Tikšanās ar Agnesi


sadaļa: SARUNAS

autors: INESE PRISJOLKOVA

 Kaut arī šī nedēļa man paiet zem kāzu zīmes un varētu teikt, ka visa tīri enerģētiski esmu vedējmātes sajūtās, tomēr solīju Tev izstāstīt par savu pirmo tikšanos ar Agnesi. Tas īstenībā ir tik dziļi, tik īpaši, tik ielīksmojoši, ka pat tā īsti nezinu ar ko sākt.

Nu pirmkārt manī patiešām ir lepnums un ārkārtīgi pacilāta sajūta, ka pie mums šeit Latvijā (es pat gribu teikt – tepat pie manis Jūrmalā) ir tik spēcīga personība. Ja līdz šim Tev stāstīju par Lazarevu, par Svijašu, par Siņeļņikovu, par Šarmu, par Volšu, un par daudziem citiem meistariem, kuriem ir izstrādātas savas mācības, savas sistēmas, katram ir savs veids kā atbildēt un tiem jautājumiem, kas mūs visus tik ļoti interesē un kuriem citreiz veltām pat gadu desmitus, līdz iegūstam atbildes, tad tagad mans pilnīgs atklājums ir Agnese, kurai šīs atbildes ir un kura labprāt ar mums dalās gan ar šo atbilžu saturu, gan ar veidu kā mēs paši varam tās iegūt. Un ne par velti es pieminēju augstākminētos uzvārdus. Viņi patiešām ir ļoti spēcīgi un patiešām starptautiskā mērogā zināmi un atpazīstami. Un tas, kas mani patīkami pārsteidza, ka Agnese ir tieši tikpat spēcīga un varbūt pat vēl spēcīgāka.

Un tas ir apbrīnojami, kā viena ļoti smalka, sievišķīga, skaista, jauna sieviete var būt tik izturīga un tik stipra, lai vadītu nodarbību 7 stundu garumā bez pārtraukuma, bez padzeršanās, bez „piecelšanās no krēsla”, piedevām tik atbildīgi un ar tik nemainīgu kvalitāti (esam taču pieraduši, ka cilvēks kaut kad vienkārši nogurst). Nu, tā kā pati vadu nodarbības diendienā, tad ļoti skaidri zinu, cik tā ir liela fiziskā slodze. Piedevām tas informācijas apjoms un tēmu amplitūda, ko apstrādā Agnese ir tik milzīga, ka tā īsti to nevar salīdzināt ar iepriekšsagatavotu semināru. Drīzāk tas varētu būt kā televīzijas diskusijas tiešraidē, kur viens cilvēks iznes visu slodzi.

Tomēr vislielākais gandarījums un laimes sajūta manī ir nevis par to kā Agnese runā vai izturas, bet gan tieši ko viņa saka. Ka viss, ko darām laimes terapijā tik ļoti sakrīt ar viņas teikto, ka viss par ko šeit sarunājamies mājas lapā, tik ļoti sakrīt ar informāciju no Agneses eņģeļiem. Un protams, viņa runā par daudz globālākiem jautājumiem, ko laimes terapijā vienkārši vēl neesam paspējuši apskatīt vai līdz tam aizdomāties, bet tas, ko esam izdarījuši ejot cauri savai laimes terapijai – tas ir sagatavojuši savu apziņu, lai spētu uztvert tik spēcīgu Visuma informāciju. (dikti smuki to savā komentārā pie iepriekšējā raksta uzrakstījusi Ilze).

Man bija tā, ka noklausījos tikai pussemināru, jo man pašai bija jā brauc uzstāties Nītaures pasākumā. Tomēr jau tas vien bija tik spēcīgi, ka nu jau skaidri zinu, ka gribēšu klausīties vēl un varbūt vēl.

Starp citu – ļoti interesanti gāja ar iepriekšējo rakstu par Agnesi, kurā ieminos, ka labprāt uzorganizētu Agneses semināru Pavasara studijā. Pēc šī raksta uz semināru ir pieteikušies jau vairāk kā simts cilvēku. Nu jau ir pilnīgi skaidrs, ka īrēsim telpas un ņemsim pretim vēl gribētājus klausīties Agnesē. Tas ir to vērts. Mēs visi, kas bijām aizvakardienas seminārā, mājam ar galvu un savstarpēji viens otram apstiprinām – jā, cik ļoti tas ir to vērts.

Ja arī Tu vēl gribi pieteikties uz semināru, tad raksti Dainai uz pavasarastudija@gmail.com vai arī zvani 29100714. Seminārs notiks augstskolā Turība, 14.septembrī plkst.11.00-17.00 (nobeiguma laiks tiek precizēts pasākuma laikā. Piemēram, aizvakar gāja līdz 18.00).

Seminārā Agnese atbild uz iepriekš iesūtītiem jautājumiem un nu es redzēju kā tas izpaužas – ka jā, patiešām viņa izvērsti atbild uz pilnīgi katru no jautājumiem. Un interesantākais, ka visi jautājumi ir interesanti un atbildes svarīgas. Katra atbilde tiek pacelta Visuma informācijas līmenī un līdz ar to tiešām ir interesanta katram. Pat nobrīnījos, ka tā. Man iepriekš tiešām likās, ka nu visus nevar interesēt tas, kas konkrēti mani, un otrādi. Izrādās, ka tā kā to stāsta Agnese, tiešām var. Un tas ir nevis tāpēc, ka es te tagad glorificēju vienu cilvēku, bet gan tādēļ, ka viņa to runā no debesīm. Viņai šis kanāls ir atvērts visu laiku un būtībā tā informācija, lai arī nāk no viņas, tomēr tā nāk no vēl Augstākiem spēkiem. Un kamēr mēs katrs vēl tikai gatavojamies atvērt savu kanālu un pa tiešo sarunāties ar eņģeļiem, tikmēr ir laime, ka to var izdarīt caur Agnesi. Esmu viņai pateicīga, par darbu, ko viņa dara un noteikti kādu laiku sekošu viņas darbībai. Līdz brīdim, kad pati spēšu skaidri uztver atbildes no debesīm un saprast, ka nekļūdos, ka to neizdomāju pati vai ka kāds "svešais" to man nav iečukstējis ausī.

Vēl man jāpiebilst, ka vienreizēja sajūta ir šādus seminārus apmeklēt kopā ar vīru un pēc tam to mājās pārrunāt. Nevis atstāstīt, bet pārrunāt.

Tāda ir mana fantastiskā pieredze un pirmā tikšanās ar Ragaciema Agnesi.

Lai Tev brīnišķīga diena!

Ar mīļumu,

Inese

/p
Komentāri (5)  |  2012-07-17 03:01  |  Skatīts: 3144x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
illva - 2012-07-17 03:54
Paldies Inesīt...par dalīšanos....es apēdu katru Tevis rakstīto vārdu.....tik aizraujoši....vajadzīgi un ieinteresēti es sajutos:)
Lai skaista...brīnumaina Tev un Tomam gatavošanās būt par vedējiem:))
Samīļojiens mīlestībā.

inese - 2012-07-17 04:05
Paldies, Ilvu:) Nu jau ar katru brīdi vairāk esmu vedējmāte. Vairs jau tikai 3 dienas palikušas:) Slīpējam scenāriju, atķeksējam padarīto darbu sarakstu, pildāmies ar mīlestību, lai tās ir pārpārēm, ko jaunajiem jaunajā ceļā līdzi dot:))

samīļojiens:)

ilze - 2012-07-17 07:02
Inesīt, saintriģēji ar tādām rekomendācijām!

inese - 2012-07-17 07:07
Ilzīt, nu man taču ir tā -ka ja ko ļoti labu uzzinu vai saprotu, vai izdzirdu, tad nekā nespēju to noturēt tikai pie sevis :)))
Un tā nu man te sanāk dalīties :))

Kamēr nebiju redzējusi un dzirdējusi, tikmēr jau tā pa bišķiņam tikai ieminējos, bet nu varu teikt un stāstīt, kas pašas acīm redzēts :))

baibam - 2012-07-17 16:46
Varam lepoties ar savu Agnesi :) Tava tikšanās pieredze izklausās brīnišķīga.


Atpakaļ