Kā atsiet karmiskos mezglus jeb kā piepildīt savus sapņus


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šorīt ilgi domāju vai sapņi un karmiskie šķēršļi ir kā saistīti un secināju, ka tomēr jā. Ka ar gadiem tieši tās jomas, kurās netiec pie mērķa, vai kuras nevari sakārtot, kļūst arvien nozīmīgākas un nozīmīgākas un tieši šajās jomās jebkurš sasniegums ir zelta vērts.

Ticu, ka zemapziņā zinām, ka tieši šīs jomas ir tās pašas svarīgākās, kuras mums šai dzīvē jārisina. Ka tie jau ir tie dzīves lielie uzdevumi.

Ja iemācīsimies sakārtot šīs jomas – dzīvē pakāpsimies par pakāpienu augstāk jeb tiksim pa solīti tālāk. Tieši šādi aug mūsu dvēseles un ego spēks un gudrība.

Un kā apstiprinājumu šorīt dzirdēju vienu frāzi, ko pa Tv teica kāda jauna meitene pilnīgi citā kontekstā: “Ja nevari aiziet uz savu mērķi, tad vismaz gulies tai virzienā un skaties uz to”.

Es ļoti varu piekrist. Es tieši tā esmu darījusi un šai brīdī varu teikt, ka pilnīgi visi karmiskie šķēršļi jeb karmiskās manas jomas ir izkustējušās no vietas un pāris no tām ir sakārtojušās. Esmu jau kaut kur iepriekš stāstījusi, ka katram cilvēkam ir kādas 3 nu varbūt 4 (bet ne vairāk kā piecas) jomas, kas dzīves laikā ir grūtāk sakārtojamas.

Un tieši šīs dažas jomas konkrētam cilvēkam neizies no prāta un tieši šajās jomās viņš visu laiku gribēs tikt pie rezultāta. Un lieki teikt, ka tieši šajās jomās tie rezultāti nenāks un nenāks.

Ko darīt un kā sevi noskaņot uz pacietības viļņa?

Kā nepazaudēt laimi un kā nekļūt “lūzerim”. Jo atkal jau – tieši tādēļ, ka cilvēkam šī joma ir tik ļoti nozīmīga, viņš “kā skabargu acīs” jūt un redz, cik citiem šai tēmā veicas.

Vēl vairāk – dzīve noteikti iekārtos tā, lai paziņas un draugi tieši par šo Tev pārjautā laiku pa laikam, katrreiz “iebakstot jēlumā”.

Nu kaut vai paņemsim tēmu par precēšanos. Ja kādai meitenei šī ir karmiskā tēma un jau tā grūti ir to sakārtot, tad tieši šai meitenei visvairāk tāpēc, ka visas draudzenes apprecas. Un viņa pat priecāsies līdzi, un pat vēlēs labu, bet.... tas viņai pašai liksies kā sāpīgs atgādinājums, ka pašai tas nesanāk. Vēl trakāk – katra radiniece satiekoties pārjautās “nu kad tad tu, meitiņ?” vai “kapēc tu neprecies?”. Piedevām – jo sāpīgāka šī tēma, jo netaktiskā cilvēka pa to bakstīsies.

Ja kādam karmiskā mācība ir notievēšana jeb tieši otrādi liekais svars – tad tieši šim cilvēkam apkārt būs vienas “balerīnas” un “modeles”, kuras skaitīs kalorijas salātlapai jebšu tieši otrādi kāri ēdīs kūkas, uzsverot cik viņām laba karma un nekas neiet labumā.

Un te nu veidojas tā saikne – karmiskiem mezgliem jeb blokiem un mūsu sapņiem. Pilnīgi dabiski, ka pieminētajos piemēros pirmajai meitenei lielākais sapnis būtu satikt savu lielisko vīrieti un izveidot saskanīgas partnerattiecības, radīt ģimeni un bērniņus. Un otra meitene sevi redzēs 36 un 34 izmēra tērpos.

Jautājums – ko darīt? Kā nesajukt prātā, dzenoties pēc nerealizējama sapņa vai nerealizējamiem mērķiem.

Atceries, kā ūdens var sagrauzt akmeni. Un tas ūdens jau netrako. Tas nedara kaut ko īpašu. Tas tikai pil un pil akmenim konkrētā vietā un akmens padodas.

Tagad gatavojot semināru par karmisko mezglu atsiešanu, es ļoti rūpīgi pētu savu un citu cilvēku pieredzi – un īsā atbilde ir šai līdzībā par akmeni un ūdeni.

Ja gribi, Tu vari iesūtīt man jautājumus jau iepriekš, lai savās atbildēs papētu tieši Tavu tēmu. Man pašai ir pieredze ar atkarībām un līdzatkarībām (tieši alkohola ziņā), ar pārāk lielu pieķeršanos tuviniekiem, ar bērniem un ar savas dzīves nodarbošanās jautājumu risināšanu. Ticu, ka tas noteikti nav viss spektrs, par kuru runāt.

Vēl esmu ļoti tuvu saskārusies ar cilvēkiem un zinu kā ir, ja trūkums ir karmiskā mācība un ja karmiskā mācība ir vientulība.

Uz šī fona veidošu semināra sarunas. Bet ja Tu gribi, lai parunāju vēl par kādām citām jomām – lūdzu atsūti man uz konsultacijas.pluss@inbox.lv savas situācijas aprakstu vai jautājumu.

Pēdējā laikā seminārus veidojam lielu laiku veltot praktiskam darbam un jautājumiem un atbildēm. Tā kā man jau kādus 2-3 gadus ir pieredze diendienā atbildēt uz visdažādākajiem jautājumiem ineseprisjolkova.com mājas lapas sadaļā “Jautājumi un atbildes” https://www.ineseprisjolkova.com/jautajumi-un-atbildes/

Tas apbrīnojami mani ir uztrenējis viegli pieslēgties informatīvajam kanālam un saņemt informāciju par gandrīz vai katru situāciju.

Tādēļ no vienas puses varu ļauties jautājumiem klātienē it kā pat bez sagatavošanās, bet nu protams dziļāk un vērtīgāk būs, ja iesūtīsi iepriekš.

Kam domāts ir šis seminārs?

Cilvēkiem, kas jūtas iesprūduši kādā jomā un nevar un nevar izkustināt notikumus. Tiem, kas jūt, ka jau zūd ticība un gribas visam atmest ar roku (tieši šai jomā), bet arī to nevar, jo tad liekas, ka tiek nodoti savi sapņi un galu galā tad šķiet, ka pazūd dzīve jēga un pamats.

Un atkal jau – runāsim dziļi, nopietni un pa īstam, un tai pat laikā tas būs viegli un mīlestības piepildīti.

Ja vēlies nākt un pakustināt savu kādu grūto jautājumu – esi mīļi gaidīta/s.

Pieteikšanās pie Santas uz e-pastu: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 un tiksimies 29.aprīlī.plkst 18.00-20.30 Kuģu ielā 11-302 Pavasara studijas telpās.

Ar sveicieniem un bezgalīgu mīļumu, Inese

Komentāri (1)  |  2015-04-26 19:57  |  Skatīts: 1680x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
anjezinja - 2015-04-30 19:47
Mīļš paldies par semināru. Bija ļoti, ļoti noderīgi un ļoti vajadzīgi. :)
Agnese


Atpakaļ