Laimes terapija praksē


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA


Jau ilgāku laiku (faktiski kopš Pavasara studijas dibināšanas) visu laiku solu, ka būs praktiskās nodarbības visiem tiem tematiem, par kuriem tad semināros runājam. Un nu ir laiks, kad solījumi jāsāk pildīt un nu man beidzot ir skaidrība kā tas to vispār darīt.

Izrādās, ka ļoti daudziem cilvēkiem ir it kā skaidrs, ka viņi nav laimīgi un ka gribētos dzīvot savādāk, bet....nav skaidra redzējuma un mērķa kā to izdarīt. Un pat ja mērķis ir, tad nav ne jausmas kā to sasniegt. Tāpēc, domāju, ka būtu nepieciešams nākt mums kopā un kopīgi padarboties, lai tad top skaidrs kā un ko darīt savas kādas dzīves jomas sakārtošanā.

Uz šo brīdi ir es redzu to tā, ka mēs izvēlēsimies vienu brīvdienu – piemēram, sestdienu (2.marts) un atvēlēsim kādas 4 stundas, lai ņemtu un praktiski sakārtotu savu dzīvi. Uzrakstīsim vīzijas, dzīves mērķi, jomu mērķus visplašākā šī vārda nozīmē un paskatīsimies, kas mūsu domāšanā līdz šim ir buksējis vai bloķējis ceļu uz šiem mērķiem.

Šoriez darbosimies praktiski. Gan rakstīsim. Gan analizēsim. Gan runāsim pārī, gan publiski. Vārdu sakot – šī būs viena konkrēta nodarbība, kas tad beidzot ļaus dzīvē izdzīvot visu to, ko runājam seminārā „Es esmu savas dzīves autors”. Gan par to kā uzņemties atbildību. Gan par to, kā izmantot apkārtējo enerģētiku. Gan kā dzīvot saskaņā ar sevi un ar Visumu. Darīsim, darīsim un vēlreiz darīsim.

Tad, kad tiksim galā ar šo tēmu, tad pēc mēneša ņemsim nākošo. Piemēram, sievišķību. (jeb, ja būs arī puiši – tad vīrišķību). Vēl pēc mēneša – veselību. Vēl pēc mēneša naudu utt. Tā kārtība būs tāda, kādu visi kopā grupā izvēlēsimies. Bet šī kursa būtība – tātad vairs ne tikai par laimes terapiju parunāt, bet konkrēti sakārtot savu dzīvi. No sākuma uz papīra un savā galvā, pēc tam tas viss pārnesīsies notikumos dzīvē.

Lūk, tādu kursu sāksim 9.martā plkst. 14.00-18.00

Un te nu pieteikties var jebkurš. Gan tie, kas jau ir visus seminārus apmeklējuši un „teoriju zina”, gan tie, kas ne reižu nav bijuši. Gan tie, kas grib kādu konkrētu mērķi sasniegt, gan tie, kas vispār nezina ko grib. Vārdu sakot – būs ļoti konkrēti un individuāli. Katrs strādās pie savas dzīves un savas laimes terapijas un grupa būs tikai kā atbalsts, lai vieglāk to varētu izdarīt. Dalības maksa praktiskajai nodarbībai būs 25 ls. Ilgums tātad 4.stundas.
Ja vēlies pieteikties, tad raksti Dainai uz pavasarastudija@gmail.com, ja uzdot kādus papildus jautājumus – tad man uz konsultācijas.pluss@inbox.lv

Ar mīļiem sveicieniem, Inese
Komentāri (0)  |  2013-02-22 22:55  |  Skatīts: 1467x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ