Jauno lektoru kurss


sadaļa: LEKTORU SKOLA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Reiz jau rakstīju, ka mana dzīve ir kas līdzīgs kā Maksam un Moricam - “vēl viens (ne)darbs nu ir beigts, kad jau nākamais tiek steigts”.

Un burtiski šonedēļ esmu pielikusi punktu jaunās grāmatas SEPTIŅAS SAULES manuskriptam, un tieši tai dienā, kad likās – viss, finišs, tagad gan jāatpūšas:)), pienāk vēstule ar šādu tekstu:

Man ir liela vēlēšanās apgūt papildus tās zinības par kurām runājat Pavasara studijā. Klausos vebinārus cik nu laiks atļauj. Un radās jautājums- vai nebūs Jums vairāk jauno lektoru kurss? Jo vēlētos ne tikai klausīties un pielietot dzīvē, bet arī palīdzēt citiem un darboties šai jomā.

Tas mani tik ļoti izkustināja no sava līdzsvara, ka tagad vairākas dienas domāju -nu ko tas nozīmē tieši priekš manis. Vai tā ir zīme, ka jādara? Vai jāatjauno ticība jaunajiem lektoriem un kaut vienu reizi vēl jāpamēģina visas šīs zināšanas nodot tālāk.

Domāju, domāju, domāju. Un sapratu, ka mani vienmēr ir glābusi – sievišķīgā ļaušanās. Ka es tiešām varu izsludināt šo pieteikšanās datumu un ja būs gribētāji, tad darīsim, ja ne, tad baudīsim plūdumu.

Tad nu stāstu Tev, ko nozīmē lektoru apmācības. Sākotnēji tas princips bija, ka padziļināti mācīju tos savus seminārus, kurus tolaik pati vadīju. Bet tagad tie manis vadītie virzieni ir izauguši tik jaudīgi, ka visticamāk būs dažādu jomu apguve. Izskatās, ka būs 5 jomas.

  1. Visuma likumi un pamatprincipi, kas ietekmē mūsu dzīvi (neatkarīgi vai tos zinām vai nē).

  2. Laimes terapija (laba enerģētika, lai būtu laba veselība, prieks, laime, turība un pārpilnība)

  3. Sievišķības skola (kā audzēt savu sievišķību un atpazīt, kad eju pret savu būtību)

  4. Sievišķība un vīrišķība (Iņ un Jan – ar ko atšķiras un kā harmoniski mijiedarboties)

  5. Čakru enerģijas diagnosticēšana un līdzsvarošana

Vislabāk būtu, ja uz šo kursu pieteiktos dalībnieki, kas ir izlasījuši manas grāmatas, bijuši semināros un klausījušies vebinārus, vai arī ir gatavi ļoti daudz mācīties papildu šīm piecām tikšanās reizēm.

Lektoru kurss notiks svētdienās. Pirmā tikšanās būs 13.decembrī plkst.11.00 – 17.00 (ar vienu stundu pusdienas pārtraukumu)

Dalībasmaksa būs 55eur par katru no šīm piecām reizēm.

Savukārt papildus būs iespēja apmeklēt visas manis vadītās nodarbības pa 1/2 no dalībasmaksas un praktizēties. (kursa laikā izstāstīšu kā un kam vairāk jāpievērš uzmanību).

Lai pieteiktos šim kursa, lūdzu atsūti man savu pieteikuma vēstuli, kura nekur netiks publiskota un tā būs tikai priekš manis, lai zinu cik liela pieredze Tev jau ir un kura joma tieši Tev vairāk interesē.

Uzreiz saku, ka vairāk kā 5-7 dalībniekus uzņemt nevarēsim dēļ tā, ka liela daļa uzdevumu ir praktiska un katram vajadzīgs laiks, lai trenētos tieši nodarbību vadīšanā.

Vai izglītībai ir kāda īpaša nozīme? Es drīzāk teiktu, ka nē. Vissvarīgākā ir tieši šī ļoti lielā vēlme, ka ļoti, ļoti, ļoti gribēšu to darīt :))

Pieteikumus vai jautājumus sūti tieši man uz konsultacijas.pluss@inbox.lv vai zvani 22049000.

Un skatīsimies, kas no tā visa iznāks.

Es šoreiz vienkārši ļaujos:))

 

ar mīļumu, Inese


JAUNO LEKTORU APMĀCĪBAS KURSA KALENDĀRS:

5. nodarbība - 6. martā

Komentāri (0)  |  2015-11-24 02:31  |  Skatīts: 1705x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ