Semināru cikls "VIŅŠ un VIŅA". SATURS un KALENDĀRS



Seminārs „Kā izveidot un uzturēt sievišķo platformu harmoniskās partnerattiecībās”
Šeit runāsim ko nozīmē sievišķā platforma. Kā tas izpaužas sadzīvē un ikdienā. Ko darīt, ja līdz šim viss ir bijis savādāk. Kā mainīties pašai un mainīt attiecības, sākot no šodienas.



Seminārs „Sievišķības pašapziņa”

Runāsim par sievišķās enerģijas vērtību, kas ārkārtīgi nepieciešama mums pašām, vīram, bērniem un sabiedrībai. Kas ir tas, ka dara sievišķību par neaizvietojamu un dēļ kā tā ir tik ļoti svarīga.  


Seminārs „30 kļūdas, kas mums traucē būt sievišķīgām”
Šoreiz paskatīsimies uz to, uz ko visbiežāk iekrītam. Kuri no mūsu esošiem paradumiem mūs grauj un traucē attīstīties mūsu attiecībām. Izveidosim programmu, ko katra savā dzīvē tuvākā laikā varam izmainīt. Kam pievērst uzmanību īpaši.



Seminārs „Attiecību māksla un burvība”
Šeit ļoti konkrēti runāsim par situācijām – kā pieņemt savu vīra īsteno būtību. Kā saskatīt to. Kā vairot viņa vērtību savās un viņa paša acīs. Kā stiprināt viņa pašapziņu. Kā būt karalienei, dzīvojot ar karali. Runāsim par to, kādām būt, lai viņš censtos dot mums vislabāko, ko viņš spēj. Kuri ir sievišķie paņēmieni – kā iekārdināt, kā iesaistīt, kā ieinteresēt. Parunāsim pa Mēness un Venēras enerģiju mūsos. Ar ko tās atšķiras un kādēļ nepieciešamas.



Seminārs „Ko sievietei nozīmē mīlēt un būt mīlētai, un ko vīrietim nozīmē mīlēt un būt mīlētam”
Kā dzīvot katram saskaņā ar savu īsteno būtību. Kā saskatīt atšķirību un kā pieņemt, ka vīrieši un sievietes ir tik ļoti atšķirīgi pēc savas būtības, un tai pat laikā tik nozīmīgi viens otram, ka tikai kopā pārī var būt pa īstam laimīgi. Kāpēc tas tā. Un vai var būt izņēmumi.



Seminārs „Par vīriešiem" 

Kādas kļūdas vīrieši pieļauj attiecībā pret mums un kā sievietēm to maigi izmainīt. Kā vadīt attiecības tā, lai vīrietis jau pašā attiecību sākumā izturētos vīrišķīgi un mēs sievišķīgi. 10 lielākās kļūdas vīriešu attieksmē attiecību sākumā.


Seminārs „Mīļošanās, mīlēšanās un mūsu seksualitāte”


Lektori: Inese un Toms Prisjolkovi (vairāk par lektoriem uzzināsi mājas lapas sadaļā "STUDIJA": ŠEIT

Nodarbības notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Šis nav strikti veidots semināru cikls, kurā, lai pilnībā izprastu tēmu, vēlams piedalīties secīgi visos semināros pēc kārtas, tāpēc esi laipni aicināta apmeklēt jebkuru semināru, kura tēma šķiet saistoša vai aktuāla!

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN) par 1 semināru

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

Komentāri (0)  |  2015-06-30 03:21  |  Skatīts: 1502x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ