Meditāciju spēks


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vakar bija mūsu pirmā tikšanās uz praktisko nodarbību un meditāciju. Un tā kā man šī ir pirmā pieredze, es to tiešām biju gaidījusi un ļoti nopietni vēroju pati savu gatavošanās gaitu, pašu nodarbību un 

pēcsajūtas. Vai man patiks. Vai būs viegli. Vai man pašai būs piepildījuma un spēka sajūta. Galu galā – tik garu meditāciju vadīju pirmo reizi mūžā.

Un secināju, ka IR.

Ka ir šī absolūti kaifīgā sajūta, ka viss notiek viegli un tieši tā kā tam jābūt.

Man pašai patika viss. Bijām 12, kas ir ļoti labs skaits, lai no sākuma padarbotos pāros, un tai pat laikā ir katrai vieta, kur apgulties meditācijas laikā.

Es jau pa dienu biju sagatavojusi šodien plūktas liepu, pīlādžu, ozolu, lazdu un bērzu slotiņas. Tās radīja telpā tik brīnišķīgu smaržu, ka pat pievērtām acīm ir skaidrs, ka Jāņi ir bijuši pavisam nesen.

Un sirds atvēršanas meditācija ar enerģijas attīrīšanu bija tik “kaifīga”, ka ar meitenēm spriedām – varētu darīt tikai šo vien līdz pat nodarbības beigām.

Un tad, kad sākām savu transformēšanas un attīrīšanās meditāciju, tad telpā bija tik vienreizēja sajūta, ka meitenes teica - skudriņas skrējušas. Bija gan asaras, gan smaidi, gan dziļš miers un atvieglojums.

Jā bija labi.

Man pašai tas ir tik vērtīgi, ka šodien apjautu – ir pienācis grāmatas rakstīšanas laiks. Vēl vakar pirms meditācijas meitenēm teicu, ka varu rakstīt tikai tad, kad esmu tīrā mīlestības plūsmā un man nav neviena dusmu vai aizvainojuma bloka, kas varētu traucēt. Vēl vakar teicu – tieši tādēļ vēl šobrīd nerakstu.

Un burtiski vakardiena mani ir atbrīvojusi. Tā vakardienas meditācija man pašai bija tik liela svētība, ka šodien jau esmu atkal cita. Ir pilnīgi cita enerģētika un cits vieglums. Interesanti, ka man pašai sanāk šo meditāciju izbaudīt divreiz. No sākuma es mājās to radu. Un tas ir absolūti līdzvērtīgs process, kāds ir tīrā meditācijā, jo es izdzīvoju visu to, kas meditācijā notiek, tikai paralēli vēl to pierakstu.

Ja man agrāk kāds būtu teicis, ka tas iespējams, es neticētu. Bet tagad man pašai ir iespēja to piedzīvot. Es rakstu un redzu kā mani pirksti skrien pa klaviatūru, bet tai pat laikā pati atrodos tādā dziļa miera un harmonijas sajūtā, kas ir līdzīga jeb tāda pati, kā esot meditācijā.

Un otro reizi es meditēju nodarbībā reizē ar visām dalībniecēm, tikai man sanāk, ka vēl to visu arī runāju.

Šīs reizes tēma bija par idealizēšanu, par pieķeršanos un aizvainojumiem.

Nākošā nedēļā savā ceturtdienas meditācijā ņemsim līdzvērtīgi svarīgu tēmu “Bailes un neticība”. Un gan meditāciju, gan pirms tam praktisko tehnisku es būšu sagatavojusi tādu, kas palīdzēs transformēt bailes un palīdzēs vairot ticību.

Šī man liekas vēl viena ļoti svarīga tēma laimīgai dzīvei un laimes terapijai.

Viss notiek pēc tavas ticības. Tā tiešām ir. Esmu to pārliecinājusies gan brīžos, kad veicas, gan tad, kad kaut ko zaudēju. Viss vienmēr ir bijis saskaņā ar manām domām. Tik jautājums vai šīs domas bija sakņojušās mīlestībā un ticībā, vai bailēs un neticībā.

Zaudējam tikai tad, ja paši savai laimei nenoticam.

Atskatoties uz savas dzīves situācijām es pilnīgi katrā no tām varu nosvērt, cik liela bija mana ticība, un cik daudz bija šaubu, uztraukuma, bailes vai vienkārši neprasme un nespēja noticēt.

Lūk ceturtdien, 9.jūlijā plkst. 18.00-19.30 iziesim dziļu meditāciju, kurā pārveidosim bailes par ticību saviem spēkiem un dievišķam radīšanas principam. Atceries viss Tavā dzīvē notiek saskaņā ar Tavu brīvu gribu. Un ja kaut kas nenotiek, tas tik liecina, ka ar savām domām, šaubām, bailēm vai pat paniku kādā brīdī Tu pati to pārveidoji un neļāvi tam piepildīties.

Zinu meitenes, kas nāk pie manis uz konsultācijām, lai kārtotu attiecības. Un tai pat laikā fonā visu laiku ir bailes - vai sanāks vai nesanāks. Lūk – no šīm bailēm ir jātiek vaļā.

Bet kā?

Transformējot ticībā un mīlestībā.

Un metožu jau ir daudz. Esmu par tām aprakstījusi grāmatās. Un grāmatā “Audzēt Mīlestību” vispār ir vesela nodaļa par to kā transformēt bailes.

Bet nu ja vēlies transformēt bailes ar meditācijas palīdzību, ja vēlies iziet praktisku nodarbību tieši šai sakarā, tad esi laipni aicināta – 9.jūlijā plkst.18.00 pie mums Pavasara studijā.

Šajā nodarbībā mēs sēdēsim uz grīdas un būsim ar basām kājām.

Šai nodarbībā izmantosim dabas materiālus praktiskai daļai.

Šīs nodarbības dalībasmaksa būs 10eur.

Un pieteikties vari pie manis uz epastu konsultacijas.pluss@inbox.lv vai pa tālruni 22049000.

 

Tiekamies ceturtdien.

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (2)  |  2015-07-04 01:11  |  Skatīts: 1363x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
atsauksme - 2015-07-04 01:47
Vēlējos pateikt sirsnīgu paldies par šodienas nodarbību- tas bija tiešām vērtīgs process. Kā nejauši ieraudzīju rakstiņu blogā, uzreiz nedomājot sapratu, ka nepieciešams aiziet un piedalīties.
Lai jauks vakars, uz tikšanos nākamreiz!


atsauksme - 2015-07-06 17:39
Jau ilgu laiku uzdevu jautājumu, kā man strādāt ar "iemarinētajiem" blokiem, kas ierūguši kopš emocionāli smagiem notikumiem, esmu izmēģinājusi dažādas metodes- pareizticīgo rituāli baznīcā, dažādu dziednieku apmeklējumi, joga, psihoterapeits... bet nekas manī pamatīgi neiekustināja to iekšejo transformācijas mehānismu. Varbūt nebija pienācis īstais brīdis, varbūt nebiju tam vēl gatava. Pēc ceturtdienas meditācijas sapratu, ka ir, ka parāva vaļā kaut kādu korķi... sajutu kaut kādu netveramu brīvību un paļaušanos. Ir sajūta, ka vajag turpināt, un ka tas ir vajadzīgais process, kā dziedināt un atbrīvot sevi no pagātnes radītajiem blokiem, kas radušies no sāpīgajām pieredzēm.
Lai lieliska nedēļas nogale un uz tikšanos nākamo ceturtdien!
Paldies, Inese, par to, ko dari,



Atpakaļ