Atvadas no līdzšinējās PS mājas lapas :)


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir tik interesanti, ka kāds periods beidzas un pilnīgi cits sākas. Tā mums šobrīd notiks ar Pavasara studijas mājvietu internetā. Esam ļoti pateicīgi šai bezmaksas vietnei 1w.lv, kas mūsu lapu rūpīgi un mīļi turējusi pie sevis nu jau 6 pilnus gadus.

Šobrīd ir pienācis laiks mainīties un doties tālāk, tādēļ jau laikus gribu Tev izstāstīt, ka ja vien Tev te ir kas svarīgs, ko gribi izkopēt vai sev pierakstīt, tad dari to. Uz jauno lapu pārnesīsim tikai pamatinformāciju un varbūt dažus rakstus. Principā lielais rakstu klāsts paliks tikai vēl kādu laiku šeit, bet ar laiku arī šo lapu vērsim pavisam ciet, jo divas adreses uzturēt nav jēgas.

Šī lapa ir izdzīvojusi daudz un dažādus laikus. Piemēram te ir sadaļa “Citu autoru raksti”, kura uz jauno lapu pārnesta netiks. Te ir komentāri, kuri uz jauno lapu pārnesti netiks. (Piemēram, pie prakšalanas rakstiņa vien ir pāri pa 600 komentāriem). Šeit ir arī tādas vērtību lādes kā filmu un dažādu vērtīgu linku krātuves – kā pie šī raksta komentāros https://pavasarastudija.lv/2883-iespaidi-avotiviss-pa-dzilam/

Vārdu sakot – vērtīgā ir ļoti daudz. Arī atmiņas. Arī atziņas.

Un tas ir interesanti kā Debesis visu sakārto. Ir sācies tik interesants periods – lai tiktu tālāk, ir jāatbrīvojas no ļoti daudz kā, kas bijis līdz šim. Acīmredzot šis viss ir izstrādāts un jāpalaiž.

Ir pienācis laiks – un tas ir viegli. Mīļi un viegli:)

Nu vārdu sakot – mēs šobrīd tikai vakar kā tikāmies ar brīnišķīgu Renātes ieteiktu puisi Mārtiņu, kurš mums izveidos jauno lapu. Tas prasīs kādu laiku, bet ne īpaši daudz. Tuvākos mēnešos tas viss notiks. Nu un tikmēr tad Tu vari paskatīties vai Tev te ir kas paņemams:))

Tādas mums jaunās ziņas!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (4)  |  2015-10-22 23:08  |  Skatīts: 1746x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2015-10-22 23:37
no šīs lapas var izprintēt rakstus?

inese - 2015-10-22 23:40
jā,
var izprintēt vai izkopēt.
Vienīgi, ja pārpublicējiet, tad būtu smuki pievienot atsauksmi uz autoru :))

lauraw - 2015-10-23 01:53
nē, nē publicēt netaisos, tikai sev mapītē izprintēt noderīgos rakstiņus!:)

inese - 2015-10-23 02:38
Droši:))
Tieši tādēļ jau šo laikus ierakstīju. Lai nav tā, ka mēs likvidējam lapu un pēc tam kādam ir žēl, ka nepaspējām kaut ko paturēt.

Vienkārši mēs nekādu arhīvu vai kopiju nepaturēsim.



Atpakaļ