Vīrišķais spēks


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Dēļ savas intereses par vīrišķo un sievišķo enerģiju tikko kā noskatījos fragmentu no filmas „Purva bridējs” https://www.youtube.com/watch?v=UG2CnjOtd2Y

Un aizdomājos par mūsu izvēlēm, par attiecībām, par mijiedarbošanos. Skatījos kā Uldis Pūcītis jeb Edgars savā ārkārtīgā vīrišķībā bauda pilnīgi visu – zirgu, ūdenskritumu, vēju, ātrumu. Viņš dzīvo. Viņš kā vīrišķīgs vīrietis dzīvo uz pilnu klapi. Un zinot to „Purva bridēja” stāstu, un zinot, ka blakus ir tā milzu tieksme uz alkoholu – domāju, nu kā tas iet kopā un kā tas notiek mūsdienās. Ticu, ka nav atšķirības. Ka vīrietis jebkuros laikos grib būt „ērglis” – brīvs, spēcīgs, visu varošs. Tāda ir vīrišķās enerģijas būtība. Un alkohols sākotnēji droši vien ir tikai kā vēl dopings, kā stimulators, lai vēl vairāk sajustu savu spēku, lai vērienīgāk baudītu dzīvi. Visu gribās daudz.

Domāju, vai Kristīne tur varēja ko darīt. Vai vispār bija iespējams to Edgara mežonīgumu apturēt un ielikt kaut kādā apziņas pārraudzībā. Vai viņš to būtu gribējis. Vai spējis.

Esmu tā domājusi par sieviešu izvēlēm, ka mums jau katru vilina tāda mežonīga vīrišķība. Vienīgi tad, kad mēs jau esam pārī, tad pēkšņi mēs gribam, lai viņš ir maigs, mīļš, gādīgs, ļoti uzticams, apzinīgs, apzināts utt. Lai tajā brīdī, kad apprecamies, viņš pēkšņi no brāzmaina vēja vai pat vētras kļūst par maigu rītavēju. Vai varbūt mēs gribam, lai viņš ir gan tāds, gan tāds.

Un tagad jautājums par sievietēm. Par Kristīnēm. Iedomājies cik spēcīgai ir jābūt Kristīnei, lai viņa dotu sievišķo platformu (iedvesmu, motivāciju, atpūtu, kaisli, patvērumu) tik milzīgam vīrišķam spēkam. Viņai ir jābūt enerģētiski daudz reiz spēcīgākai, lai kaut ko tik mežonīgu savaldītu bez cīņas (jo tiklīdz cīnīsies, viņš, protams vinnēs).

Mēs zinām, kas notika ar Kristīnes prototipu dzīvē. Viņai nepietika spēka. Domāju, ka ļoti daudzām sievietēm tā dzīvē ir bijis – ka pietrūkst vai nu mīlestības, vai spēka, vai abu kopā.
Tādam vīrietim, kam ir tik ļoti spēcīga attīstīta enerģija pirmajās trīs čakrās (1.čakra –fizisks spēks, drosme, veselība, 2. – seksualitāte, vīrišķība, 3. – ego spožums un tā vēlme būt „ērglim”), būtu jālīdzsvaro enerģija uz augšējiem enerģijas centriem – lai viņš spētu to savu spēku ar apzināšanos vadīt. Sievietei caur savu sievišķo enerģiju būtu jārada tāda platforma (jeb tie apstākļi), kas ļautu tā tam izvērsties, bet tai pat laikā, lai nepazūd tā viņa būtība. Ja ērglim apgriezīs spārnus viņš nevarēs lidot. Vīrietis šai gadījumā vai nu nodzersies, vai iekritīs depresijā, vai (labākā gadījumā) meklēs citu sievieti.

Ko darīt! Ko darīt? Ko darīt.

Ja mīli šādu vīrieti, Tev jābūt ar ļoti spēcīgu un sabalansētu enerģiju (visās čakrās). Jābūt ļoti lielai sievišķībai, savai pašapziņai (tieši kā sievietes vērtības apziņai), kaislei, temperamentam, milzīgi mīlošai sirdij, un ārkārtīgi sabalansētām augšējām čakrām (5. – komunikācijas un saskarsme, 6. - sapņi, mērķi, intuīcija, 7. – dievišķās enerģijas kanāls). Ja enerģija būs vāja, vai nebūs sazemēta, tad pietrūks spēka. Ja nebūs uzsākta garīgā izaugsme un sevis apzināšanās – aiziesi līdzi savam Edgaram.

Kāpēc tik labi saprotu kā tas viss strādā? Tāpēc, ka man pašai patīk Edgari. Tādēļ, ka es nevarētu izvēlēties Akmentiņu, vai no „Pūt vējiņiem” Gatiņu. Visticamāk, es viņus nemaz savā izvēles periodā nepamanītu. Mani ļoti vilina milzīgas vīrišķības spēks un kā to caur apzināšanos sākt vadīt. Man patīk būt blakus, kad tas notiek. Man patīk tai visā piedalīties. Patīk to redzēt un par to priecāties. Man ļoti patīk, kad ļoti spēcīgi vīrišķīgi vīrieši savu spēku sāk vadīt – vienalga vai ieliekot to biznesā, sportā, kādā hobijā, vai pašdisciplīnā savai izaugsmei. Ja teicamnieks dzīvo godīgu dzīvi godīgos rāmjos, tad tas šķiet dabiski, bet ja tāds absolūtais dabas spēks tiek ar apziņu vadīts radošā plūsmā – tas ir milzīgs radošs spēks un enerģija, kādu pakāpeniski izaudzētam spēkam grūti sasniegt. Tiesa jāatzīst, ka vairākumā gadījumu tā vadīšana biežāk nesanāk kā sanāk. Teicamniekiem ir paredzamāka tā attīstība un paredzamāki sasniegumi. Bet tas ir pilnīgi cits stāsts, pilnīgi cita dzīve un enerģijas plūsma, patiks pilnīgi cita tipa sievietēm un būs pilnīgi savādākas kopdzīves. Jā – šis raksts un pārdomas bija vairāk ap Edgariem.

Lai brīnišķīga diena!

Ar mīļumu, Inese

Cikla "VIŅŠ un VIŅA" Seminārs „Par vīriešiem" notiks 26. augustā Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Kādas kļūdas vīrieši pieļauj attiecībā pret mums un kā sievietēm to maigi izmainīt. Kā vadīt attiecības tā, lai vīrietis jau pašā attiecību sākumā izturētos vīrišķīgi un mēs sievišķīgi. 10 lielākās kļūdas vīriešu attieksmē attiecību sākumā.

Lektori: Inese un Toms Prisjolkovi 

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN) par 1 semināru

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

Komentāri (0)  |  2015-08-22 04:51  |  Skatīts: 948x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ