri (15)  |  2012-04-20 01:01  |  Skatīts: 7065x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
baibam - 2012-04-20 19:29
Man šķiet, plus vēl tam, par ko raksta Inese, tā citu pievilkšanās pie konkrēta cilvēka ir saistīta arī ar konkrētā cilvēka harizmu un pašpārliecību. Un, protams, ar to, cik ļoti šis cilvēks burtiski "deg" par savu ideju vai darbu, aizraujot pārējos. Entuziasms ir lipīgs :)

inese - 2012-04-22 16:38
Tieši tikko kā vienā no semināriem runājām, ka harizmu var "izaudzēt" paplašinot savu enerģētiku un vairojot spēku, iedvesmojot citus, darot savu darbu ar bezgalīgu mīlestību. Jā - entuziasms tiešām ir lipīgs:) Tā ir iedvesma. Iedvesma ir radošā enerģija. Radošā enerģija ir dievišķā enerģija un tā vairojas dodot:)

janex - 2012-04-24 06:30
Hei hei visiem un ļoti īpaši Inesei :-) Paldies Inese :-)
Tikko kā pabijis Ineses seminārā, varu papildināt ar pieredzi kā tas darbojas dzīvē vai realitātē. Pastarpus varu piebilst, esot seminārā, sākas viss ar viena cilvēka pozitīvo vai mīlestības enerģiju. Visiem dodot šo pozitīvo lādiņu, iekustina vai atver pārējos šo enerģiju, tā pamazām atveras katra cilvēka enerģijas lauks. Kuri savukārt sāk mijiedarboties, viens otru papildinot, jo viens otram vairāk dodam, jo vairāk saņemam, rezultātā telpu piepilda viena vienīga pozitīva mīlestības dzirkstoša enerģija, notiek radošs process, mēs pārstrādājam zemās vibrācijas uz augstākām vai smalkākām. Kaut kur jau tā enerģija jāņem, un ņemam no zemākajām, pārstrādājam augstākās vibrācijās. Izprotot fiziku varu piebilst, tas ir iespējams pat fiziskajā un materiālajā pasaulē.
Rezultātā atstājot semināru, varu teikt visi sajuta šo pacilātību, pozitīvi lādēto noskaņu, atbrīvotību, entuziasmu, kāds pat Laimes sajūtu..., bet tēma seminārā bija par naudu!!!!:-)...
Viss sākas ar vienu vai mazumiņu, tika uzlādēti vai uzlādējās vismaz divdesmit, kuri savukārt nonākot mājās, darbā, vai uz ielas, katrs ar savu pozitīvo lādiņu spēja uzlādēt vēl vairākus cilvēkus, pieņemam vidēji piecus, tātad rezultāts jau ir ap simts cilvēki, kuri savukārt katrs atsevišķi atkal dalījās savā pozitīvajā enerģijā. Fantastiski !!! No mazumiņa uz vairāk kā simts!!!:-) tas palielinās ar ģeometriskās progresijas lielumiem.
Apzinoties un vizualizējot kā tas darbojas, tas līdzinās ūdens lāsei iepilot gludā ūdens tilpnē, piliens un vilnītis pārskrien ūdens virsu izplešoties platumā, vai kā sirds puksts, vienreiz nopukstot spēj pārnest dzīvības enerģiju pa visu ķermeni :-)
:-) :-) :-)
Piemērs iz dzīves, nākamā dienā, par semināra tēmu un to praktisku pielietojumu, realizāciju:
Līdz šim domāju ka mūsu uzņēmumu enerģijas līmenī virza kāda persona, jo kad šī persona bija darbā, uzņēmumā visi strādāja, klienti nāca, darbi ritēja, viss notika, visiem bija ko darīt, un visi bija aizņemti ar darbiem. Nu lūk, bet kad šī persona nebija uzņēmumā, tas notika vismaz reizi vai divas nedēļā, tad uzņēmums bija pavisam cits, ar citu dzīves ritējumu..., it kā aizmidzis, ..., kas savukārt izraisīja miegainību arī citos:-)!!! Divos vārdos sakot: šī persona radīja to enerģijas plūsmu ko mums pasniedza seminārā.
Ieguvis jaunās zināšanas un vēlmi to visu pārbaudīt dzīvē, es sāku praktizēt to jau nākamajā darba dienā. Soli pa solim, domu pa domai, utt. Prakses vēl maz, bet tagad zinu ka tas strādā, vienkārši strādā. Pat sakrita tā, vai arī šī persona juta ka viņa var nebūt uzņēmumā, un darbi ritēja uzņēmums dzīvoja, tā it kā enerģija plūda, to varēja manīt ar neapbruņotu aci, ..., enerģijas radītāji vai virzītāji bija nomainījušies, bet enerģija plūda un viss notikās. Varu vēlreiz piebilst tas vienkārši darbojas. Ar to ir jāstrādā, jāpraktizējas, jātrenējas. Treniņš ir vajadzīgs, jo dienas beigās biju kā ...., bet varbūt jāapmeklē vēlreiz seminārs, jo pietrūka enerģijas, ko biju smēlies no semināra apmeklējuma.
Ir jāatrod domubiedri šādos jautājumos, lai varētu ar sarunām vairot šo enerģētisko lādiņu.
Ar cieņu Janex.






illva - 2012-04-24 07:05
Janex!
Tu runā...par to, ka uzpildiji sevi no semināra...un tas ir tik jauki....bet tagad svarīgākais...kam??...ko??...un kādā veidā vari dot tālāk??
Inese...tik labi teksta beigās ir uzrakstijusi....ja enerģija sāk pietrūkt....tad!!!!...sāc to dot!!
Un...tas noteikti ir jādara....tas strādā!!!!...es burtiski šodien....tiklīdz sajutu, ka enerģija manī sāk apstāties....es sāku lūgt Dievu....un piepildijos ar spēku un pārliecību...un man bija ko dot cilvēkiem....kuri bija pie manis atnākuši...un par to ir tik liels gandarījums, ka vēl vakarā...es laimīga smaidu.....esmu pateicīga...par to...:)
Lai izdodās:)

janex - 2012-04-24 07:23
Aizmirsu piebilst : rīts sākās tieši ar to, ar došanu, tieši tādu kā pieminējām, kādu vēlējos saņemt.
Pēcpusdien dators nespēja saprast ko viņam centos dot, diemžēl tas iedarbojas tikai uz cilvēkiem:) (Šitais bija jociņš:-) )
Ar cieņu Janex.

lunda - 2012-04-24 20:49
Paldies par šo rakstu, tas man ir nācis pašā laikā :)
Lielākoties visi raksti šeit ir iedvesmojoši un mīlestības piepildīti, bet dažkārt (vispār jau diezgan bieži) ir tā, ka pēc raksta izlasīšanas jau nākamajā dienā mazliet piemirstas gan tas, kas izlasīts un tik ļoti iedvesmojis vakar, gan arī jaunās apņemšanās piemirstās, tad nu tagad sāku jaunu tradīciju - izprintēt īpaši uzrunājošos rakstus un pielikt mājās pie sienas redzamā vietā, lai tas ir kā atgādinājums dienu dienā. Šis ir mans pirmais izprintētais raksts, kas ieņems goda vietu :) Ja arī kādam citam būs palīdzējusi šī mana ideja, ļoti priecāšos!
Paldies par iedvesmojošo rakstu! :)

ilonas - 2012-04-27 06:41
Paldies par rakstu un komentāriem. Es šo lapu lasu jau ilgāku laiku, bet joprojām uzzinu daudz jauna. Tikai tagad novērtēju enerģijas došanas nozīmīgumu. Paldies! Es jūtu, kā manī ir atjaunojusies enerģija. Paldies Jums par to!

inese - 2012-05-09 22:24
Enerģijas došana ir jebkuras attīstības pamatā. Ja vajag attīstīt kādu projektu - jāiekustina sava enerģija. Ja vajag sakārtot attiecības - atkal jāsāk dot mīlestības eneģija. Ja vajag uzsākt biznesu - atkal jāiekustina enerģija.
tas ir pamatu pamats.

Viss notiek atbilstoši tam, cik mūsos ir šī dievišķā enerģija un cik to dodam:))

ilonas - 2012-05-10 02:17
Man šodien radās doma, ka mēs dzīvē netiekam tā tālu uz priekšu nevis tāpēc, ka mums nebūtu enerģijas. Bet mēs to enerģiju iztērējam visādiem lieliem "niekiem". Piemēram, velkam aiz sevis kaut kādas pagātnes aizvainojuma emocijas, dusmas, bēdas. Tieši kā rakstā par praktiskajām nodarbībām minēja Inese, tad attiecīgi neejam uz priekšu un neieviešam izmaiņas savā dzīvē.
Kāpēc secināju - šonedēļ lasīju Svijaša grāmatu par kļūdu labošanu. Piedošanas meditāciju veicu. Man radās sajūta, ka tas ir tikpat kā otras slodzes darbs.
BET pēc pāris dienām ir sajūta, ka kāds kg ir nomests. Gribat ticiet, gribat nē.
Tāpēc mēs varam izveidot biznesu, bet kaut kad var pietrūkt spēka turpmākajiem pārbaudījumiem.

Tieši tāpat kā dod šo mīlestības enerģiju - tas ir jādara, jādara un jau pēc pāris dienām sāc just, ka parādās spēks dot vēl vairāk. Un pazūd nogurums. Tas ir fakts.

Laimes terapija iesākumā ir nopietns, regulārs, pat fiziski smags darbs ar sevi - līdz brīdim, kad tas viss kļuvis par ieradumu.

inese - 2012-05-10 17:39
Pilnīgi piekrītu:)
Gan par to, ka sākumā dara, dara, dara (un brīžiem pat liekas, ka tukšgaitā), bet rezultātā ir iekustējies kaut kas ļoti liels. Kāda bizness, kādam attiecības, kādam dzīve :)

un par enerģijas sadalīšanu, vai nobuksēšanu, vai tērēšanu pretējā virzienā - nu tas riktīgi tā ir.

Paldies, Ilona! Tu ļoti precīzi uzrakstīji:)

ronda - 2012-05-10 18:09
Man ļoti patīk Ilonas komentārs. Pēdējā laikā domāju līdzīgi. Vairākus gadus jau mēžu sevi, savu pagātni un kādu laiku to vēl darīšu, kamēr jutīšu, ka ir tīrs. Bieži patiešām ir šķitis, ka darbojos tukšgaitā, cik reizes no izmisuma un noguruma ir nolaidušās rokas... Pēdējā pusgada laikā jūtu, ka dzīve patiešām ir iekustējusies un jūtu, ka iekustās arvien vairāk :))

inese - 2012-05-10 18:44
Pēc sevis zinu, ka tam visam ir kāpumi un kritumi. un dažreiz pat nevar saprast, kas ir kas. Citreiz tieši tas atkritiens ir izdarījis vislielākos pagriezienus manā dzīvē un citreiz atkal otrādi.
Šeit nu atkal noder vārds "ļauties".
Kad esi uzņēmis to laimes terapijas kursu, tad viekārši dari un ļaujies visam, kas būs. Un pārmaiņas būs.

Tā tas ir ar visām garīgām praksēm. Ar jogu, ar Reiki, ar laimes terapiju.....vārdu sakot ar visu, kur tiek iekustināta dievišķā enerģija.

ilonas - 2012-07-16 19:21
Bet kā rīkoties tad, kad nu patiesi negribas strādāt. Pieņemu, ka ir nogurums, bet priekšā ir visa darba diena. Kā tikt šai noguruma vai negribēšanas sajūtai pāri?
Saprotu, ka lieliski gribētos šodien neko nedarīt, bet kā izmainīt to savu attieksmi tai vienā dienā, vai pat stundā, kad ir pielavījusies vēlme neko nedarīt?

inese - 2012-07-16 20:18
Noskaņojuma radītāji esam mēs paši.
Ja esi pamodies sliktā garstāvoklī vai iekļuvis slinkuma enerģijā, tad piefiksē, ka tas tā ir un izmaini to - uzliec kādu smuku mūziku, padungo līdzi, padziedi. Ja ir iespēja ieej dušā- noskalo nepatīkamo un uzņem dievišķo. Ja ir iespējams - izkusties. izkustini enerģētiku.
izapļo rokas.
Piedomā, ka izkustini auras enerģētiku.
Un redzēsi, kā attieksme un vēlmes mainīsies:)

Es tieši tūlīt eju uz dušu un caur šo rituālu sapildīšos ar dievišķu mīlestību:)
Un mana enerģētika mainīsies:)

linda - 2012-07-16 20:25
Varu padalīties ar savu atklājumu, kas man palīdz vairot enerģiju, kad jūtu, ka tā sāk trūkt. Es ieleju glāzē ūdeni un šajā ūdenī ieskaitu spēka vārdus (piem. esmu enerģijas un spēka pilna; manī ir daudz enerģija un labs noskaņojums; utt.). Katru reizi šie vārdi ir citādi un pati jutīsi, ko Tev attiecīgajā brīdī vajadzēs (enerģiju, spēku, iedrošinājumu vai ko citu), citreiz ūdenī ieskaitu Tēvreizi. Šeit ir jāļaujas savām tābrīža sajūtām.
Ūdens ir fantastisks ar to, ka maina savu struktūru un dod mums to enerģiju, par ko mēs domājam tajā brīdī, kad to dzeram.
Es šo metodi sāku izmatot, jo gribēju atbrīvoties no biežas kafijas dzeršanas (manā gadījumā tās bija kādas 3-4 krūzes dienā). Strādājot birojā kafijošana nemanāmi kļūst par ieradumu, no kura sāc palikt atkarīgs. Jo liekas, ka ar kafiju uzņem enerģiju, bet patiesībā tā nemaz nav. Pašlaik jau esmu pārgājusi uz vienu krūzi dienā, ļoti reti kad gribas vēl kafiju. Jo enerģiju uzņemu ar apvārdotu ūdeni. :)
Ilonas, ceru, ka noderēs mana pieredze šajā jomā! :)


Atpakaļ