Ārstēsimies ar piedošanu


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: LAURA BANDERE

 Šodien gribu parunāt par to, kādēļ bērni slimo.

Mazi bērni pārņem negatīvās emocijas no vecākiem  un, kad ģimenē pazūd harmonija un mammai ir dusmas vai aizvainojumi vai nesakārtota attieksme pret kādu dzīves jomu, bērns saslimst. Man gadījās stipri apvainoties uz citu cilvēku un meitiņa saslima ar iesnām. Un, tiklīdz es to sapratu, pavisam negaidīti un brīnumaini iesnas izzuda pašas no sevis. Kad mēs paši vai bērns saslimst, mums vienmēr vajag padomāt, kas mūsu attieksmē nav bijis labi un kāda mācība mums ir jāsaprot. Ja mūs ir aizvainojis kāds cilvēks, mums vajag nevis dusmoties, bet padomāt - ar ko esmu piesaistījis tādu otra rīcību.

Bērni ļoti mīl savus vecākus un glābj tos, uzņemot slimības uz sevi.

Man bija tā, ka bērnībā slimoju daudz un bieži, bet kad sāku patstāvīgu dzīv,i mans veselības stāvoklis strauji uzlabojās. To es sapratu, izanalizējot mammas emocijas. Bet mums jau tas bija aizgājis kā riņķa dancis, ka mammai nepatīkamas emocijas, jo es slimoju, bet es tik slimoju dēļ šīm emocijām un tā - uz riņķi. Bērnam distancējoties no vecākiem, viņš distancējas arī no viņu problēmām un tādējādi uzlabojas arī kopējais veselības stāvoklis un imunitāte.

Bērniem ir vajadzīga beznosacījumu mīlestība un pieņemšana. Saņemot mīlestības enerģiju, bērna veselības stāvoklis uzlabojas. Ja vecāku bieži nav mājās, tad bērns izspēlē tādus trikus, ka saslimst, lai saņemtu uzmanību un mīlestību no vecākiem. Un mēs jau visi zinām, ka slimības laikā mūs visus vairāk lutina un bērni to ļoti labi saprot.

Ja mūs piemeklē kāda slimība, tad esam ko nepareizi attiekušies pret savu ķermeni un ķermenis signalizē, ka jāizlabo kļūda.Vvarbūt arī Tev noderēs Lūles Vīlmas metode ar piedošanu. Piedošanai piemīt atbrīvojošs spēks.

“Es tev piedodu to, ko tu man esi nodarījis.
Es sev piedodu, ka esmu uzņēmis sevī šo slikto.
Es lūdzu piedošanu savam ķermenim, ka tādējādi esmu viņam nodarījis pāri. “

Mums nav jāgaida Ziemassvētki, lai piedotu sev un citiem. Darīsim to jau tagad!

Laura

Komentāri (0)  |  2016-02-21 19:33  |  Skatīts: 976x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ