Atmiņas no Krimas, Siņeļņikova semināriem


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: TOMS PRISJOLKOVS

 Pagājuši vairāki gadi, kā kopā ar Inesi atgriezāmies no Krimas, V.Siņeļņikova semināriem. Šai laikā notikušas lielas pārmaiņas politiskajā stāvoklī, un man ir liels prieks, ka paspējām ielēkt pēdējā vagonā... .

Tai laikā mēs braucām vairāk intereses pēc, tādā kā pieredzes apmaiņas braucienā, savienojumā ar jauniem iespaidiem, ekskursiju.

Tagad neiedziļināšos visos labumos, kurus ieguvām no dabas, cilvēkiem, organizatoriskās struktūras. Šoreiz nedaudz apstāšos pie tā, ko ieguvām semināros, nodarbībās.

Teorija un praktika tika dota lielos daudzumos. Tai brīdī visu varēja tvert, sākotnēji saprast un iet tālāk. Kaut kas sakārtojās galvās uzreiz, bet ļoti daudz, kas palika pierakstu veidā un gaidīja savu brīdi, kad putekļi būs norausti no piezīmju lapām.

Nevaru teikt, ka pilnīgi viss bija mums pieņemams un, ka mēs būtu tur ieradušies galīgi „zaļi”. Viss bija mūsu normas robežās, un tur smēlāmies to, ko uzskatījām par sev svarīgu.

Tagad, esot mājās, mēs ik pa laikam ielūkojamies vecajos pierakstos, un savelkam šīs dienas situācijas ar tā laika pierakstiem. Ļoti daudz, kas paveras saprotamākā gaismā kā toreiz. Toreiz viss bija ļoti daudz, un smadzenes nespēja to visu pārvārīt.

Tagad daudz kas, kam uzreiz neatradās pielietojums, ir atradis savu vietu. Viena lieta, kas toreiz nelikās tik svarīga, tagad mūsu skatījumā iegūst daudz lielāku vērtību. Runāju par programmām mūsu dzīvēs, un vai iespējams tās izmainīt. Tur tam visam bija veltīti daudz semināri , un ļoti uzcītīgs darbs ar sevi. Kā jau teicu, toreiz tas nelikās tik svarīgi, bet tagad strādājot ar cilvēkiem, un daudzas lietas rokot dziļāk šīs tehnikas, kuras tika apgūtas toreiz Krimā mums ļoti daudz palīdz. Tagad mēs varam dot tās tālāk, dot tālāk mūsu cilvēkiem, lai katrs spētu sakārtot savu dzīvi, un programmu, kura nav laimi nesoša nomainīt ar citu-savas laimes programmu.

Var teikt, ka tas ir instruments mūsu un jūsu rokās, tikai jāiemācās ar to apieties. Tagad tuvākā nodarbība, kad varēs apgūt zemapziņas pārprogrammēšanas tehnikas, lai sakārtotu savu dzīvi, vai notikumus savā dzīvē būs otrdien, 2.jūnijā pl. 18.00.

Toms


 

Seminārs "Zemapziņas sakārtošana (pēc V. Siņeļņikova metodes)" notiks Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302, Rīgā, Kuģu ielā 11-302 2. jūnijā no plkst. 18:00-20:30.

 

Lektore: Inese Prisjolkova

Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN)

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

 

 

 

 

 

 

Komentāri (0)  |  2015-05-30 15:40  |  Skatīts: 786x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ