ATSAUKSMES PAR "SIEVIŠĶĪBAS SKOLU"


Patiesībā ir  tik grūti  noformulēt visus tos ieguvumus un pārmaiņas, kas manī notiek pēc Sievišķības skolas. Taču izrādās arī tas ir sievišķīgi :)  Kā vienu no galvenajām pozitīvajām pārmaiņām gribu pieminēt attiecības ar savu vīru - tagad tās tiešām ir brīnišķīgas! Attiecību tēmai sievišķības skolā tiek veltīta ļoti liela uzmanība un tas tiešām ir svarīgi, jo sievišķīga sieviete dzīvo un ir laimīga attiecībās ar savu vīrieti.
Vēl, par tik ļoti svarīgo lietu – kā  audzēt sevī sievišķību. Andrita iedeva  ļoti vērtīgu pamatu tam, kā to sevī attīstīt. Tagad par savu sievišķību ikdienā  ļoti daudz domāju un arī  sev apkārt pamanu daudz sievišķīgas sievietes un man iekšēji ir tāda laba sajūta, jo jūtu, ka esmu viena no viņām”.

Paldies Tev par tavām nodarbībām, zināšanām un tavu enerģiju, ko var sajust katrā nodarbībā!!! :)

Andrita, milzīgs TEV paldies!!!! Zināšanas, ko Tu mums sniedz, ir ļoti īpašas un svarīgas, pat nevaru iedomāties, kādā citā veidā varētu to visu apgūt.. Lasīt grāmatas ir viens, bet tas, kas notiek šajās nodarbībās, ir pavisam cits, ļoti spēcīgs, enerģētisks! Paldies par Tavu darbu un iedvesmu! Tu man kā ceļa rādītājs. Zināšanas, ko apgūstam pie Tevis, ir neapšaubāmi vajadzīgas katrai, un es ceru, kad man būs meitiņa, es to visu atcerēšos un viņai nodošu :) Pagaidām dalos ar tuvām draudzenēm :) Paldies!


"Es arī biju viena no tām meitenēm, kas mācījās sievišķību pie Andritas. Esmu no visas sirds pateicīga, Andritai un Pavasara studijai, par šo iespēju! Ja kāda vēl šaubās, vai pieteikties uz šiem semināriem, no sirds iesaku!

Es guvu atbildi uz sev svarīgu jautājumu, kāpēc dažkārt rīkojoties, nav šī pozitīvā rezultāta? Kāpēc, neskatoties uz visiem centieniem un pūlēm, jūties kā vāvere ritenī? Kāpēc, izlasot visas labās pamācības un tās ievērojot, tomēr kaut kas buksē? Andritas semināros es sapratu, ka visa pamatu pamats ir nenoliegt, nemukt un neslēpties no savas sievišķības! Mīlēt savu sievišķību, savu būtību un būt lepnai, ka Dievs ir devis man iespēju kļūt par sievieti!

Atzīšos - nekad nebiju iedomājusies, ka tik ļoti esmu centusies nomākt savu sievišķību! Un kāpēc? Dēļ sava egoisma!!! Lai pierādītu, ka es arī ko spēju sasniegt, ka man arī ir smuks konta izraksts un kas par CV!!! Ko es daru tagad? Īstenoju dzīvē Andritas pamācības + arī pie Dainītes semināros gūtās zināšanas. Vai Jūs zināt, kas ir visdīvainākais? Tas viss darbojas! Es vairs necenšos „mērīties” ar savu vīrieti! Necīnos par „varu” mājās! Un kas notiek? Mums vairs nav strīdu! Mans vīrietis staigā ar augsti izlietu galvu un (lai arī cik grūti man tas nenāktos…) es ļauju viņam mani vadīt! Es pucējos, lakoju nagus, krāsoju lūpas un cenšos savu vīrieti mājās sagaidīt kā roze (arī tas nenākas viegli, it īpaši ņemot vērā, ka manā garderobē dominē vairāk bikšu). Tas dīvainākais ir tas, ka man tas pat patīk un sniedz neaprakstāmu laimes sajūtu, jo Viņam tas patīk un to es redzu tajā īpašajā skatienā!

Kas notiek finansiālajā jomā? Viss ir labākajā kārtībā! Kad papildus darbam krīzes laikā vēl ņēmu t.s. haltūras un rāvos kā traka, jūs domājat, ka naudas ģimenei bija vairāk? Jūs maldāties, viņas trūka vēl vairāk! Šobrīd es strādāju tikai pamatdarbu un mācos to uztvert kā hobiju, t.sk. strikti ievēroju darba dienas beigas (bet tās 8 stundas darbā pavadu no sirds strādājot), jo man jāpaspēj mājās pirms mana Vīrieša – jāpadara sīkie darbiņi un jāuzpošas :) Kas notiek? Vīrietis atkal pelna vairāk, ģimenei naudas ir vairāk, ir dāvanas!

Tādēļ vēl joprojām katru mīļu dienu es pāršķirstu savus sievišķības skolas pierakstus un rīkojos :) Tieši tādēļ no sirds esmu pateicīga Andritai un Pavasara studijai par sievišķības skolu! Ļoti gribētos, lai būtu turpinājums šiem 8 ciklu semināriem!"


Esmu iemācījusies vairāk novērtēt svārkus kā sievišķo apliecinājumu un savā garderobē bikses pastumt aiz svārkiem (iepriekš bija otrādi), esmu iemācījusies būt nedaudz lēnāka un vēl mācos  būt daudz lēnāka (man ir traki straujš raksturs un šis kurss bija spēriens piebremzēt daudzās jomās), esmu sapratusi, ko nozīmē mans prieks vīrietim un guvusi nu jau neapgāžamu apstiprinājumu tam, ka vīrietis ir kā bērns un jo vairāk ar viņu jokosi, jo vairāk saņemsi. Šo kursu no sirds iesaku visām sievietēm, kas kaut mirkli ir izjutušas sajūtu, ka dzīvē kaut kas iet tā, it kā starp kājām būtu cits orgāns, kāds pēc Dieva dotumiem ir tikai pretējam dzimumam”.
Visām meitenēm liels paldies par kopā pavaditajiem semināru laikiem. Un īpašs paldies Andritai par punktiņiem uz i :). Jūtos patiesi laimīga par piedzīvoto un izdzīvoto šajā laika periodā, pieņemot sevi par sievieti šajā dzīvē!
Tik tiešām ir lietas, kas ir mainījušās.
Pirmkārt jau mana attieksme pret sevi un apkārt notiekošajām lietām.
Sevi esmu sākusi vairāk izprast un tagad saprotu, kāpēc man kā skolā un studijās teicamniecei, kurai skolotāji un skolasbiedri solīja "spožu karjeru", tā visa vēl nav. Gluži vienkārši man tas nav vajadzīgs un savā būtībā es to nevēlos.
Vēl viens aspekts, kas man šobrīd palīdz dažādās situācijās ir uztvert apkārt notiekošās lietas mierīgi, bez stresa, ar ticību, kas viss nokārtosies, tikai pašai jāsaprot, ko tad es īsti gribu, mazliet jāpiestrādā un viss notiks.
Bet pats svarīgākais, esmu spērusi soli, kam briedu jau pirms Sievišķības skolas - pirms dažām dienām iesniedzu atlūgumu, ar pilnīgu mieru un bez jebkādām bažām par to, kas notiks tālāk. Mācīšos ļaut savam vīrietim būt Vīrietim pašai esot Sievietei.
Un pavisam sievišķīgi - vismaz 3 gadus nebiju pirkusi nagu laku un lakojusi nagus. Lieki teikt, ka pie manikīra arī neesmu bijusi. Nu iegādājos vairākas košas nagu lakas un jau pāris dienas tipinu apkārt ar spilgti zaļiem, saviem garajiem svārkiem pieskaņotiem kāju nadziņiem:)
Kad lakoju nadziņus, mana trīsgadīgā meitiņa to komentēja šādi "Mammu, vai ne, ka lakot nadziņus ir sievišķīgi?!" Un es viņai to nebiju mācījusi, to viņa pati zināja:)
Ir, ir sievišķīgi! Un ir vēl daudz citu sievišķīgu lietu un nodarbju, ko man tagad būs laiks atkal no jauna apgūt!”

"Secinājums: viss strādā, tā tik tiešām ir :)) ... tik daudz vīriešu man izteica komplimentus kā nekad :)....  kaut ko viņi arī vēl par tiem fluīdiem teica :) ...visi kā viens bija pārliecināti, ka manā dzīvē viss ir vislabākajā kārtībā :)) It kā jau nav noticis nekas tāds, bet nu tomēr izmaiņas pozitīvā virzienā ir :) Tā kā turpinu Sievišķības skolā iegūtās gudrības likt lietā un ceru, ka pavisam drīz arī satikšu savu īsto un vienīgo :) Galvenais – izvēlēties pareizo :)"


Man sievišķības skola ir pilnībā izmainījusi manu dzīvi - esmu atplaukusi, beidzot sev patīku un pats galvenais ieguvums - esmu satikusi savu īsto vīrieti!!! Neko labāko pat nevar vēlēties":)))”


Gribēju pateikt lielu paldies par sievišķajām gudrībām un atgādinājumu par lietam, kuras dziļi dvēselē bija zināmas, bet skaļi atkārtotas un atgādinātas, iegūst lielāku spēku. Šorīt gāju un domāju- jā, esmu kļuvusi sievišķīgāka. Mans vīrietis sāk pret mani izturēties citādāk. Kā pret dāmu. Mmmm, medus maize :) Lai iegūtu noslēpumaināku skatienu un šķelmīgāku smaidu, atgādinu sev par „karalisko olšūnu” un tas strādā :) Ja sākumā likās, ka iespējams nekas jau nemainīsies, tad varu pārliecinoši teikt, ka mainās gan, un vēl kā! :) Paldies par veltīto laiku un zināšanām! Novēlu iedvesmu turpināt un piesaistīt ar vien jaunas dāmas sievišķībai! :)


  • Liels, liels paldies Tev, Andrita, par iedvesmu, enerģiju un zināšanām!
  • Žēl, ka to visu nezināju pirms gadiem 20. Paldies par interesantajām lekcijām, jo uzzināju patiešām daudz jauna un guvu apstiprinājumu tam, ka ar sievišķību var panākt ļoti daudz – gan sakārtot attiecības ar bērniem (īpaši dēlu), gan ar vīriešiem kolēģiem. Sievišķajā formātā es vēl mācos dzīvot, bet jau tagad ir daudz vieglāk un patīkamāk. Novēlu turpināt šo lekciju kursu, jo vēl daudzām vajag to zināt. Lai veicas!
  • Paldies! Bija vērtīgi!
  • Paldies par semināriem! Tagad zinu, ka esmu uz pareizā ceļa. Jūtu, ka mainos, un ieraudzīju savā vīrā vīrieti. Labāk izpratu savu vīramāti.
  • Milzīgs paldies!
  • Žēl, ka man to nemācīja skolā. Paldies! Viss bija ļoti, ļoti vērtīgi un “acis un sajūtas atveroši”!
  • Man patika, un es ieguvu atbildes uz tiem jautājumiem, kas nedeva mieru. Esmu no sirds pateicīga par šo iespēju mainīt savu dzīvi, saprast sevi un savu sūtību šajā pasaulē. Galvenais, ka tas viss darbojas! Taču jāatzīst, ka ir grūti atstāt savas vecās čības un izmest tās pat ārā. Tu uzvelc jaunās čības, bet ik pa laikam tik ļoti gribas paskatīties uz vecajām. Taču ir fantastiski apjaust, ka daudz kas mainās, un tas ir pārsteigums!
  • Liels, liels paldies par ļoti noderīgo informāciju.
  • Paldies Tev, Andrita, par vērtīgo impulsu sievišķības attīstīšanai!
  • Vēlreiz liels PALDIES par Sievišķības Skolas lietderīgajām zināšanām, ar kurām dalījies.
  • Paldies par kopā pavadīto laiku! Tie bija fantastiski vakari! :) Tas priekš manis bija trakots laiks, kad pārklājās darbi un projekti, tāpēc tikai tagad tā pamatīgi varu izvērtēt, novērtēt un visādi citādi "izcilāt" dzirdētās pērles!    
  • No sirds gribu pateikt Tev, Andrita, paldies par visu - šis kurss pagaidām ir vērtīgākais, kas vien ir bijis priekš manis kā sievietes!
Komentāri (0)  |  2013-09-03 22:58  |  Skatīts: 1927x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ