Mūsu un mājas enerģija un enerģētika


 Kādu laiku neesmu Tev rakstījusi, un tieši tādēļ man ir daudz pārdomu un jauna, ko Tev pastāstīt. Sadalīšu to vairākos stāstiņos.

Viens no maniem īpašiem novērojumiem ir saistīts ar mājas enerģētikas atjaunošanu un to, kā tas mūs ietekmē.

Man mājās šobrīd ir remonts. Nu, no vienas puses nekas īpašs. Tikai kosmētiskais remonts skaistuma, tīrības un enerģētikas atjaunošanai. Bet kā jau remonta laikā, tiek ļoti daudz šķirotas un pāršķirotas mantas. Liela daļa no tām tiek izmestas un mainītas, kā arī iegādātas no jauna. Plus vēl tam kādu laiku visas mantas tiek pārnestas uz vienu istabu, pēc tam visas tās pašas mantas uz otru istabu, nekas vairs nestāv tur, kur tam jābūt un krietnu laiku mājās ir reāls haoss.

Manā gadījumā vēl piedevām ir tā, ka es katru dienu vadu seminārus  un atbraucu mājās ļoti vēlu, un dēļ tā mājas remontēšana, kārtošana un tīrīšana lielākoties notiek bez manis.

Un te nu sākas mani novērojumi. Izrādās, ka pat nebūdama iesaistīta remonta darbos, es pa tiešo esmu saistīta ar mājas un savu lietu enerģētiku un tas, kas man parasti ik dienas ir ļoti vienkārši – uzturēt savu laimes sajūtu – te pēkšņi man prasa milzu laiku un saņemšanos, papildus noskaņošanos un harmonizēšanos. Nu...ir tāda sajūta it kā ne tikai lietas, bet visas manas sajūtas un domas būtu izkaisītas un man grūti tās savākt kopā.

Un tad seko nākošie novērojumi – mēs jau zinām, ka ir likums „kā sauc tā atskan” un lūk, lai kur es brauktu un kādā Latvijas vietā tiktos ar cilvēkiem, man visi pēc kārtas saka, cik viņi ir piekusuši, saputrojušies, palikuši bez spēka un grib vienkārši atpūsties un izgulēties. Es klausos un dzirdu, ka viņi saka to, ko es jūtu.

Un tad sāku domāt – kurā gan brīdī es zaudēju spēku. Un pēkšņi sapratu, ka tas ir saistīts ar manu mājas enerģētiku. Tās lietas, kas man gadiem bija kalpojušas un diendienā bija blakus, kas bija sapildītas ar mīlestību un deva man spēku, nu tika iznestas ārā. Tika pārkrāsotas sienas un sapirktas jaunas mantas. Bet.....šīm mēbelēm un lietām taču vēl nav mūsu mājas enerģētikas. Tās ir atnākušas ar pilnīgi citu informāciju. Un mēs jau nezinām kas ar šīm mantām ir bijis pirms mēs tās atvedām.

Un te nu mani jaunie atklājumi – ka lietas ir pie sevis jāpieradina tāpat kā cilvēki, dzīvnieki un jauni apstākļi. Aiznesot prom savu iepriekšējo iedzīvi un atvedot vietā jaunu mēs nevaram domāt, ka to nepamanīsim. Mūsos rodas tukšums, kurš jāsapilda ar mīlestību.

Un tā nu es tagad pilnā nopietnībā mīļoju, paijāju un sūtu labu enerģētiku visam, kas mājās ir jauns, un zinu, ka pēc tam to visu ar uzviju atgūšu no savas mājas atpakaļ.

Lai mājas mums dotu spēku, mums ik pa laikam tās jāsamīļo un jāsapilda ar mīlestības enerģētiku. Un ja ir iztaisīts remonts – tad vēl jo vairāk. Mums jānoņem iepriekšējā (svešā) informatīvā programma un jāuzliek sava- pozitīvā un mīlestības piepildītā enerģētika.

Un tad atkal mūsu māja kļūs par mūsu miera ostu un patvērumu, par vietu, kas dod mums spēku, iedvesmu un laimes sajūtu.

Komentāri (8)  |  2011-04-20 18:22  |  Skatīts: 5024x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ