Labsajūta un līdzsvars


Komentārs:


sadaļa: LASĪTĀJI RUNĀ

Sveicināta „Pavasara studijas” apmeklētāja un Ineses Prisjolkovas brīnišķīgās grāmatas „Ieelpo laimi un mīlestību” lasītāja! Mēs esam 2 domubiedres:

- ārste pediatre Vija Lagzdiņa

- bioloģe, speciāliste veselības saglabāšanā ar dabīgo (suplementoloģe, nutricioloģe) Rita Ašmane.

Par mums:

Es esmu Vija. Man ir 56 gadi. . Esmu precējusies, mums ir 2 pieaugu&ˇas meitas. Kā ārste pediatre strādāju jau 20 gadus. Vienmēr ārstēšanas procesā vispirms esmu devusi priekšroku saudzējošai dabisko ārstniecības līdzekļu izmantošanai. Tāpēc manas domas pilnībā saskan ar Ritas uzskatiem par veselības saglabšānu.




Es, Rita, esmu laimīga sieviete savos 53 gados. Visa mana dzīve ir bijis ceļš uz šo tik ļoti šajā laikmetā nepieciešamo specialitāti :gan bioloģijas, ķīmijas un pedagoģijas studijas, gan visa veida kursi psiholoģijā, gan studijas teoloģijā, nutricioloģijā, gan manas un man tuvo cilvēku diagnozes, gan pašas dzīvē piedzīvotās un izdzīvotās situācijas. Man ir laulātais draugs, kas mani atbalsta visās dzīves situācijās. Man ir pusaudze meita-Zīle, mana draudzene un skolotāja, ar kuru mani vieno dzīves princips :nav neatrisināmu situāciju un uzdevumu-cilvēks vienmēr kaut ko var izdomāt! Vēl viena lielākā bagātība ir mani draugi-man to nav daudz, bet tie ir uzticami un...veseli!

 



Tavai „Laimes terapijas” sadaļai „Veselība un harmonija” mums ir 4 gadu pieredze darbā ar gudru, mūsdienīgu biorezonanses aparatūru, kas nolasīs no Tava organisma 12 orgānu sistēmām informāciju par to, kā jūtas Tavas šūniņas:

1.   cik tās padzirdītas (70% mēs taču esam ūdens!),

2.   cik tās tīras,

3.   cik tās paēdušas,

4.   kas tam trūkst, lai tās būtu mundras, darbīgas un laimīgas,

5.   kādas uzturvielas dotajā brīdī nepārstrādā( ko Tev ēst ir par apgrūtinājumu),

6.   kādi orgāni ir pārslodzē un kāpēc, kādi-slinko un kāpēc,

7.   kādā secībā, ar kādiem līdzekļiem veikt organisma attīrīšanu.

Tieši par to Inese raksta savā grāmatā ”Ieelpo laimi un mīlestību”: „ Pats svarīgākais ir iztīrīt organismu, lai tas mums varētu netraucēti paziņot, kas tam ir vajadzīgs”. Kad pēc mūsu ieteikumiem Tu to izdarīsi, kad triljoniem Tavu šūniņu smaidīs , tad smaidīsi arī Tu pati. Un Tu jau saproti, ka mīlēt sevi nozīmē arīdzan apzināties, ka tas ir Tavs katras dienas uzdevums rūpēties par savu dvēseles un gara mājokli-savu no Dieva brīnišķīgi radīto ķermeni.

Tev nevajag vainot sevi, ka Tu šobrīd, „Laimes terapijas” sākumā jūties tā, kā Tu jūties,- tam ir izskaidrojums un to parāda šāds biorezonanses izmeklējums. Labā ziņa ir tā, mēs zinām, ka mēs varam un ka mums ir ar ko Tev palīdzēt sakārtot Tavu ķermeni (Tavu veselību), ja Tu mums kā speciālistiem uzticies. Senatnē teica: ”Attīries, pagavē, atpūties. Ja tas viss nelīdz, tad dodies pie ārsta.” Mūsu darbība ir šī teiciena 1.teikums, ko pielāgojam šī gadsimta un laikmeta prasībām. To, ko ieteiksim Tev, esam darījušas un darām pašas.

Tava labsajūta, Tava iekšējā harmonija, Tava laimes izjūta ir visu šo 12 orgānu sistēmu līdzsvars un saskaņota darbība. Kad mēs kopā iemācīsimies šos vienkāršos veselības uzlabošanas un saglabāšanas principus, Tu varēsi tos pielietot savā ģimenē, jo tieši Tu esi tā, kas rūpējas, ja mājās kāds ir apslimis, un Tu ik dienas gādā par savu mīļo tik svarīgajām ēdienreizēm. Laimīga būsi tad, kad ģimenē visi būs veseli! Laimīga Tu būsi, ka Tev lieliskas labsajūtas grūtniecībā dzims veseli bērni, un tas notiks, ja būsiet gādājuši, lai satiekas 2 veselas un spēcīgas šūniņas. Par šo laimīgumu: ka vispirms ir jābūt veselībai un tikai tad cilvēks var būt laimīgs, runā arī mūsu tautas viedums:

„Lūdzu Dievu, lūdzu Laimu,

Abus divus mīļi lūdzu:

No Dieviņa veselību,

No Laimiņas labu mūžu” (L.t.dz.)

Tu vari nākt pie mums Rīgā uz Elijas ielas17 175.kabinetu, kur katru trešdienu pl.18.00-19.30 mums ir sarunas par veselību, kad arī iepazīstinām ar biorezonanses  aparatūru darbībā. Vari ari zvanīt par Tevi interesējošiem jautājumiem: 29128584, 29363777. Ja esi uzņēmīga un drosmīga skatīties” patiesībai acīs”-vari pa šiem tālr.pierakstīties uz biorezonanses izmeklējumu. Arī pie mums šobrīd ir Ziemassvētku atlaides.

Mūsu darba laiki:

darbdienās no pl.10.00-18.00, sestdienās no 11.00-16.00, svētdienās atpūšamies.

Priecīgu, klusu, mīļu Tev šo Adventa laiku un lai priecīgi Ziemassvētki savu mīļu cilvēku pulkā!

Šie būs īpaši Ziemassvētki Tev, jo mēs ticam, ka ”Laimes terapija” Tev būs atvērusi sirdi tik plaši, lai sajustu šajā brīnišķīgajā naktī, kad „...Dievs katram uzliek savu mīļo roku”, Viņa rokas pieskārienu Tev.

Cieņā un mīlestībā – Vija un Rita

Komentāri (31)  |  2011-12-13 21:43  |  Skatīts: 12238x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Dominicca* - 2011-12-14 00:00
Paldies mīļās, gaišās, gudrās un skaistās sievietes. Ļoti patika Jūsu raksts-reāls, mīļš un konkrēts, zināmā mērā pat tas varētu būt skeptiskāk noskaņotem cilvēkiem, kuri vairāk uzticas tradicionālām lietām. Jūsu rakstā tas ir salikts kopā-notici Visumam un pārbaudies pie mediķa.
Kārtējo reizi pārliecinos, ka sieviete var būt ļoti pievilcīga ne tikai pēc 20 vai 30 gadiem, bet arī nobriedušākā jaunībā, spriežot pēc Jums abām. :))

Lai Jums arī svētīgi Ziemassvētki!

Inese* - 2011-12-14 05:57
Jā, es arī piekrītu- dikti labs raksts un dikti labs Dominiccas komentārs.

Lai viss izdodas!

annina - 2011-12-15 22:59
Paldies , meitenes , par jauko rakstu . Priecē , ka ir vēl viena iespēja ,kā sevi sapurināt , kaut ko no jauna uzzināt . Man radās jautājums - vai tā nav tā sauktā Folla diagnostika ar ko JŪS strādājat , vismaz kaut kas ļoti līdzīgs izklausās.

Rita* - 2011-12-16 06:48
Mūsu aparatūrā ir arī R. Folla metode, un tās 5minūte dod priekšstatu par stāvokli veselībā, taču mēs strādājam ar detalizētāku iespēju variantu: redzam bioķīmiju, redzam alergēnus, redzam mikroorganismus (vīrusus, bektērijas, sēnītes), arī "liekēžus", ja tādi ir. Piemēram, helikobaktēriju varam konstatēt pāris minūtēs bez "kobras" rīšanas.

Karinčiks* - 2012-01-06 05:16
Varbūt kāds var padalīties....
Gribētos dzirdēt..kādu..kas ir apmeklējis diagnostiku..


Solvita* - 2012-01-06 06:21
esmu apmeklējusi, bet ne pie konkrēti šīm dakterēm, kas šeit raksta. tas bija 2009.gadā, un tas bija vairāk intereses pēc..Pie tam toreiz par šo metodi neko daudz internetā atrast nevarēja... pat liekas, ka tur kur biju, ka tā toreiz bija gandrīz vienīgā vieta, kur to izmantoja, vēlāk atklājās arī citi alternatīvās medicīnas centri..

Rezultāts ....

Apmeklēju tikai vienu reizi, kad veica diagnostiku
izrakstīja daudz uztura bagātināju, lai attīrītu organismu vismaz ~100Ls vērtībā , ja precīzi atceros...
Manā gadījumā Folla diagnostika parādīja, ka vesels organisms ,un saņemu uzslavas par veselīgo dzīvesveidu utt, bija patīkama saruna ar veselību u.tml.,Atceros, ka pēc tikšanās gāju iedvesmota, bet kaut kas lika domāt ...un rekomendētos uztura bagātinātājus nenopirku.
Mazliet vēlāk tradicionāla izmeklējuma rezultātā izrādījās bija problēma...kas ir atrisināta un viss ok.

Uzreiz saku, ka šo dakteru pakalpojumus neesmu izmantojusi, bet tikai izmantojusi šo diagnostikas metodi pie citiem ārstiem citā vietā. Vai tas ietekmēs diagnostiku, nemāku teikt.
tāda ir mana pieredze....ar Folla metodi.






Karinčiks* - 2012-01-06 06:59
Solvita.. Paldies par Tavu pieredzi..
Vienkārši vēlējos dzirdēt kādu komentāru.
Vienozīmīgi,ka pašai ir izveidojies savs viedoklis par šo diagnostiku..jo es to apmeklēju...un vairāk..vai mazāk..pa lielam bija intresanti...
Pretēji Tev Solvita..es iedvesmota nebiju...
Tā kā pati strādāju saistībā ar farmāciju...man bija ļoti interesanti klausīties....vienozīmīgi..zem visa tā..bija skaista produktu pārdošana...
Tā kā pati jūtos labi..nerēķināju to,ko visu man sarakstīja...bet zinu,ka bija daudz...


Rita* - 2012-01-26 22:15
Izlasīju meitenes, Karinčik un Solvita, jūsu komentārus un saskumu,bet tikai uz kādu brītiņu.. Es te, Rita, saku, ka man ir ko iedot no savām zināšanām, savas pieredzes, ka var atnākt paklausīties, apskatīties, ka es piedāvāju SAVUS ĀBOLUS(jā, gribu pārdot sevi un savas zināšanas un pieredzi!), bet jūs, kaut gan manus piedāvātos ĀBOLUS pat nepaskatījāties, kur nu vēl runa par pagaršošanu un novērtēšanu, iedvesāt citiem šaubas:esmu ēdusi citu, kaut ko līdzīgu āboliem, man diez ko tie negaršoja...
Mēs vispār esam šajā saitiņa tāpēc, ka Inese Prisjolkova bija pie mums, redzēja aparatūru, īsu brīdi(ne pilnu izmeklējumu) uz viņas organismu to iedarbinājām un tā bija Ineses doma, lai mēs uzrakstām šo rakstiņu un atsūtām ielikšanai viņas saitā. Meitenes, dzīve mums dod iespējas. Vai mēs viņas izmantojam vai nē, cik aktīva ir mūsu dzīves pozīcija, cik pareizs darbības algoritms, viss katra paša cilvēka rokās. Pirms četriem gadiem man ne prātā nenāca, ka būs iespēja str'dāt ar tā-ā-ā-du aparatūru! Kāds man ļoti tuvs cilvēks, mana vienīgā bērna tēvs, mans bijušais vīrs ,cilvēks, kas pats savu veselību, kuru nevarēja"pacelt" klasiskā(lasi-ķīmiskās farmācijas) medicīna, bet varēja netradicionālā ar dabiskām, bioloģiski aktīvām vielām(lasi:uztura bagātinātājiem, kuru klāstā bija dabiski antibiotiķi, dažādas orgānu sistēmas attīroši uztura bagātinātāji!) nebūtu pats izteicis šo priekšlikumu, ieķīlājis tēva māju un nopircis šo labo aparatūru ar domu:TAS IR LABS, ES GRIBU DOT CILVĒKIEM IESPĒJU BŪT VESELIEM un LAIMĪGIEM! Viņam ( uz arī man pašai), bija šī POZITĪvĀ pieredze un mums vārdi "uztura bagātinātājs" nav lamu vārds, kā ļoti daudziem cilvēkiem, tajā skaitā ārstiem, bet ĻOTI LABA LIETA, pie kam no DABAS ņemta, pārbaudīta, sertificēta, bezkontrindikāciju, kas ne tikai dod iespēju uzturēt savu veselību, bet arī šajā dārdzības un ķimizētajā laikmetā, ieekonomēt, nenesot mājās lielus iepirkumu maisus ar "TUKŠU "pārtiku, jo veselības algoritms ir tik vienkāršs: iedod katrai šūniņai skābekli, tīru vidi,ūdeni un VISAS uzturvielas. Šī aparatūra un biorezonanses metode tad arī pasaka, kas organismam trūkst no uzturvielām, lai visas 12 orgānu sistēmas normāli funkcionētu; kas ir par cēloni, kāpēc kādi procesi organismā bloķējas.Protams, ne viena aparatūra nav 100%(100% ir tikai pats DIEVS), jo, piem, es ar šo aparatūru nevaru pateikt, vai sieviete ir grūtniece(!), jo grūtniecība nav diagnoze.Bija pat kuriozs, kad sieviete, kuru izmeklēju, zvanīja un teica, ka tas veidojums, it kā cista dzemdē, kā uzrādīja aparatūra , esot LABĀ ziņa-viņa esot stāvoklī...Mīļās meitenes, atveriet www.youtube.com un noskatieties filmu "Veselība-saprāta honorārs" (Zdorovje-gonorar razuma), kur daudzi uzturzinātnieki, uzturspeciālisti, cilvēki ar augstiem zinātn.grādiem,izskaidro, kāpēc dotajā brīdī bez uztura bagātinātājiem nevar noturēt( īpaši uzsverot, augošo bērnu) veselību.Ļoti forša filma, bet, ja kādai grūtības ar krievu valodu, tad man ir latv.valodā filmas audioversija, varu e-pastā aizsūtīt noskannētu tekstu.Un vēl. Mana bērnība nebija iedomājama bez rītiem, kad abas ar māsu vemstīdamās dzērām pa ēdamkarotei zivju eļļas( lasi-šīsdienas valodā-uztura bagātinātāju). Zāļu tēju (šīsdienas aptiekas valodā-uztura bagātinātāji!) lasīšana vasarā un dzeršana bija tad, ir 'tagad, bet šīsdienas ekoloģiskajā situācijā ar tām ir par maz...Visi negatīvie domu bloki, meitenes, ir no nezināšanas.Zināšanas mūs no tiem atbrīvo. Es arī kādreiz kļūdaini domāju, ka ārsts atbildīgs par manu veselību, bet ārsts cilvēka vietā nedzers uz katra svara kg 30 gr.laba ūdens diennnaktī, ārsts nesekos, lai uzturā nebūtu"kakumikas"(E vielas),kas piesārņo organismu un bloķē daudzus procesus, kā arī cilvēka vietā neies uz sporta vai deju zāli, lai darītu vingru mūsu ķermeni. Pašas, mīļās, pašas to visu darīsim un atbildēsim!!! Šim brīdim pietiks! Esiet veselas un laimīgas!

Anonīms* - 2012-01-26 22:54
Manas domas par uztura bagātinātājiem. Jā. Es tos lietoju. Dabīgs C vitamīns arī ir uztura bagātinātājs un piparmētru tēja arī. Es daudz esmu interesējusies par to cik un kādi vitamīni ir katrā produktā un augā. Un pēc dažādu zinātnieku rakstiem izdarīju secinājumus. Kaut arī varētu lietot pārtikā tikai bioloģiski audzētus produktus, tomēr tik daudz apēst nevar, lai visa kā būtu pietiekami. Kur nu vēl tad, ja ir kāda kaite par kuru ārsti groza galvu. Kur nu vēl ikdienas stress un nepareiza domāšana. Tā kā neesmu tik gudra, lai savu organismu stiprinātu tikai ar domām vien, tad lietoju dažādus augu preperātus t.sk. C vitamīnu, lai cīnītos ar dažām kaitēm. Diagnostiku gan tādu neesmu veikusi, bet pati zinu savas problēmas un aptiekās nav šīm problēmām ilglaicīga un veselībai droša risinājuma. Un pirms lietošanas rūpīgi pārbaudīju, kas to ražo un kas tur iekšā!

Sofija* - 2012-01-27 01:52
Es esmu par īstu, veselīgu pārtiku! Noteikti, ja ir tāda iespēja, dodu priekšroku medus podam un ziedputekšņiem, nevis uztura bagātinātājiem. Kurš gan viņus tā kārtīgi pārbauda, cik nav piemēru, ka beigu beigās atklāj to, ka ne tikai bezjēdzīgi ir tos lietot, bet pat kaitīgi. Katrs, kurš tos pārdod, saka, ka nu viņa produkcija ir vislabākā un nepieciešamākā veselības uzlabošanai, bizness ir bizness, un galu galā, ja reiz tie ir saražoti, tad taču viņi ir jāpārdod. Katram savs, kam vajag, lai pērk, sen vairs nevienam nav noslēpums, ka visvairāk ''uzvārās'' biznesi saistīti ar cilvēka veselību un sievietes skaistumu. Piedodiet, meitenes, nekā personīga, es pilnīgi noteikti nevēlos nevienu aizvainot, es tikai izsaku savu viedokli.

Anonīms* - 2012-01-27 02:16
Es šeit vairāk domāju par to, ka ķīmisko zāļu vietā lietot dabīgas vielas(uztura bagātinātājus). UB tas ir tāds plašs jēdziens. Man radi audzē bioloģiskā saimniecībā zāļu tējas un arī viņiem uz katras paciņas obligāti jānorāda, ka tas ir uztura bagātinātājs!!! Nedomāju, ka cilvēkam, kuram nekas nekaiš un viņš ir apmierināts ar dzīvi un savu veselību ir obligāti kaut kas papildus jādzer. Tā ir katra paša atbildība par sevi.

Bet man tomēr nepatīk lielveikalu netīrā produkcija un pēc tam atbalstīt aptieku biznesu. Taču katrs cilvēks atbild par savu veselību pats un laimīga tas, kam gadījies satikt ārstu, kuram nav līgums ar kādu farmācijas kompāniju un kurš ir patiesi ieinteresēts, lai tu būtu vesels.

Andra* - 2012-01-27 15:26
Katrs jau saprot,ka organisms..esam mēs paši...Pēc komentāriem secinu,ka pacients,kas apmeklējis,konkrēti..šo diagnostiku..dalās tieši savā pieredzē...izvērtējis,sapratis..
Tos ābolus jau var piedāvāt...un izvēles ir lielas...
Personīgi es...ļoti izvērtētu..vai man to vajag...
Nepriekritīšu Ritai,ka klāsts,ko piedāvā aptiekā..ir par maz,lai izvēlētos sev piemērotu uztura bagātinātāju...
Papildus noteikti tie ir jalieto..
Lai Jums veicas

Līga* - 2012-01-27 20:16
Būt veselam..to novēlu visiem...
Daudz esmu domājusi par visām šīm diagnostikām..tiek tērētas nenormālas summas,lai tās iegādātos,slimība tiek apspiestas,tās vairojas..šeit netiek pievērsta uzmanība cilvēku iekšējai būtībai..
Autore..min pat kuriozu..par grūtniecību..
Man par to nenāk smiekli,jo patiesībā tā ir tehnika,mēdz kļūdīties...
Mēs paši sev radam slimības,protams,es nenoliedzu medicīnu...protams,ka tā atvieglo mūsu ciešanas...bet ne izārstē...


Baiba* - 2012-01-27 20:27
Piekrītu, ka ziedputekšņi ir labs uztura bagātinātājs, ģimenē lietojam un esam apmierināti. Savukārt no sintētiskā C vitamīna bērniem tikai pumpas metas.
Es to nesaku par šīm sievietēm, iespējams, pie Jums viss ir citādi, bet esmu vairākas reizes "iegrābusies" uztura bagātinātājos (ehinācija, jogura kapsulas utt.), reklamēja, ka aptiekā jau šie produkti ir "tukši", pērciet pie mums- bet cenu atšķirība bija vairāk kā 5-10 ls, bet efekta nekāda. Diemžēl tāda ir mana pieredze.

Baiba* - 2012-01-27 20:44
Vienīgi skumjš secinājums,ka vide ir tik piesārņota, ka kā raksta autores, bērnu veselību vairs nevarēs uzturēt bez uztura bagātinātājiem... tas liek aizdomāties...

Linda* - 2012-01-27 20:54
Tas gan,ka vide ir piesārņota..Noteikti,ka visā lietā ir arī labais...
Varam pievērsties vairāk sev,pareizāk ēst,domāt labas domas..un mazāk slimot...

Aija K.* - 2012-01-30 02:48
Pēc manām domām ir divas vai vairākas cilvēku grupas. Vieni piem. uzskata, ka burkāni ir veselīgi - citi uzskata, ka burkāni ir veselīgi, ja viņos nav ķimikāliju un audzēti bioloģiski. Tā kā dzīvoju laukos, tad man nav nekādu vairs ilūziju par Latvijas zemnieku audzētās pārtikas tīrību no dažādām ķimikālijām. Nesen lasīju, ka zinātnieki izpētījuši - ar katru gadu lauksaimniecības zemēs ir arvien mazāk minerālvielu un kaut arī ēd ļoti tīrus dārzeņus, tie vairs nesatur visu vērtīgo tādā apmērā kā pirms gadiem 10,20. Domāju, ka jābūt ļooti viedam un ļooti cītīgi jāsastāda ēdienkarte, lai būtu veselība tagad un turpmāk. Es to nevaru, tādēļ papildus lietoju dažādus dabīgus vitamīnus un minerālvielas.


Inese* - 2012-01-30 18:11
Reiz pirms semināra mēs runājām ar uztura speciālisti Ingu Pūci un viņa teica, ka šūnas laime, labsajūta un veselīgums tikai 5 % ir atkarīgs no uztura, ko lietojam.
Es biju pārsteigta tieši tādēļ, ka man to saka uztura speciālists. Jautāju vēlreiz - kas tad ir pats svarīgākais?
Un Inga saka - vide, attieksme, domas.

Tā kā vēl svarīgāk par to - ko ēdam, ir svarīgi ar kādām domām ēdam.
Būtu labi atgriezties pie mūsu senču gudrības - vienmēr pirms ēšanas noskaitīt lūgšanu vai vismaz ēst ar labām domām. Un pašiem piedomāt kāda informāciju ap mums skan ēšanas laikā (jo ēdot zemapziņā ir vaļā un mēs burtiski pa tiešo "apēdam" visu, kas dzirdams).

Baiba* - 2012-01-30 19:03
Pilnībā pievienojos pēdējam komentāram. Lazarevs arī par to raksta- pētot ilgdzīvotājus- uztura režīms visdažādākais- kopīgais, kas viņus vieno- labsirdība, labestība.

Rita* - 2012-02-01 21:46
Sveikas, meitenes!Pilnīgi piekrītu par tām labajām domām, un to zinātnieki apstiprinājuši, ka, ēdot vienus un tos pašus produktus, atkarībā no domām, ko cilvēks ģenerē, būs divas dažādas bioķīmiskas reakcijas( Brūss Liptons"Ticības bioloģija jeb šūnu pasaules noslēpumi").Tur arī viņš pasaka, ka, ja mātei bijusi onko saslimšana, tad meitai, ja tā mainīs šūnu vidi( tieši tā ir galvenā!), onkosaslimšanas varbūtība tiecas uz 0! Ja es Jums tagad pateikšu, ka, no rīta pamostoties un noskaitot Tēvreizi un novēlot visai pasaulei to, ko Tu pati sev gribi:mīlestību, veselību, saticību, pārticību, radošas domas, izdošanos, veiksmi ,Tev būs par 40% enerģijas tajā dienā vairāk, vai Tu to darīsi?! To pat var pārbaudīt...Daudzi zinātnieki apstiprina šo domu, ka līdz katrai fiziskās miesas šūniņai aizsniedzas mūsu gars, mūsu patiesais es. Ja gars ienāks šūniņā, šūniņa arī būs aplaimota, stipra un vesela, bet tur jau tā lieta, ka veselais gars var ienākt sakārtotās miesas šūniņās(kas padzirdītas, tīrā starpšūnu vidē, pabarotas). Šo sadaļu, fiziskās miesas sakārtošanu, Dievs nodevis mūsu rīcībā. Tu vari domāt varen" labas domas, bet, ja Tev ir netīrs zarnu trakts un barības vielas negremojas un neasimilējas, tad cietīs visas fiziskās miesas šūniņas...Gara struktūra ir tā pati pilnība, kura grib tikai vienu-mīlet Dievu, savu Radītāju un visu, ko Viņš radījis-cilvēkus, dzīvniekus, augus, skaito zemīti, uz kuras dzīvojam...JO sakārtotākas būs fiz.miesas šūniņas, jo mūsu gars pilnīgāk varēs ienākt tajās un ienest skaistās gara īpašības:mīlestību, prieku, mieru, pacietību, laipnību, labprātību, uzticamību(ka turam savu doto solījumu) un atturību( turēšanos pretī kārdinošām lietām miesai). Bet to, ka visa tīrība sākas ar ūdeni, mēs katra zinām, jo māju, veļu, visu tīru var dabūt tikai ar ūdeni un, tur, kur ir labs dzeramais ūdens (mineralizēts, no kalniem nācis "kalnu piens"-vai "jūras piens"-izgājis caur koraļļu rifiem, informatīvi tīrs, strukturizēts), tur arī ilgdzīvošana un statistiski mazāk infarktu, insultu, artrītu, onkosaslimšanu un gaišākas domas un prieks, labestība.Jamoto, kad pētīja , kā vārds ietekmē ūdens kristālus, atzina, ka visskaistākā struktūra ir divu vārdu salikumam: pateicība un mīlestība. Jo es vairāk pateicos domās Dievam par visu labo, kas man ir ( ja es piepildu savu emociju krātuvīti ar šo pateicību), jo nav jau vietas vairs negācijām, kas mūsu iekšējo struktūru grauj, ienes haosu utt.
Tāpēc jau man tik ļoti patīk redzēt, kā izmainās sievietes, kad sāk vairāk rūpēties par pareizām lietām:dzert labu ūdeni, pareizāk ēst, ēdot racionālu, sabalansētu uzturu+kopjot, tīrot sevi no iekšienes;kā seja un acis sāk starot, kā mainās attieksme pret līzdcilvēkiem uz to labāko...Viss cilvēkā jau ir, tikai tas kā pumpurs ir jāuzziedina.Bze ūdens un barības vielām zieds neuzziedēs! Bet uzziedinātājs tomēr ir cilvēks pats! Vispirms ir JĀGRIB uzziedēt! Tad jau nāks situācijas, cilvēki, INFO, kā to izdarīt!

Līga* - 2012-02-02 04:18
Lasot,smaidu.....
Mīļie..kā dzīvoja mūsu senči..ar koraļu ūdeni,kas šeit tiek pieminēts....
Kas vainas avotu ūdenim,akas?
Tieši tā...es varu domāt vareni labas domas...un tā arī daru....
Mazgāties,dzert ūdeni,kuru pati svētu....




Rita* - 2012-02-02 22:18
Mūsu seņči, Līgiņ, dzēra pēc pH sārmainu un tīru ūdeni( Latvijas zinātn atzinumi pēc analīzēm-visas ūdens dzīslas ir piesārņotas ar ķīmiju), mūsu seņči visas dzīves laikā saņēma tik daudz ķīmijas, cik mēs vienā dienā caur gaisu, pārtiku,sadzīves ķīmju,bet,pats trakākais taču ir tehnogēnais SMOGS, kāpēc mums nepieciešami milzīgi daudzumi antioksidantu, lai no šiem brīvajiem radikāļiem, kas tā ietekmē veidojas, šūnu aizsargātu. Dzīvas ir svaigi spiestas sulas, augļi, dārzeņi termiski neapstr'dāti ,hlorofilētā sadaļa un dzīvs( kā 2.pasaulē spēcīgākais antioksidants!) ir ūdens, ko iegūst no jebkura(krāna, pudeļu, avotu ūdeņiem), ja to bagātina ar Sango koraļa graudiem, ko pērk aptiekā vai Coral mine ( arī no Sango koraļļa), kas koraļļu aptiekā ( cenas izteiksme 2X par labu Coral mine). Tagad jau zinātne un tehnika tik augsti attīstīta, ka nevienu nevar apmānīt-visu var nomērīt.Konkrēti šo ar var pārbaudīt ar pH -metru un oksi-red.potenciāla mērītāju, ko arī demonstrējam trešdienas vakaros. Var arī paskatīties ar biorezonanses aparatūru asinsainu pirms tāda ūdens iedzeršanas un pēc 20 minūtēm, kad ūdens "noskrējis"lielo asinsrites loku. Man bija liels prieks, kad tikāmies ar Ingu Pūci :mūsu domas par skābju-sārmu līdzsvara jautājuma risināšanu, kas visiem šājā ķimizētajā laikmetā( un tā ir ekoloģiskā situācija! ) nobīdījies uz skābo pusi,sakrita. Mēs nevaram aizdoties uz Pakistānu vai citiem kalnu nogabaliem pēc "kalnu piena", bet varam, meitenes, neignorēt, ka mums ir iespēja lietot, pagatavot "jūras pienu" no koraļļu smiltīm!Es un mani draugi to dara jau vairākus gadus, un, pat ja tas veselīgais prieks man maksātu 10x vairāk, es to darītu, jo neredzu citu alternatīvu kā bioloģs, kā ķīmiķis, kā fito- un nutriciologs. Ceru, ka šoreiz man nepārmetīs kāda produkta reklāmu, jo, raugi, še sniedzu zināšanas par produktu, kuru var iegādāties 2 variantos!Ejiet, pērciet, pārbaudiet! Man no tā maciņā nekas neiekritīs, bet es nebūšu sveci "turējusi zem pūra"."

Liene* - 2012-02-03 04:16
Man šķiet,ka neviens komentārs neliecina,ka tiek kaut kas pārmests...mēs katrs izvēlamies to labāko..un katram der savs...
Prieks,ka Jūs to veicat...ka draugi nežēlo naudu dārgajam Coral ūdenim..


Anonīms* - 2012-02-03 19:51
Lienīt, Coral mine ūdens uztura bagātinātājs dotajā brīdī maksā , nenoformējot atlaižu karti, 54 santīmi 1,5 litri(bija vēl lētāk, bet cēlies dolāra kurss).Ūdens , kad tam pievieno šo ūdens uztura bagātinātāju, mainās 8 parametros par labu mūsu dzīvības funkcijām. Tad nu spriediet, vai 200 g glāze tāda dzīva,strukturizēta, informatīvi tīra, bagātināta daudziem svarīgiem makro-mikroelementiem ātrdarbīgā jonu formā, pēc pH sārmaina, kas vēl arī uz mikroporām savāc ūdenī iespējami esošās ķīm.vielas, ar tādu virsmas spraigumu, lai tas viegli šūnām būtu paņemams un kas maksā 7,2 santīmus (!), ir dārgi vai lēti.Dienā būtu labi izdzert 2 glāzes,t.i.15 santīmi. Un tad arī 60% fermentu sāk str'dāt, arī tas burkāns, ko ēdat, labāk šūnās tiek izmantots, tiek izskalotas E-vielas, citas ķīm vielas, asinis bagātinās ar skābekli utt. Kopš mēs to ģimenē lietojam, nu jau 10 gadus, visas veselībus uzdevumus paveicam bez ģimenes ārsta apmeklēšanas. Tā IR laime- būt veseliem!


Liene* - 2012-02-03 21:43
Tā tiešām ir laime...būt veseliem....
Protams,ka ūdens ir pamatu pamats....
Personīgi pati nelietoju Jūsu rekomendēto ūdeni..Vienkārši to dzeru..un varu teikt,ka dzīvojot,domājot..un svinot dzīvi..neesmu apmeklējusi ārstus..
Viss jau ir galvā:)



Lapa | 1 [2] |

Atpakaļ