Lielā enerģijas iekustināšana


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Katru gadu pēc “ziemas miega” ir brīdis, kad gribās mosties. Parasti tas ir martā, jo dabā viss sāk vibrēt ar jaunu spēku. Un lai arī putni čivina arī šobrīd -februāra vidū, ir sajūta, ka martā viņi nenogurstoši ziņo par enerģijas atgriešanos un spēka pieplūdumu, kas vērs vaļā pumpurus, liks straujāk ritēt sulām un tā atmodinās dabu un mūs.

Es katru gadu burtiski svinu šo laiku, jo nu būs jau kādi gadi septiņi, kopš ļoti rūpīgi sekoju dabas pulsācijai un tas man tiešām palīdz nepārtērēt spēkus un tai pat laikā dzīvot ar ļoti lielu jaudu un izdarīt (priekš manis) lielas lietas.

Tomēr ir bijuši gadi, kad kaut kā enerģija ir iesērējusi un pati (labprātīgi) negrib mosties. Parasti tas ir saistīts ar kādu jomu, kura negrib dzīvē sakārtoties, vai kādiem sapņiem, kas negrib piepildīties. Un tad - es daru kaut ko jaudīgu.

Atceros, kad biju viena un ļoti gribēju izveidot ģimeni, es tieši martā braucu uz Pjuhticas klosteri, lai izietu rituālu, tai skaitā gremdētos ledainā svētītā avotā.

Vai nu sakritība vai nē, bet tai gadā satiku savu vīru un tiešām konkrētais energobloks manā dzīvē izkustējās.

Citā gadā kaut kā biju ļoti “sapērusies” par to, ka nevaru izkustināt bērnu piedzemdēšanas jautājumu un atceros toreiz gāju pāri 500grādu karstajām oglēm, stikla lauskām un vispār darīju priekš sevis trakas lietas ugunsskolas nometnē.

Un vēl citā reizē esmu veidojusi pati savus organizētos rituālu pasākumus. Tādi mums pirms gadiem bija Mīlestības rituāla svētki kopā ar Vītolu ģimeni.

Es vispār esmu no tiem, kas ilgi tādu aizsērēšanu savā energolaukā netur un ja kaut kas ir jāizkustina, tad saņemas un to izdara.

Nu tas ir tāpat kā taisīt prakšalanas kūri. Zini kādēļ, saņem dūšu un dari.

Šī gada marta nometni mēs rīkojam tieši ar šādu mērķi – izkustināt enerģiju.

Pēdējos gados, kopš diagnosticēju čakru enerģiju gan sev, gan citiem, pamanu cik ļoti mums grūti atbrīvoties no saviem energoblokiem. Brīžiem tur vajadzīga riktīgi jaudīga ģenerāltīrīšana, lai atrautu vaļā un palaistu tos dziļāk noglabātos energoblokus.

Protams, kādu daļu mēs varam izdarīt līdzsvarojot čakru enerģiju. Mūsu nodarbību kurss faktiski priekš tā ir veidots, bet lai kā gribētu, mēs nevaram savā studijā paveikt to, ko varam nometnē un brīvā dabā.

Un tad nu tā mana doma ir tāda- ja kādam ir kāds ilgāk iesērējis jautājums, kurš nekustās, tad ir vērts šo uzlikt sev par mērķi un visu, ko darīsim nometnē, darīt tikai šī mērķa dēļ un tieši tādēļ no sirds un pa īstam.

Piemēram – mums būs Māra Žundas elpošanas prakse, enerģijas vadīšanas prakse, iespēja iegremdēties aukstā ūdenī un caur to izkustināt enerģiju. Tad lūk – darīt to ar mērķi, ne tik vien sakārtot veselību, kas protams, notiks dēļ enerģijas vispārējas iekustināšanas, bet vēl vairāk – piedomāt, kā dēļ tā, ka līdz pat vissmalkāko kapilāru līmenim izkustinām asinsriti, attīrāmies no ogļskābās gāzes un tā vietā pabarojam asinis ar skābekli (ar īpašu elpošanas metodi), šis viss palīdzēs sakārtot tieši to vienu jomu, kas ir iesprūdusi.

Un pilnīgi neskatīties apkārt, ko tur citi dara. Un pilnīgi neņemt vērā viņu mērķus vai slēptos energoblokus, ko viņi kārto. Bet domāt tikai par šo vienu – ko tieši tu gribi sakārtot.

Es tieši tā reiz gāju pāri ugunij un skaidri zināju, ka to daru savu bērnu dēļ, lai viņiem būtu atvērts ceļš atnākšanai.

Un toreiz, kad gremdējos ledainā Pjuhticas klostera avotā darīju to ģimenes un partnerattiecību tēmas sakārtošanai un atvēršanai.

Un man bija pilnīgi vienalga, ko par to domā vai saka citi. Man bija sava pavadošā doma, dēļ kā to daru.

Tieši tāpat esmu gājusi pārgājienos, lai izkustinātu sastāvējušos enerģiju. Tādēļ mēs nometnē iekļāvām arī šo metodi.

Un tādēļ esmu bijusi kā “kurlā vardīte”. Tieši tādēļ nometnē ieliku šo savu stāstu un metožu kopumu, ko izmantoju, lai tiešām pilnīgi noslēgtos no iespējas ļauties citu šaubām vai neticībai.

Tieši tādēļ uzaicinājām Vītolu ģimeni, jo zinu viņu dziedāšanas un enerģijas spēku. Esmu gājusi rituālā tieši viņu pavadībā. Un burtiski iztrīcējusi un izvibrējusi viņu dziedātās “Caur sidraba birzi gāju” laikā.

Un tieši tādēļ esam aicinājuši Matīsu Barkovski un Lindu Vītoliņu, lai sajustu Debesu atbalstu mūsu katra dzīvē.

Es šo mūsu marta tikšanos uzskatu par ģenerāltīrīšanu mūsu energolaukiem, ko pašam mājās izdarīt ir ievērojami grūtāk.

Par grūdienu, spērienu vai mīlestības jaudas strūklas izlaišanu caur sevi.

Un ja Tev jau ilgāku laiku liekas, ka dzīvē ir šāda tīrīšana un atjaunošana jāuztaisa, tad droši piesakies un darīsim to kopā.

Vairāk par nometni lasi https://pavasarastudija.lv/11459-nometne/

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2016-02-15 20:47  |  Skatīts: 985x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ