Kas ar mani notiek?


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vai bieži esi domājusi “nu kas ar mani notiek”, “kāpēc nav tās laimes un veiksmes, par kuru visi runā?”, “nu kāpēc es nejūtos tik...skaista, vesela, piepildīta utt”.

Kad pirmo reizi savā dzīvē sāku savu jušanos, veiksmi, laimi, mīlestības plūsmu, skaistumu un veselību sasaistīt ar savu enerģētiku, es tiešām biju ārkārtīgi pozitīvi pārsteigta, par iespēju precīzi noteikt, kas tad ar mani notiek.

Arī tagad priecājos, ka varu pati caurskatīt sevi kā spogulī un saprast, ko tad tagad darīt, lai kaut ko mainītu.

Es pati to daru caur čakrām. Vienkārši ņemu jomu pa jomai savā dzīvē, kas atbilst manai enerģētikai katrā no čakrām, un skatos, kas un kā strādā (vai nestrādā).

Ir lietas, kas manā dzīvē ir sakārtotas un to vairs “pieķellēt” nevar”. Nu piemēram, ja reiz esmu sakārtojusi un piepildījusi savu pagātni ar mīlestību, tad tas ir uz mūžu.

Un varētu jau domāt, ka līdz ar to arī sazemējums un laba enerģētika pirmajā čakrā tad arī ir kārtībā un tur vairs nekas nevar mainīties.

Izrādās, ka tā viss nav.

Katrā reizē, kad mūsu dzīvē notiek kaut kas LIELS – lieli prieki, lielas bēdas, lieli emocionāli satricinājumi, mēs pazaudējam sazemējumu.

Un es to ārkārtīgi izteikti izjūtu šobrīd pēc bērniņa piedzimšanas. Kaut pagājis jau mēnesis, tik un tā nevar atgūt pamatu zem kājām, jo jaunā realitāte ir tik milzīga, tik pilnīga, tik dziļa un skaista, ka pasaulīgā dzīve, kas saistās ar ko citu, paiet otrā plānā. Šobrīd visas domas ir tikai ap mazu mīļumiņu bebīšu gultiņā.

Tieši tāpat var būt, ja cilvēks ir iemīlējies. Viņš tieši tāpat tiek “atrauts no zemes”, jo ir tik ļoti pārņemts ar savām jaunajām jūtām un to īsto un vienīgo, kas aizņem visas domas, ka pasaulīgā dzīve paliek otrā plānā.

Tieši tāpat var būt dēļ kāda nepatīkama notikuma – nu piemēram, nepatikšanas darbā, kas nomāc tik ļoti, ka vispār nevar par ko citu domāt. Ir tik slikti, tik pazemojoši, tik ļoti liela upura sajūta, ka nekam citam nav nozīmes. Ja tā ir nedēļām ilgi – sazemējums pazūd.

Vai ja ir uznākusi greizsirdība vai šķiršanās - tad arī ir sajūta, ka viss pārējais ir otršķirīgi.

Vai kāds garāks projekts, kas “paņem tevi visu”. Vai sesija, vai studijas, vai kāds darbs... Nu variantu daudz.

Un šie ir tikai daži gadījumi, kurus nosaucu, kā dēļ patīkamā vai nepatīkamā pazaudējam enerģiju pirmajā čakrā.

Caurskatot jomu pa jomai šādi varam atklāt arī par otro – seksualitātes, sava dzimuma apzināšanos, finanšu jomu un materiālo vērtību tēmu.

Ļoti bieži līdz ar pirmajām divām čakrām un dzīves tēmām, tiek skarta arī trešā čakra ar pašapziņas un vērtības apziņu jomu.

Atceros, kad biju slimnīcā, man kādā vakarā aizrādīja, ka esmu nokavējusi vakariņas. Nu labi – saku, ka iešu prom. Man ir ko paēst. Bet tā darbiniece kaut kā uzstājīgi saka, ka viņa jau uzlikšot, bet nu šitā nevarot nerēķināties utt.

Un man par lielu izbrīnu, es jūtu kā man kāpj kamols kaklā un es neko savai aizstāvībai nevaru pateikt. Es arī neprotu piecelties un aiziet. Un vienkārši jūtu, kā man riktīgi trūkst enerģijas trešajā čakrā un neko tai visā nevaru (tik ātri) izdarīt.

Vai citreiz ir tā, ka pietrūkst mīlestības.

Un visvairāk to var just, ja viss apkārtējais liekas ļoti netaisnīgs un negodīgs, un vispār “re, kā visus apceļ” un “ re, kā pietrūkst mīļuma”.

Tai brīdī, kad mums acīs krīt, ka citiem pietrūkst mīlestības, varam jau sākt diagnosticēt sev, ka mūsu 4.čakra ir patukšojusies.

Kamēr esam mīlestības pārpilni, tikmēr ar tik lielu mīļumu skatāmies pasaulē, ka mums nemaz nesāp citu nemīlestība. Mēs to vienkārši uztveram par mīlestību. Mēs vispār to visu savādāk uztveram.

Nu vārdu sakot, jo ilgāk dzīvoju šai izpratnē par mūsu enerģijas ciešo saikni ar mūsu dzīves laimīgumu vai nelaimīgumu – jo vērtīgāk man liekas iemācīties savu enerģiju diagnosticēt un laiku pa laikam savā dzīvē to atkārtot, lai atkal zinātu kas ar mums notiek.

Es pati ar vislielāko prieku rīt vadīšu klātienes “Čakru enerģijas diagnosticēšanas” nodarbību, jo tā būs vēl viena iespēja man pārbaudīt pašai savu enerģiju un cik tā ir atjaunojusies pēc slimnīcas un mazulīša dzimšanas. Tas, ka nav vēl līdzsvara, to es zinu. Tikai jautājums – kas tieši ir nobīdījies un ko vajadzētu sakārtot. To tad rīt reizē ar visiem noskaidrošu.

Varbūt arī Tu vēlies nākt pie mums uz Pavasara studiju un iemācīties diagnosticēt savu enerģiju? Rīt (otrdien 9.februārī) mēs tieši šo mācīsimies un trenēsimies. Vari paspēt vēl pieteikties, tikai iepriekš tad dod ziņu uz epast pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santai).

Būs ļoti vērtīgi.

Nu un pēc tam - ik pa divām nedēļām tiksimies uz katras čakras enerģijas balansēšanas praktiskajām nodarbībām, kur tiešām reāli, praktiski darbojoties ar dabas materiāliem (graudiem, egļu un priežu zariem, čiekuriem, svecēm, simboliem, krāsām utt.) sakārtosies enerģiju.

Lai brīnišķīga pirmdiena un visa nedēļa!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2016-02-08 18:01  |  Skatīts: 1193x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ