Satikšanās ar Gongiem PA ĪSTAM


autors: LAILA PORIETE
sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI

 

 Gribu dalīties ar Tevi savās sajūtās par piedzīvoto Gongu nodarbībā pie Daces vakar.

Dacīt, Tu teici, ka mūsu dzīves Gongu ietekmē mainīsies. Ne tikai šo, vēl arī ko citu Tu teici, bet manī rezonansi guva tieši šie vārdi.

Ir pulksten četri no rīta, esmu pamodusies. Un savās sajūtās saprotu, ka vēl aizvien esmu Gongu varā, dzirdu to skaņu un pat šķiet, ka vibrēju. Ir tikko apjaušama sajūta, ka esmu piedzīvojusi sevis atdzimšanas brīnumu. Un doma, kas ienāk manā prātā, saka – nekas vairs nebūs tā kā agrāk. Paldies Tev par šo burvīgo piedzīvojumu, kurā caur Tevi un Gongiem esmu devusies. Man ir mazliet bail, bet man tas patīk. Sajūtas ir spēcīgas ļoti, ļoti. Un es gribu tām ļauties.

Visu pēcpusdienu man mazliet reiba galva, bija slikta dūša un vakars atnāca ar aptuveni divu stundu raudāšanu. Cik ļoti daudz manī ir bijis liekā – baiļu, dusmu, aizvainojuma, žēluma, upura sajūtas. Un noteikti vēl daudz kā cita, ko pastāvīgi nēsāju sev līdz un no kā vēl neesmu atbrīvojusies. Bet labā ziņa ir tā – es esmu ceļā. Un man šis ceļš patīk. Es baudu to, lai gan sajūtas mijās – no ārkārtīga pacilājuma, saviļņojuma un enerģijas pieplūduma, līdz atslābumam un nelabumam tīri fiziski. Un neviļus šīs sajūtas gribu pielīdzināt tām sajūtām, ko izjutu sākot taisīt prakšalanu, kas bija fantastiska tīrīšanās un atbrīvošanās no uzkrātā, liekā, nevajadzīgā – domām, lietām, jā, arī cilvēkiem. Un otra sajūta – tā pacilājošā, to varu salīdzināt ar sajūtām, kas pārņēma darbojoties ar jogu. Joga vēra mani vaļā garīgi un veda pie sevis.

Tad Gongi manā izpratnē šīs iepriekš minētās sajūtas apvieno – spēcīgu attīrīšanos un vienlaicīgi – milzīgu savas enerģijas iekustināšanu, sevis atrašanu no jauna, “atnākšanu mājās”.

Es zinu – nekas vairs nebūs kā agrāk! Un es droši dodos tajā iekšā – sevī, savā spēkā, savā dziļumā, kas rezonē ar Visumu.

Man daudz vēl “jātīrās” un “jāaug” savā enerģijā, bet man prieks, ka esmu uz šī ceļa un prieks, ka kādu gabaliņu varam paieties kopā. Dacīt, paldies Tev par to! Paldies, ka caur Tevi un Gongiem piedzīvoju šo brīnumu!

Paldies! Paldies! Paldies!

 

Pateicībā un mīlestībā, Laila

Komentāri (1)  |  2014-08-26 03:22  |  Skatīts: 1418x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
dzanita - 2014-08-26 22:50
Arī man bija līdzīgas sajūtas, pamodos 5 no rīta un tik spēcīgi izjutu sevi šeit un tagad, savus mīļos, visu, kas ir ap mani- kokus, zāli, miglu, sauli... Nu jau ir pagājusi vairāk nekā nedēļa, bet iekšējā sajūta nav mainījusies... Es esmu cita...


Atpakaļ