Drīzumā iznāks Kristīnes Mucinieces grāmata "Eņģeļu acis. 3. grāmata. Atbrīvot sargātāju"


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: KRISTĪNE MUCINIECE 

 Uz Zemes katrs mirklis ir mācību stunda, lai mūsu Dvēseles augtu. Un tam, vai mēs to apzināmies vai ne, nav nozīmes. Tā vienkārši notiek. Jo mēs krājam  pieredzi.

Reizēm šķiet, ka pieredze ir parāk smaga, vai, ka tā ir slikta. Nav sliktas, vai  labas  pieredzes. Ir tikai pieredze! Tā mēs augam. Tā nobriest mūsu  Dvēseles.

Neviens  nekad  nav  teicis, ka ceļš uz Gaismu ir viegls. Taču apzinoties patiesību  par  savu  īsto būtību, par savu brīvību, pazūd bailes, pazūd drāma, pazūd vajadzība spēlēt upuru  lomas... Mēs sākam  pasaulē dzīvot caur Sirdi, nevis caur prātu, caur tīrām sajūtām,  nevis emocijām. Mēs pasaulē sākam vērties vaļējām acīm. Te un tagad.

Izdzīvo pēdējo stāstu  „Eņģeļu acis” kopā ar Elizabeti. Viņas ceļu līdz Gaismai bez robežām. Līdz absolūtai brīvībai SEVĪ.”


Mani stāsti caur „Eņģeļu acīm” nu ir galā. Trešā grāmata šajā sērijā ar nosaukumu „Atbrīvot Sargātāju” pavisam drīz ieraudzīs pasauli... Lai arī tas prasīja laiku un pacietību - viss notiek tieši tā, kā tam ir jānotiek.

Briestoši pumpuri, kas ir gatavi izprāgt pavasara nepacietībā, dzīvības sula, kas pieņemas spēkā koku stumbros ik mirkli, putni, kas brīvi un droši debesu plašumos iemēģina savas dziesmas, zāles stiebri, kas sniedzas pretī arvien pieaugošajai gaismai, sniegpulkstenītes, kas pilnībā paļaujas uz saules atgriešanos... Ļaušanās, tik spēcīga un tīra visās sajūtās... Piepildījums... Pavasaris.

Un šajā brīnišķīgajā laikā, ļaujoties un esot pieaugošā dabas piepildījuma vidū, ar lielu prieku aicinu visus mīļos un jaukos cilvēkus – savus lasītājus un draugus, uz manas jaunākās grāmatas „Eņģeļu acis. Atbrīvot Sargātāju” atvēršanas vakaru - 7. martā pl.18.00 Lielplatones muižā.

Sirsnībā ieskaujot ik vienu no jums,
Kristīne Muciniece


Jauno Kristīnes Mucinieces grāmatu "Eņģeļu acis. 3. grāmata. Atbrīvot sargātāju" no 10. marta varēsi iegādāties arī Pavasara studijā.

Komentāri (0)  |  2014-02-26 21:12  |  Skatīts: 1149x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ