Īpašais vebināru šarms


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vakar kārtējo reizi sajutu, cik tomēr ārkārtīgi kaifīga ir tā vebināru padarīšana. Tās mūsu tikšanās onlinā ir tik piesātinātas, tik vērtīgas un ar tik labu pēcgaršu, ka vēl šodien vienkārši pie sevis smaidu un jūtos ļoti, ļoti labi.

Nu jau varu teikt, ka manī pašā no vebināriem ienāk tikpat milzīga jauda enerģijas, kā tas ir no klātienes semināriem.

Vakar tikāmies stundu iepriekš un tas čats bija tik vērtīgs, ka jāsaka – nu burtiski otrs vebinārs. Un tiešām priecājos, kā mēs kopā augam un ka jautājumi, kurus man meitenes uzdod, brīžiem ir tik dziļi un pamatīgi, ka man nopietni jāpiedomā, pirms atbildēt. Tas riktīgi priecē.

Un tagad mums ir jaunums, kuru pirmo reizi iztestējām pirms pāri nedēļām. Tā ir kopīga meditēšana onlinā. No sākumā domāju, ka būs grūti. Ka taču nav tik viegli izveidot kopīgu vienoto lauku, lai atvērtos kanāls un mēs katra tiktu pie jaudīgas enerģijas. Bet izrādās, ka ir. Izrādās, ka varam.

Faktiski vienīgais noteikums – lai mājās ir pietiekošs klusums un lai neviens Tevi netraucē.

Jo, ja vēl vebināru un manu stāstījumi var klausīties un fonā kaut ko darīt, tad meditācijas vai praktisko nodarbību laikā viss laiks ir jāvelta sev un jāklausās un jādara līdzi ar pilnu uzmanību un apzināšanos.

Tikai tad, ja varēsi iejusties pa īstam, notiek dziļā transformācija.

Vai notiek?

Jā notiek.

Meitenes, ka bija pagājušo reizi atsūtīja ārkārtīgi labas atsauksmes un jau ir pieteikušās šīs piektdienas meditācijai.

Šoreiz ņemsim baiļu un neticības tēmu, jo tieši dēļ bailēm mēs sagraujam visus savus sapņus, nesasniedzam mērķus un nespējam radīt tādu dzīvi, kādu pašas gribam piedzīvot.

Šo meditāciju esmu vadījusi jau klātienē un tādēļ varu iedot ieskatu, kas tur būs. Mēs līdzsvarosim enerģiju visām čakrām, jo bailes ir saistītas ar mūsu enerģētiku kopumā. No vienas puses it kā vairāk ar pirmo un trešo čakru, bet ņemot dažādas dzīves jomas, tomēr izrādās, ka ar visām.

Kādam bail uzstāties publikas priekšā un izteikt savas domas – tad tas saistīts ar piekto čakru, kādam bail noticēt saviem sapņiem – tad tas saistīts ar sesto, bet varbūt kādai no mums jānotic sev kā sievietei un tad tas saistīts ar otro čakru. Varbūt kādam vislielākās bailes ir saistītas ar naudas plūsmu, vai bērniem – un tad tā atkal ir otrā čakra.

Nu vārdu sakot – šai reizē būs gara, pilna laika meditācija gandrīz stundas garumā, kuras laikā līdzsvarosim visu septiņu čakru enerģētiku un transformēsim tos energoblokus, kas veido bailes un neticību saviem spēkiem.

Mēs izmantosim Augstāko spēku klātbūtni, lai meditāciju padarītu jaudīgu.

Un arī šai reizē būs pieejams atkārtojums ierakstā. Tiem, kas būs piedalījušies nodarbībā, šī iespēja ir bezmaksas. Tiem, kas grib klausīties tikai ierakstu un uz pašu nodarbību netiek, tas ir pieejams pa vebināra dalībasmaksu 10 eur vēl trīs dienas pēc meditācijas nodarbības.

Pieteikšanās vebināra meditācijai pa epastu ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija)

Tiekamies šo piektdien plkst. 20.00-21.00

Čatu sāksim ap 19.30 vai pat drusku vēlāk, jo šoreiz mums nevajag tādu aktīvi iegrieztu enerģiju. Šoreiz viss būs tieši otrādi – mierīgi un katram ar sevi.

Nodarbībai sagatavo sev patīkamas krāsas 3-5 sveces.

Un ja ir iespēja - salasi priežu čiekurus. Pirms meditācijas pastaigāsim pa čiekuru paklājiņu, kas mums ļaus vairot sazemējumu.

Ja gribi sevi pasaudzēt, tad izvēlies neatvērušos čiekuriņus, ja gribi tā “pa īstam”, tad vari ņemt atvērušos.

Vajag apmēram pus rimi maisiņu, lai vari pastaigāt kādus pāris solīšus un burtiski pamīcīties pa tiem čiekuriem.

Tas nebūs ilgi, bet dziļi un vērtīgi gan.

Nu uz protams uz nodarbību sagatavojies tā, lai sākumā esi basām kājām (bet pēc tam vari uzvilkt zeķes) un kādu dvieli vai paladziņu uz kā izbērt tos čiekuriņus.

Būs interesanti. Būs jaudīgi. Būs vērtīgi.

Tiekamies jau šo piektdien, 31.jūlijā plkst.20.00

 

ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-07-28 20:43  |  Skatīts: 717x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ