Par blokiem, šķēršļiem, zīmēm


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien aizdomājos vai tad, ja kaut kas nenotiek tā, kā ieplānots – vai tas ir tāpēc, ka tas nav jādara, vai arī tas ir tāpēc, lai mēs vairāk sagatavotos konkrētai situācijai un darbībai.

Īstenībā jau tādas situācijas ir mūsu dzīvēs ik dienas – ieplānojām izdarīt, bet neizdarījām; iecerējām, ka būs tā, bet nebij’, bijām saplānojuši, bet paši nebijām formā utt.

Kas tas ir? Zīme? Dieva un eņģeļu saruna ar mums? Un ja ir, tad kas tā ir pa zīmi? Kas no tās jāsaprot? Darīt? Nedarīt? Iespringt? Atslābt? Ļauties?.....vārdu sakot – kā to visu saprast.

Mēģināsim šo jautājumu papreperēt un paskatīties „kas lācītim vēderā”:)

Tātad - ir kāds bloks un kaut kas nenotiek tā kā Tu gribi. Kā Tu šo zīmi uztver? Kā Tu to atšķir? – kad tomēr „jārestartējas” un jau ar citu enerģiju jāiet tālāk un jādara, un kad jāsaprot, ka nav mans un jādara kaut kas cits?

Es par šo bieži esmu domājusi un nupat jau nonākusi līdz pilnīgai saskaņai šai jautājumā. Un tā mana izjūta šais situācijās ir tāda, ka – ja kaut kas nav noticis tā kā tam jānotiek (pēc mūsu prāta), tad uzjautā sev kādā līmenī Tu to gribi. Ego vai dvēseles.

Ja tas ir ego, kas pieprasa un grib par katru cenu un kļūst niķīgs un nomākts, un ja kaut kas nav pa prātam, tad pamēģini šo jautājumu sajust ar sirdi (tātad dvēseles līmenī) – vai vajag tomēr Tev to vai nē, vai pa īstam to gribi vai nē. Un kas Tavā dzīvē mainīsies, kad tiešām to iegūsi vai sasniegsi. Un kāpēc Tava zemapziņa tam varētu pretoties. Pilnīgi iejūtīgi tā sev pajautā – diez kāpēc mana zemapziņa ir sarūpējusi man šķēršļus? Jo atceries, ka ego ir kā mazs bērns, kas var sagribēt ļoti daudz ko, bet mūsu dvēselei varbūt, ka citas prioritātes šai dzīves periodā.

Rezultāti būs tikai tad, ja ego un dvēsele ies rokrokā.
Un vēl - atceries, zemapziņa vienmēr ir mūsu pusē. Gluži tāpat kā eņģeļi un sargeņģeļi.

Ja tas notikums vai situācija no paša sākuma ir bijusi Tavas dvēseles ilgošanās un dvēseles ceļš, bet kaut kādu iemeslu pēc tas nav realizējies – tas tik liecina, ka Tev nav bijis pietiekoši sarūpētas enerģijas šim jautājumam. Ka nav bijis spēka, lai harmonizētu un izlīdzinātu visus apstākļus, blokus, šķēršļus un nonāktu līdz rezultātam.

Paskatīsim vienu manu piemēru. Man ir viens šāds nenokārtots plāniņš – 
Jau pāris nedēļas atpakaļ gribēju uzsākt praktisko nodarbību ciklu, kurā tad mēs izietu jomu pa jomai cauri dzīves situācijām un tieši praktiski tās mēģinātu sakārtot. Uzstādītu mērķus, saprastu cik harmoniski šie mērķi priekš mums ir, mazinātu blokus, pamācītos runāt ar eņģeļiem un palūgt viņu palīdzību, pastrādātu ar savu zemapziņu, virsapziņu, apziņu utt.
Un visu laiku kaut kas atgadās, ka mēs tik pārceļam un pārceļam šo nodarbību un nu jau kuro reizi netieku līdz tam, lai to sagatavotu un novadītu.
Un tad nu es sev jautāju – kas tas ir?
Vai tas ir mans ego, kas to kursu un jauno programmu grib? Un atbilde ir tiešām nē. Ka ego līmenī man tur nekas nav vajadzīgs un pierādāms. Ka es apzinos skaidri, ka to ar prieku darītu, bet ne dēļ tā, lai sevi pierādītu.

Jautāju tālāk – vai tā ir mana dvēsele, kas zina, ka tas ir jādara. Jā. Sirds saka, ka ir tik ļoti svarīgi, lai cilvēki vispār gribētu saprast kādi ir viņu mērķi vai kādas ir viņu vēlmes jomu pa jomai, jo bieži vien ir tā – cilvēks nav apmierināts ar dzīvi un saka, ka nekas nav tā kā gribētos, bet tiklīdz jautāju – ko tad tu gribētu šai jomā vai kādā citā jomā, atbildes nav. Un man ir pilnīgi skaidrs, ka viens šāds praktisko treniņu cikls, kurā atkal katrs jau darbotos tikai ar sevi un tikai ar savām jomām, ir vajadzīgs „kā ēst”. Es to jūtu un zinu, ka man tas ir jādara.

Un tad nu jautājums – ko darīt tālāk, ja zini, ka šī ir Tavas dvēseles izvēle.
Tad nākošais manā gadījumā ir iegūt ticību un apstiprinājumu pašai sevī, ka es to darīšu.

Un vēl nākošais solis ir piesaistīt zemapziņu un virsapziņu un lūgt Augstākiem spēkiem, lai palīdz to īstenot. Pilnīgi konkrēti lūgt sargeņģeļiem, lai iedod vairāk spēka, jaudu, enerģiju, lai sev harmoniskā veidā tu vari to veikt.

Un ja atgriežamies pie mana piemēra ar praktiskajām nodarbībām, tad pirmkārt – es nolemju, ka nodarbība notiks konkrētā datumā (23.martā plkst. 12.00-16.00), tad apziņoju tos, kuri jau iepriekš bija pieteikušies. Tad vēršos pie saviem sargeņģeļiem un lūdzu, lai viņi apziņo un palīdz uzrunāt tos, kam šis kurss varētu būt ļoti nozīmīgs un vajadzīgs. Un tad lūdzu Dievu un sargeņģeļus dot man to spēku, enerģiju un zināšanas, lai es varētu izveidot tieši tādu nodarbības saturu, kas konkrētiem cilvēkiem būtu visvairāk nepieciešams.

Tātad – uz viena šī mana piemēra Tu vari paanalizēt sevi, kā Tu dari, ja Tev ir gadījušies kādi šķēršļi attiecībās, veselības jomā vai kādā no darba situācijām. Un tiklīdz sabalansē ego un dvēseles vajadzības, tā visu to vari sakārtot.

Pats svarīgākais – neielaist šai visā situācijā dusmas un ārdošo enerģiju pret sevi un apkārtējiem.

Atceries – katra izdošanās vai neizdošanās, katrs notikums, kas nobloķējas, ir tikai kā zīme Tev, lai harmonizē šo situāciju. Lai necenties to izdarīt ego līmenī. Lai atceries palūgt Dieva klātbūtni. Lai piepildi šo visu ar mīlestību un dievišķu enerģiju.

Un tiklīdz Tu to izdarīsi, tiklīdz ar pārliecību sev un pasaulei pateiksi, ka šis ir Tavs mērķis un Tu uz to iesi – Tu redzēsi „kā visa pasaule sadosies rokās, lai tev palīdzētu”.

Kāpēc?
Tāpēc, ka pasaule atspoguļo iekšējo enerģiju. Ja Tevī ir pārliecība un ticība – viss būs pēc ticības :) Jau šaubas un neticība – tad Visums un cilvēki apstiprinās un atspoguļos Tavu šaubīšanos.

Tiklīdz izlem kaut ko pa īstam un vēl palūdz Dieva klātbūtni – tā rezultāti vienmēr būs.

Lūk, par šo visu mēs runāsim arī tai praktisko nodarbību kursā, kurš tad nu tā pa riktīgam sāksies 23.martā 12.00-16.00. Mēs to kursu tā arī nosaucām „Kā sasniegt mērķus jomu pa jomai”. Tā kā – vari paspēt pieteikties (vai atkārtoti vai pirmo reizi).
 
Lai Tev Visuma zīmes rāda saprotami un skaidri, lai Tev spēks un enerģija izšķīdināt jebkādus blokus un šķēršļus Taviem dvēseles mērķiem!
 
Ar mīļumu un uz tikšanos, Inese
Komentāri (7)  |  2013-03-09 23:07  |  Skatīts: 3946x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
maara - 2013-03-10 00:06
Inesīt! Paldies! Tā noteikti ir zīme - šis rakstiņš tieši šodien! Jo es šodien visu dienu "cepos" ap jautājumu- kāpēc viss nenotiek tieši tā, kā es gribu??? Nu man jau vēl vienmēr ir klāt arī mans vājakais punkts - tieši tādā ātruma kā es gribu... Zinu jau zinu, ka mēs nevaram Dievam diktēt tempu, kādā realizēt mūsu lūgumus. Un saprotu, ka tas ir mans EGO, kas tajos brīžos "bļaustās".
Bet nu rakstiņš tieši man laikā - izlasīju, pārskatīju visas savas domas un sajūtas un nu varu mierīgi turpināt savu ceļu. Atcerējos, kā jutos un kā risinājās visi notikumi brīdī, kad tiešām tur tikai dvēsele runāja. Mēģināšu arī tagad atslēgt savu EGO no tā visa. Un tad tik uz priekšu...
Bieži atceros piemēru, ko Tu minēji kādā seminārā par Tibetiešu lamu, kurš nokļuvis cietumā mierīgi sēž un sapņo par saviem kalniem un zaļo zāli. Man šis piemērs ļoti patīk un tas ļoti mani uzmundrina brīžos, kad nolaižas rokas...

baibam - 2013-03-10 00:49
Paldies par šo rakstu! Tas ievieš skaidrību.

ince - 2013-03-10 01:41
Inesit, paldies par rakstu! Pirms divam dienam sanemu zimi, kuru pagaidam gan vel pilnigi nesaprotu. Darba sagriezu roku. izradijas, ka pargriezta dzisla. Vakar piedzivoju sava dzive pirmo operaciju. Tagad uz menesi majas rezima ar iegipsetu roku. Un tas viss notiek laika, kad darba paredzeta pamatiga samazinashana.
Saprotu, ka ta ir zime. Bet pagaidam nekadi nespeju saprast, kada?

Inese Millere - 2013-03-10 04:33
Briniskigi paldies. Pameginasu. Tad dalisos, ka man tas izdevas.

inese - 2013-03-10 05:56
Māara - man liels prieks. Un es jau zinu, ka tā galīgi neesmu es, kas tos tematus te izdomā un padod tālāk. man jau ar kāds no augšas padiktē un pamudina. Acīmredzot viņi zina, kas vajadzīgs (kurš gan šaubītos).
Un par to lamu - to Agnese vienā diskā stāsta. Man šis piemērs ar dikti patīk un par to vienmēr domāju, ja uznāk kāda bezcerība:)))

Incei - man jau ar šķiet, ka šī ir vistiešākā zīme saistībā ar situāciju darbā. Tik pareizi jāiztulko un jāsaprot :)

kristine - 2013-03-11 02:36
Paldies par rakstu!!! :))) Tas dod vēl lielāku sapratni, lai dziļāk iepazītu sevi.

illva - 2013-03-15 06:16
Tik brīnišķīgs rakstiņš))))....es jau vairākas dienas pārlapoju un lasu, un lasu....un uzdodu sev jautājumus......tik kaifīgi!!!!....))))


Atpakaļ