Jaunās grāmatas atvēršanas svētki 17.decembrī :)


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Drusku trīcu. Esmu laimīga un gandarīta, kā katru reizi, kad kāds mans bērns dodas pasaulē. Tā ir ārkārtīgi spēcīga, emocionāla sajūta. Es vienmēr ārkārtīgi baudu to laiku, kad vēl tas viss ir pie manis, bet jau skaidri zinu to dienu, kad palaidīšu to vaļā.

17. decembrī plkst. 19.00 Avotu pamatskolas mājīgajā zālē Rīgā, Avotu ielā 44 svinēsim manas jaunās grāmatas “Septiņas Saules” atvēršanas svētkus.

Grāmata Septiņas Saules ir par mūsu enerģijas saistību ar notikumiem mūsu dzīvē. Par to, ka pamainot sevi jeb līdzsvarojot savu enerģiju, izmainās notikumi, sakārtojas attiecības un harmonizējas dzīve. Nevis mainot notikumus vai cilvēkus, bet gan sevi.

Pirmais nosaukums, kurš vēl arvien ir spēkā un izsaka visīstāko grāmatas būtību ir “Čakru enerģijas diagnostika un līdzsvarošana” nu tieši tā, kā saucas mūsu 8 nodarbību kurss. Lielā mērā šī tiešām ir kā rokas grāmata jeb pieraksti no šīm apmācībām.

Atceros, kad rakstīju savu pašu pirmo grāmatu (Audzēt laimi un mīlestību) šī tieši bija galvenā doma, ka gribu apkopot visu, ko runāju semināros, lai dalībniecēm nav jāpieraksta laimes terapijas semināros un viss būtu vienkopus. Tagad ir tieši tas pats.

Pirmā nodaļa ir veltīta diagnostikai un kā vispār varam atpazīt vai enerģija ir kārtībā vai nē, kurā čakrā ir, kurā nav. Ja neesam dziednieki vai apveltīti ar īpašām spējām padziļināti just enerģiju, tad parasti jau nezinām, kur enerģija pa maz, kur pa daudz, kur līdzsvarā, vai kur ir energobloks. Bet izrādās, ka pati dzīve mums to visu pasaka priekšā – tik jāzina kā un kur skatīties. Lūk, tad pirmajā nodaļā sarunu formātā aprakstu kā es pati to skatos, kā redzu, kā diagnosticēju un kā palīdzu to darīt citiem.

Otrā nodaļā runājam par pirmo čakru jeb Sarkano Sauli.

Kādēļ sauli? Tādēļ, ka latvieši mūsu enerģijas centrus nesauca par čakrām, bet gan par saulēm. Mūsdienās, protams, vārds čakras ir kļuvis atpazīstams un tiek lietots ikdienas sarunvalodā, ja vien pa šo tēmu vispār runājam. Bet tad, kad atcerējos skaisto enerģijas centra apzīmējumu “saule”, man uzreiz galvā bija grāmatas nosaukums un līdz ar to visā grāmatā brīžu pa brīdim mēs lietosim šo saules apzīmējumu mūsu enerģijas plūsmai un avotiem, centriem un sadalījumam.

Kādēļ vispār dalām enerģiju un dzīve jomas septiņās daļās? Tādēļ, ka tā vieglāk saprast, kura ķermeņa daļa un kura enerģijas plūsma jālīdzsvaro, lai konkrētā joma sakārtotos.

Piemēram, pirmais enerģijas centrs atbild par sazemējumu, par stabilitāti, drošību, attiecībām ar vecākiem un senčiem, attieksmi pret pagātni, kā arī par to, lai varam iesākt un pabeigt darbus.

Ja šī saule ir ar vāju enerģiju, tad dzīve to momentā parādīs – mums vienkārši neveiksies īstenot to, ko vēlamies.

Trešā nodaļa būs par otro čakru jeb Oranžo Sauli.

Tā ir mūsu sievišķības enerģija (vīriešiem vīrišķības) un viss, kas saistīts ar partnerattiecībām, ģimeni, bērniem, radīšanu, radošām nodarbēm, skaistu un interesantu dzīvi, kā arī mūsu attieksme pret materiālām vērtībām, finansēm, situētību un apmierinājumu šai jomā.

Ceturtā nodaļa būs par trešo čakru jeb Dzelteno Sauli.

Tā ir mūsu Ego mājvieta. Mūsu Es apzināšanās, tai skaitā pašapziņa, vērtību sistēma, spēja par sevi pastāvēt, just cieņu pret sevi un apkārtējiem.

Piektā nodaļa būs par ceturto čakru jeb Zaļo Sauli.

Šī ir sirds mīlestības enerģija, kas piepilda visu mūsu dzīvi ar mīļumu, ar sajūtām, ar izpratni, atbrīvo no Ego un prāta radītās cīņas, kas veicina paļāvību, optimismu, ļaušanos. Šī saule palīdz pārējām darboties līdzsvoroti.

Sestā nodaļa būs par piekto čakru jeb Gaiši zilo Sauli.

Tā ir komunikācijas, saskarsmes, verbālās saziņas un imunitātes tēma. Tieši tas, cik viegli mijiedarbojamies ar pasauli ir atkarīgs no šī kakla čakras enerģijas līdzsvara.

Septītā nodaļa būs par sesto čakru jeb Tumši zilo Sauli.

Šis ir mūsu viedums, gudrība, intuīcija, saprāts, ētika, garīgā izpratne un augšana. Tieši dēļ šī enerģijas centra Redzam dziļāk, saprotam vairāk un protam “lasīt starp rindiņām”. Šī enerģijas dēļ spējam sakārtot milzīgo informācijas daudzumu, kas plūst caur mums.

Astotā nodaļa būs par septīto čakru jeb Violeto Sauli.

Šī ir mūsu dzīvības enerģija, kas plūst no Debesīm un nav neviena dzīva cilvēka, kuram šī čakra būtu pavisam noslēgusies. Tomēr svarīgi, lai tā būtu nevis kā smalks trausls diedziņš, bet gan kā kanāls, kas mūs vieno ar dievišķo enerģiju, dievišķo informācijas lauku, dievišķo mīlestību.

Grāmata būs papildināta ar praktiskiem piemēriem, tehnikām, meditācijām, receptēm un ļoti konkrētiem paņēmieniem, kā sevi sakārtot.

Kā jau vienmēr tā būs divus sieviešu saruna – mana un lasītājas par to, kā dzīvot laimē un mīlestībā jebkurā dzīves situācijā. Arī tad, kad grūti. Arī tad, kad nav prieka. Arī tad, kad liekas, nekas vairs nevar glābt. Uzzināsim, ka var gan :)

Grāmatas atvēršanas svētkos mani viesi būs gleznotāja Aina Tobe un mūziķis Gvido Tobis. Kopā ar viņiem iziesim gaismas un krāsu rituālu, lai līdzsvarotos mūsu katra un visu kopējā enerģija.

Tas būs ļoti latviskā garā – tātad būs ļoti sazemējoši un stabili, kas palīdzēs mūsu trim pirmajām čakrām jeb saulēm.

Būs mīļi – un tas stabilizēs mūsu sirds čakras enerģiju.

Būs garīgi – lai līdzsvarotu trīs augšējās saules.

Pasākuma otrajā daļā būs jaunās grāmatas prezentācija.

Trešā daļa būs absolūti īpaša, jo pie mums viesosies mūziķis Valdis Atāls ar savām dziesmām un absolūti filozofisko redzējumu.

Nu un noslēgumā, kā jau parasts – kūkas, tēja, autogrāfi, sarunas un laimīga kopābūšana.

Tāds ir mans brīnišķīgais jaunums, kuru esmu laimīga Tev paziņot.

Pieteikšanās un papildinformācija par notikumu: 29100714 vai pa epastu pavasarastudija@gmail.com. Dalībasmaksa pasākumā 17 eur.

Nu jau tā mums ir kā tradīcija – katru rudeni svinēt kādu šādu lielu notikumu. Pirmā grāmata iznāca decembrī, otrā novembrī, Pērlītes novembrī, Septiņas Saules tagad decembrī.

Jā – ražu novāc rudenī, “cāļus skaita rudenī”, devītais vilnis beidzas rudenī...un šogad taču mums tika uzdāvināts zelta krāsas rudens :)

ar mīļumu, Inese

Komentāri (3)  |  2015-11-12 05:57  |  Skatīts: 2486x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
dagnucis - 2015-11-12 18:49
Mīļā, Inesīt!
Tik ļoti jau tagad gaidu šo Tavu grāmatiņu!!
Un mīļš, mīļš apsveiciens!
Tu man tik īpaša...! Mīļa kā Saule!

jannat - 2015-11-13 02:43
gribu dabuut pa pastu savaa galaa ar! Kad varees pasuutiit graamatu graamatniicaas?
Sveicu ar graamatinju :) skaisti!!!

inese - 2015-11-14 20:59
Paldies, mīļās:)

Grāmatu varēs pasūtīt no 10.decembra un tās izsūtīt sāksim no 14.dec. :)


Atpakaļ