Par karstumu, Agneses semināru un vasaru


sadaļa: SARUNAS

autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tik ilgi neesmu Tev rakstījusi, ka tagad pilnīgi nezinu ar ko sākt un kā sākt. Ar mani ir noticis interesants notikums – dēļ karstuma, dēļ caurvējiem un dēļ dziedāšanas kāzās, esmu pazaudējusi balsi. Un nevis tā, ka čerkst, bet tā, ka nevar parunāt. Ja Tu mani nu jau pazīsti, tad saproti, ka tas varētu būt reāls apdraudējums manam komfortam ;) Un tā kā nevaru parunāt, tad žigli ķeros pie rakstīšanas ;)

Gribu Tev izstāstīt spilgtāko iespaidu – vakar biju uz Agneses (Agnese Bērziņa no Ragaciema) semināru un....tas nevar neiespaidot :) ) Man tur ir tik daudz pārsteigumu un tik daudz patīkamu atklāsmju, ka varu tikai pie sevis smaidīt un teikt – jā , mēs to sen jau esam pelnījuši.

Agneses seminārs vakar bija kaut kas tik galēji interesants nu pirmkārt jau tas, ka tur bija vismaz 300 dalībnieku. Tātad priekš mūsu mazās valsts tā varētu būt jau tāda paliela konference, forums vai varbūt pat kongress. Un tas, kas visā tajā ļoti pozitīvi pārsteidza, bija tas absolūtais vieglums, mīļums un vienkāršība, ko parasti ir viegli panākt mazās grupās, bet simtu auditorijās tas pazūd. Šeit nepazuda.

Un tieši vakar, sēžot un klausoties Agnesi, es sapratu, ka tas nav nekāds tāls sapnis, kad arī Latvijā cilvēki reiz aizpildīs Arēnu Rīga ne tikai uz koncertiem vai sporta spēlēm, bet arī garīgām sarunām, kas notiks latviešu valodā. Līdz šim, skatoties ierakstus no Amerikas vai Krievijas semināriem, likās, ka tas pie mums nav tik reāli. Tagad liekas, ka ir.

Un ne jau tas, ka tik daudz cilvēku nāk uz semināriem ir rādītājs cik daudz mūsu ir, kas domā gaišas domās (pēc savas pieredzes zinu, ka gadiem var neiet ne uz vienu semināru un tomēr ļoti augt savā attīstībā un paplašināt apziņu, spēku un enerģētiku), bet tomēr, tomēr.....kaut kāda zīme tā ir. Un ļoti laba zīme. Un tad paliek kaut kā ļoti mīļi un droši. Tad nav tā „baltās vārnas jeb baltā zvirbuļa” sajūta, par kuru ļoti bieži meitenes runā manos semināros. Ka nav ar ko parunāt par garīgiem jautājumiem un ka nav apkārt cilvēku, ar kuriem šādas tēmas apspriest. (Starp citu – es vienmēr nobrīnos kā tā var būt, ka nav, jo man vienmēr ir. Man vispār ir apkārt tikai tādi cilvēki, jo es vienkārši ar pilnīgi jebkuru cilvēku par šo visu runāju. Es vienmēr un visur runāju par to, kas mani interesē).

Vēl interesanti, ka semināra ilgums bija 6 stundas un tas nebija ne grūti, ne nomokoši. Vienīgi bija ļoti karsts, bet par to nu gan būtu grēks sūdzēties, ņemot vērā, cik Latvijas vasaras ir īsas. Starp citu, Agnese teica, ka karstums mazina bailes, un tad nu vakar smējāmies, ka darām divus darbus vienlaicīgi – klausāmies informāciju no Agneses eņģeļiem un plus vēl strādājam ar savām bailēm (kas, protams, ir mūsos katrā).

Vēl man vakar ļoti patika kā bija sastrukturizēta semināra programma – bija lekcija, atbildes uz iesūtītiem jautājumiem un atbildes un zāles jautājumiem, līdz ar to pat tie, kas nebija atsūtījuši savas tēmas, varēja tikt pie atbildēm, pajautājot uz vietas. Vēl bija interesanti, ka pietika ar diviem 15 minūšu pārtraukumiem, lai izkustētos, padzertu ūdeni vai tēju ar cepumiem (jeb līdzpaņemtu sviestmaizi) un atkal būtu gatavi klausīties. Izskatās, ka mēs 14.septembra seminārā varēsim darīt tāpat.

Vēl fantastiska ideja tā, ka visi šie semināri tiek ierakstīti dvd un pēc tam nopērkami diskos. Piemēram, es netiku uz pavasara semināru un vakar nopirku disku, šodien to klausos un esmu pilnīgi laimīga, ka varu tīt uz priekšu un atpakaļ un klausīties pa jaunam, ja kaut ko dēļ savām citām domām esmu palaidusi garām. Starp citu, dažreiz tā arī ir, ka gribas jautāt vēl un vēl un klausīties vēl un vēl, līdz vari saprast. Nu piemēram, man pašai vēl pilnīgi nesaprotams un neatbildēts jautājums ir par dvēseles daudzajiem aspektiem. Kaut ko es tur galīgi nesaprotu, bet...gan jau tas viss atnāks. Vakar arī to stāstīja, bet nevarēju pārjautāt un noprecizēt (dēļ tā, ka esmu pazaudējusi balsi un mana privilēģija šobrīd ir klausīšanās). Nu nekas – atstāšu to uz citu reizi vai arī pārskatīšu diskus, varbūt tur kaut kur tā atbilde priekš manis slēpjas.

Vispār –šobrīd ir ārkārtīgi informācijas un notikumiem piepildīts laiks, vai Tev arī tā liekas? Nu, piemēram, man šobrīd vienlaicīgi ļoti gribētos skatīties olimpiādi, klausīties Agneses disku, lasīt vakar nopirktās grāmatas „Eņģeļu acis”, rakstīt pašai savu grāmatu, būt pludmalē, vakar pēc nodarbības vēl paspēt uz Prāta vētru Jelgavā un šodien jau uz Stingu Arēnā Rīga. Dzīve ir tik ļoti interesanta un piedāvā tik ļoti daudz iespēju, ka pilnīgi nespēj vien izvēlēties.

Novēlu Tev izbaudīt karsto laiku un vasaru, lai tas Tevi piepilda ar siltumu un enerģiju.

Ar mīlestību,

Inese

Komentāri (10)  |  2012-07-29 20:05  |  Skatīts: 5680x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
karinchiks - 2012-07-30 15:24
Pateicoties Tev Inesīt,Pavasara studijai ir daudz vieglāks ceļš ejams,daudz vieglāk saprast Agnesi...Platforma sagatavota...
Visu ko mēs šeit darām...attaisnojas...
Seminārs bija vienkārši vau.( Mūsu ir daudz)

Mīļš paldies....

guga - 2012-07-30 17:17
Burviigi,burviigi,ka ir tik daudz cilveku,kam tas viss interesee.Esmu iegadajusies Agneses DVD un klausos,but klatiene tas ir sapnis,bet gan jau kadreiz....
Izbaudiet vasaru!!!

pele - 2012-07-30 17:21
Jā, dzīve ir interesanta !!! :))) Pie manis uz doto brīdi ir ,,atnākuši'' Lazarevs, Siņeļņikovs, Svijašs, tad kaut kad lasīts un malā nolikts arī Donalds Klerijs. Visa kā ir tik daudz... informācija vienkārši plūst pie manis kā nebeidzamais upes plūdums, un es tik spēju izvērtēt, kas man der un kas ne. Un tad vēl pārlasu savas dienasgrāmatas ierakstus, un secinu, ka viss, ko esmu rakstījusi pirms kādiem diviem gadiem, arī šobrīd man ir aktuāls. Tikai šodien uz to visu es skatos ar citādu skatījumu - vairāk visā iedziļinoties. Tas ir mans šābrīža atklājums. Ja es pavisam nesenā pagātnē teicu, ka visgrūtākais darbs, ir darbs ar sevi, tad tagad es to daru ar prieku un iekšēji gavilēju: ,,es mainos, es atmetu savus vecos paradumus......''. Un par to man ir jāpateicas jau vispirms manai virtuālajai draudzenītei un tad Pavasara studijas mājaslapai, kas man ir BRĪNIŠĶĪGS dvēseles ceļojums. Milzīgs PALDIES Inesīt par iedvesmu, par to ka dalies visā, kas ar Tevi notiek, un galvenais, ka tas viss reāli strādā :)) Ar prieku un nepacietību gaidīšu nākamos atklājumus.
Mīļš PALDIES !

P.s. Grāmatas ,,Eņģeļu acis'' autore ir Agnese ? Un cik saprotu, tad tā ir pavisam jauna grāmata ?

pele - 2012-07-30 17:39
Kur var iegādāties Agneses diskus ?

madara - 2012-07-30 18:41
Pelei
Agneses diskus var apskatiities un iegaadaaties maajas lapaa www.ameija.lv, rakstot uz tur uzraadiito epastu. Sajaa maajas lapaa ir atrodamas ari atsauksmes par graamatu " Engelu acis" un " Kristaalu glabaataaji", kaa ari interviju ar so graamatu autori Kristiini Mucinieci.
es pati graamatu Engelu acis atradu piektdien biblioteekaa beernu nodalaa..:))
vakar apguloties daarzaa zem aabeles nepamaniiju,, ka ar so gramatu esmu pavadiijusi pusi pecpusdienas un vakara, tikai jutu, kaa paliek veesaaks un viirs saak mani mekleet.:)))Un taadu bezgala laimiigu, miilestiibas paarpildiitu, ar starojosaam, mazliet asarainaam aciim vins mani atrada...
iesaku izlasiit visaam so graamatu...


inese - 2012-07-30 19:41
Karinčik -
es Tev pilnīgi piekrītu, ka laimes terapija palīdz vērt vaļā apziņu tai Visuma informācijai, par kuru runā Agnese.
Ja cilvēks ir laimīgs, viņš ir atvērts jaunai infromācijai.

Interesanti, ka seminārā nopirku 4. disku un drusku paklausījos - un tur Agnese saka, ka cilvēka dzīves jēga un mērķis ir būt laimīgam.
Nu lūk - esam uz pareizā ceļa:))

Madara-
pilnīgi Tevi saprotu par Tavām izjūtām ar grāmatu. Man ir tāpat. Vakar kā sāku, tā nevaru atrauties.
Tā ir brīnišķīga.

baibam - 2012-07-30 21:24
Jā, ļoti jauki, ka ir diski, tiem, kas netiek uz semināru. Es arī nesen dabūju savējos, tagad tik jāatrod kāds brīvs brīdis noklausīties. Jo sestdien mēs ar ģimeni bijām jūrā (pirmo reizi šogad :):):) ).

inese - 2012-07-30 21:48
Diksiem ir tā priekšrocība, ka var skatīties pa fragmentiem. Seminārā - ko nedzirdēji, to zaudēji (tā man sanāca ar iepriekšējo Agneses semināru, kad puslaikā bija jāiet prom un jābrauc uz savu pašas uzstāšanos)

Un tieši tādēļ - laime, ka ir diski :))

sanara - 2012-07-31 01:09
Inesīt, paldies, ka Tu raksti un dalies ar pozitīvismu, mīlestību un informāciju. Es lasu šo mājas lapu jau sen un ļoti daudz ko esmu iepazinusi caur tavu mājas lapu. Man tiešām prieks, ka Tu raksti, jo man pagaidām nav lidzekļu apmeklēt seminārus.

inese - 2012-07-31 17:54
Prieks, ka noder:)

Un īstenībā jau arī bez semināriem varam savas dzīves sakārtot. Piemēram, es negāju uz semināriem.

Toties tagad eju :) un baudu:)
Ik nedēļas gūstu atziņas no Tijas jogas nodarbībās un nu jau divreiz Agneses semināros - tas ir tas, kas mani klātienē reāli stiprina:)


Atpakaļ