Vērtības, griba un pašapziņa


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vebināru ciklā “Čakru enerģijas līdzsvarošana” esam nonākuši līdz 3.čakrai, kura vēl arvien pieder pie tām trīs čakrām, kas palīdz sakārtot mūsu pasaulīgo dzīvi. Šeit atrodas mūsu griba. Ja zemes enerģija un seksuālā enerģija ir tas dzinējspēks, kas mūs virza uz priekšu, tad tieši trešā čakrā rodas tās virziens un gribēšana savu enerģiju vadīt.

Tieši tādēļ tik svarīgi ir zināt, ko gribi. Un darīt kā gribi. Un ja nesanāk darīt kā gribi, tad zināt ko tai brīdī darīt, lai nenodarītu pāri sev un savai enerģijai.

Vēl ir interesanti tas, ka mūsu vērtības un gribēšanas mainās. Un ļoti bieži nemaz nepamanām, ka sen jau esam citas, ka jau sen mūs interesē citas lietas, bet vēl arvien turpinām sev iestāstīt, ka jādzīvo pēc iepriekšējām vērtībām.

Un cik bieži, kad vispār neuzdrošināmies dzīvot kā gribam mēs pašas.

Vai Tu zini, ko Tu gribi? Un kā gribi?

Šis ir ļoti svarīgs jautājums, uz kuru Tev pašai par sevi vajadzētu saņemt godīgu atbildi.

Ja nezināsi, ko gribi, sanāks dzīvot “kā sanāk”.

Tieši tādēļ piektdienas vebinārā lielu nozīmi pievērsīsim savām šā brīža vēlmēm un dzīvei, kādu tiešām gribam dzīvot.

Un tādēļ gribu lūgt Tevi šoreiz sagatavoties īpaši. Mēs taisīsim “Dārgumu karti”. Izstāstīšu arī Dārgumu kartes vērtību un to, kā tā palīdz mūsu zemapziņai gluži tāpat kā afirmācijas, simboli vai zemapziņas pārprogrammēšanas metodes.

Tādēļ lūdzu pa šīm nedēļas dienām pašķirsti žurnālus vai interneta lapas ar skaistām bildēm, kas varētu simbolizēt dzīvi, kādu Tu vēlies tieši sev. Izgriez tās vai izprintē krāsainas. Sagatavo savu bildi, ko ielikt vidū, pēc tam jomu pa jomām bildītes, kas pārstāvētu konkrēto jomu. Ģimene, partnerattiecības, bērni, atpūta, darbs, izklaide, veselība...utt.viss, kas Tev svarīgs.

Būtu labi, ja Tev būtu A3 izmēra lapa, kur to visu salīmēt. Attiecīgi vajadzēs arī šķēres, līmi.

Vēl mums šai reizē vajadzēs 5 dzeltenas sveces. (un sērkociņus)

Saujiņu riekstu.

Simbolus – kas vairo Tavu pašapziņu (ja pašapziņa jāceļ). Piemēram sertifikāti profesionālā jomā, Laulības apliecību vai bērnu kristību apliecības – ģimenes jomā. Var būt arī Tavas ģimenes bildīte. Vai arī kādas Tavas bildes, kurās dari ko tādu, kas ir īpašs Tavās acīs.

Un savukārt, ja Tev jau tagad ir tieksme uz augstprātību un lepnību, tad vajag tādus simbolus kā svētbildes, eņģeļu figūriņas vai Bībeli.

Tad vēl mums vajadzēs dzeltenas A4 formāta lapas (pāris).

Vēl – eļļiņu (kāda Tev pašai vislabāk patīk).

Piektdien mums veidojas ļoti praktiska nodarbība. Lūdzu, noskaņojies vairāk uz darīšanu, kā uz klausīšanos. Atceries – klausīšanās vairo enerģijas sastrēgumu mūsu galvās. Ja gribam, lai enerģija izlīdzinās – jātiek līdz darīšanai.

Darīšana jebkurā gadījumā ir sazemējums.

Trešās čakras enerģija ir mūsu vīrišķais spēks. Tādēļ mums jāprot to vadīt, lai tā ir līdzsvarā. Ja būs pa stipru, augs mūsu vīrišķība un nebūsim laimīga. Ja būs pa vāju - būs upura loma un atkal laime attālināsies. Šī ir viena svarīga enerģijas caurvadīšanas vieta mūsu ķermenī, kura ar apzināšanos jāsakārto.

Piektdien runāsim kā un darīsim, lai viss sakārtojas.

Pieteikšanās kā jau vienmēr uz ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija).

Nodarbība notiek piektdien, 6.novembrī plkst.20.00 un ja ir vēlēšanās, tad čatot varam jau no 19.00.

 

Uz tikšanos onlinā jau drīz!

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-11-02 19:48  |  Skatīts: 844x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ