Gatavošanās Ziemas saulgriežiem, Ziemassvētkiem un Gadu mijai


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir Otrā Advente un faktiski gatavoties svētkiem bija jāsāk agrāk, bet tieši šodien es kaut kā sajutu, ka gaismas gaidīšanas laiks ir sācies. Varbūt tas saistīts ar mūsu piektdienas vebināru un aktīvajām sarunām čatā, kur sarunājām tikties uz vēl vienu papildus nodarbību “kā gatavoties Saulgriežiem un kā harmoniski nosvinēt svētkus, lai ieejam jaunā enerģijas ciklā spēkpilni un laimīgi”. Tas būs 14.decembrī.

Bet varbūt, ka tas bija dēļ šī raksta, kur lielākajai daļai varu māt ar galvu līdzi un teikt, “jā, tieši tā”.

https://spekavots.lv/saulgriezu-laiks-un-ta-butiba/

Bet varbūt šī gada perioda īpašā laika vibrācijas dara savu un nemaz nevaru šo laiku izdzīvot savādāk.

Tieši šodien caurskatīju savus pierakstus un sakārtoju pa mapēm. Tieši šodien iztīrīju datoru. Tieši šodien beidzot pieķēros kumodei un skapim.

Vārdu sakot -tīru, kārtoju, pārdomāju, šo to palaižu, šo to ieceļu jaunā godā.

It sevišķi tā ir ar pierakstiem. Man ir tāda “mode” laiku pa laikam kaut ko ar zīmuli pierakstīt un nodomāt, ka kādā rakstā vai seminārā šo “ģeniālo” atziņu noteikti izmantošu. Visbiežāk tas paliek lapiņu kaudzītē un tad, kad rakstu grāmatu, vadu nodarbību vai sarunājos ar Tevi kādā rakstā, par to vispār neaizdomājos. Bet nu šodien bija tā reize, ka to pārskatīju.

Uz tad nu padomāju, ka šo to vienkārši varu ielikt šai rakstā – varbūt Tev ar noder:

Par sievietēm:

  • Ja sieviete ir stresā – viņa ļoti daudz un aktīvi strādā

  • Kad sieviete guļ ar vīrieti, viņas psihe un visa viņas būtība šo vīrieti uztver kā vīru. Viņa sagaida, lai viņš izturētos kā vīrs- dotu sievietei pilnu drošību. Viņa viņam uzticas. Viņa atdod viņam visas savas problēmas, lai viņš tās risina.

    Tad nu jautājums – vai mūsdienās katrs vīrietis, kurš gatavs pārgulēt ar sievieti, ir tikpat gatavs uzņemties un atrisināt katras šīs sievietes problēmas.

    Nav. Protams, nav. Tāpēc ārpusģimenes seksuālās attiecības nevis mums dod, bet atņem spēku. Sieviete zaudē savu vērtību sistēmu, jo saprot, ka tas cilvēks, uz kuru viņa paļāvās, vispār negrasās viņai dot to, ko viņa sagaida.

Par vīriešiem:

  • Ja vīrietis nevar nopelnīt, viņš sāk sevi vainot un domā, ka neviens viņu nemīl, ka viņš ir lūzeris, ka viņam jāiet prom no mājām. Viņš sāk piesieties visiem, ka apkārtējie vainīgi – ne tā izturas, ne tā mīl, ne tā saprot utt.

  • Vīrietim ir pienākums uzturēt (apmaksāt) sievietes vajadzības. Vīrietim nav pienākums vairot viņas izšķērdību.

  • Vīrietis savai sievietei dod savu uzvārdu kā aizsardzību. Sieviete no tā brīža vairo un vada viņa dzimtas enerģiju.

Par sievišķo platformu:

  • Bieži vien mēs to zaudējam, kad kaut kas jāsasniedz, darām to nevis caur ļaušanos un ticību, bet metamies cīņā pašas. Tiklīdz ir cīņa – tā ir vīrišķā enerģija.

  • Sieviete ir jābūt kā akai, kuru nevar izdzert. Viņa nedrīkst būt tukša (dēļ piekusuma, pārstrādāšanās, nespēka...). Ja vīrietis nevar dabūt sievišķo enerģiju mājās, viņš meklēs citu aku.

  • Ja gribi vairot sava vīra darba spējas, tad izveido mājās un jūsu attiecībās atmosfēru, kur viņš var atpūsties no konkurences, cīņas, salīdzināšanās un “kara” spriedzes.

Starp citu – šo visu vairāk runāsim otrdienas klātienes seminārā “Viņš un Viņa”.

Izrādās, ka tieši no tā kā sieviete izturas mājās, ir atkarīga vīrieša veiksme darbā.

Kādā citā reizē sarakstīšu atziņas par pašapziņu, par mūsu spēku un energolauku, par veselību un harmoniju.

Katrā ziņā – šis nu ir viens laiks, kad sakārtot savas vērtības un izpurināt putekļus no dažādām kaudzītēm, čupiņām, lai atcerētos kāda bagātība Tev kurā vietā glabājas.

Nākošpirmdien (14.dec.) vebinārā par šo runāsim vairāk.

Savukārt 17. decembrī gaismas rituālā sapildīsim visu iztīrīto vietu ar mīlestību un svinēsim jaunajai grāmatai dzimšanas dienu!

Lai svētīts gaismas audzēšanas un gaidīšanas laiks!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-12-07 01:15  |  Skatīts: 830x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ