Sievietes Venēras un Mēness enerģija


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Aizvakara semināra dalībnieču aicināta, šodien gribu parunāt par tēmu, kura meitenēm un sievietēm likās ļoti interesanta, svarīga un tik vajadzīga savas dzīves sakārtošanai.

Mēs bieži runājam par sievišķību, par to, cik sievietes ir dažādas un par to -kādas mums katrai ir dzīves situācijas un kas vispār ir aktuāls šai vai kādā citā dzīves momentā. Varbūt kādai aktuāla ir iepazīšanās un partnerattiecību veidošana, varbūt kādai svarīga ligzdas izveide – ģimenes tradīcijas, bērni, dzimtas turpinājums, varbūt kādai citai jāglābj ģimene no rutīnas vai krīzes, varbūt vēl kādai citai jāizdzīvo attiecību dziedināšanas laiks. Un aizrunājāmies līdz tam, ka brīžiem mums patīk būt mātišķām, citreiz seksīgām un iekārojamām, citreiz tām, kas rūpējas un citreiz tām, par kurām jāparūpējas, līdz sāku stāstīt par Venēras un Mēness enerģiju. Un liels bija mans pārsteigums, ka meitenes saka, ka neapzinās un nepārzina šo enerģiju atšķirību un spēku un ka īsti nesaprot kā to pielietot.

Stāstu, ka Venēras tipa sievietes ir tās, kas ir košas, interesantas, vīriešu aplidotas, parasti ļoti koķetas un vieglas savā attieksmē. Ar šādu sievieti vīrietis parasti grib izklaidēties un draudzēties, bet varētu nobīties apprecēt, jo nesaskata viņā Mēness enerģiju – šo mātišķo enerģiju, kas rūpēsies par māju, radīs bērnus, būs uzticīga, radīs mājīgu un mīļu vidi un dzīvos rokrokā visas dzīves garumā.

Un citām savukārt ir tik ļoti dabisks šis mātišķums un rūpēšanās, šī tik ļoti maigā un liegā Mēness enerģija, kas katru savu tuvo un mīļo cilvēku sagaidīs un apmīļos. Bet arī šeit ir kādi zemūdens akmeņi, kas var apdraudēt partnerattiecības, jo viss ir tik paredzami vienādi mīļš, ka vīrišķai enerģijai pietrūkst asuma. Šāda sieviete savu vīrieti padara par “krējumu pieēdušos runci”, kurš vairs negrib iespringt medībām. Ar laiku romantika pazūd. Ar laiku viss ieiet tādā kā “mamma un papus” režīmā.

Aizrunājāmies, ka abām šīm enerģijām būtu jābūt līdzsvarā, lai katrā konkrētā periodā mēs prastu aktivizēt to, kura būtu nepieciešama. Un tad sākās jautājumi - “bet kā to izdarīt?”

Un izrādās, ka tās meitenes, kas no dabas ir pieradušas būt Mēness enerģijā īsti nezin kā tas ir būt šai Venēras enerģijā un otrādi. Ka viena lieta ir pateikt – uzvelc seksīgu veļu un sajūties iekārojama, bet otra lieta – nomainīt šo enerģiju tā, lai patiešām gribētos mīlēties, lai patiešām vīram pašam no sevis sievai gribētos dāvāt dāvanas, ziedus, aicināt uz restorānu un vest romantiskā ceļojumā.

Un tieši tāpat Venēras sievietes nesaprot – nu kā kļūt mazāk caciskai. Kā sākt rūpēties vai kā radīt mierīgāku un maigāk plūstošu šo enerģiju, lai vīrietis sajūt, cik viņa būs laba sieva.

Es pati kopš dzimšanas labāk jūtos Venēras enerģijā. Jau pavisam maza es stāvēju pie spoguļa un taisīju histērijas un kaprīzes, ja mamma gribēja man izvēlēties ne tādas apakšbikses (ja bija pa vienkāršu un nebija pietiekoši daudz mežģīņu), kādas es biju iecerējusi vilkt uz bērnudārzu. Tā tas ir turpinājies līdz pat neseniem laikiem, kad kurpju papēdis jau nedrīkst būt zemāks pa 12cm un ar puišiem un vīriešiem jebkura saruna ir vairāk kā saspēle “noķer mani, ja vari” ;)

Tāpēc man ļoti viegli ir stāstīt un runāt par Venēras enerģiju.

Un nu jau es kādu laiku mācos draudzēties ar Mēness enerģiju. Man tā ir jauna un neiepazīta, bet jau vairākus gadus tuvināmies. Mācos cept pīrādziņus, mīcīt maizi un rūpēties ikdienā par pusdienām. Darīt to ar mīļumu un prieku. Arvien biežāk cenšos lielāko savu enerģijas uzsvaru likt uz mājas dzīvi un rūpēm, un mazāk uz ārēju spožumu. Tādēļ arī to nupat jau spēju aprakstīt un izstāstīt.

Un tā – mēs nolēmām uztaisīt nodarbību, kurā ne tik vien runātu, bet tīri praktiski pamēģinātu salīdzināt šīs enerģijas, notestēt, kura no tām šobrīd sevī ir aktīvāka un vai tas atbilst Tavam pašreizējam periodam un Tavām interesēm dzīvē. Kā arī mācīsimies tās līdzsvarot un aktivizēt to daļu, kur trūkst.

Ja Tev šī tēma interesē, tad aicinu uz praktisko semināru “Sievietes Venēras un Mēness enerģija”, kas notiks 13.maijā plkst. 18.00 – 21.00 Kuģu ielā 11-302 Pavasara studijas telpās. Pieteikšanās uz epastu pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714.

Uz tikšanos!

Ar mīļumu, Inese


Dalības maksa: 30,00 EUR (t.sk. PVN)

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)

 

Komentāri (0)  |  2015-05-02 04:45  |  Skatīts: 1199x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ