Par 2. čakru - par sievišķību un naudas plūsmu


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vai Tev patīk sievišķīgi ģērbties? Un ko tas Tev šai periodā nozīmē?

Kādēļ jautāju tieši par “šo periodu”?

Tādēļ, ka ticu, ka mēs katra esam kādā konkrētā savas dzīves fāzē un mūsu domas var atšķirties no tām, ko domājām pirms 5 gadiem vai domāsim pēc 10.

Atceros, ka vēl ļoti nesen man tiešām ārkārtīgi sievišķīgi likās seksīgi pieguļoši džinsi. Un es tiešām nemānos ne sev, ne Tev. Man patika kā man pašai tie izskatās un kā es tajos jutos. Man patika kā citām meitenēm tie izskatās un biju starp tiem, kas saka - ne jau svārki vai bikses nosaka manu sievišķības pakāpi.

Bet tad pagāja kāds ilgāks periods, nu varbūt pāris gadi varbūt trīs, kad arvien vairāk sāku interesēties par enerģētiku, par enerģijas plūsmu, par fizisko veselību un pēkšņi mana attieksme, gaume un patikšana ir pilnībā izmainījusies par labu kleitām un svārkiem.

Un tagad mēģinu atcerēties, kad tad tas notika – cik paaudzes atpakaļ sievietes nomainīja svārkus pret biksēm un kādēļ. Un secināju, ka tikai vienu paaudzi izlaižot viss vēl bija pa labu svārkiem.

Es mēģinu atcerēties un nevaru savu vecmāmiņu iedomāties biksēs. Viņai vienmēr bija svārki un pat lauku darbos tie bija dažādi mētelīši, vai viņa tos sauca par ķiteļiem, ko uzvilka, pa virsu apģērbam. Bikses varēja būt tikai kā tagad valkājam legingus. Jeb viņas gadījumā tas izskatījās kā turcietēm tautas tērpā bikses kopā ar kleitiņu vai garāku tuniku.

Jā, mēģinu atcerēties un nevaru viņu iedomāties biksēs iestilpētu dibenu. Atceros arī to, ka viņa teica - “nu nav man tāds augums, lai valkātu bikses” ar to domājot, ka augums nav gana puicisks vai sportisks.

Ja runājam par otrās čakras enerģijas plūsmu, tad pieguļošas bikses, zemās jostas, sprādzes, pogas un kniedes tas viss ierobežo sievišķās enerģijas plūsmu.

Sievietes enerģija ir ļoti maiga, ārkārtīgi plūstoša un mīkstiņa. Vīriešiem cieta, koncentrēta un daudz spēcīgāka. Ja mēs šai savā enerģijas centrā nosprostojam enerģiju, tai nekas cits neatliek kā būt sažmiegtai, cietai un kaut kā izspraugties cauri visiem tiem ierobežojumiem koncentrētā veidā. Enerģētiski tas mūs padara cietākas un līdz ar to vīrišķīgākas.

Un faktiski, ja tā padomā tad ir taču atšķirība kā izturamies vijīgā kleitiņā, garos zīda svārkos vai džinsu biksēs. Un ja bikses pašos pirmsākumos varētu uzskatīt par sievietes sporta apģērbu, tad atceramies, ka sports pēc būtības ir vīrišķās enerģijas izpausme. Lai cik tas interesanti nebūtu – nav sievišķīgu sporta veidu. Jo sacensība pēc būtības ir vīrišķais.

Pat ārkārtīgi skaistā daiļslidošana, vai sinhronā peldēšana, vai mākslas vingrošana – tas viss dēļ disciplīnas un ārkārtīgas koncentrēšanās uz rezultātu, ir vīrišķās enerģijas pārziņā.

Sievišķīgu sporta veidu nav.

Vai tādēļ sieviete nedrīkstētu nodaroties ar sportu? Drīkstētu. Vienkārši jāatceras, ka tai laikā esam savā virišķajā daļā. Un tieši tāpat ir ar biksēm vai vīrišķīgu apģērbu. Valkājam tik, cik vēlamies, tikai apzināmies, ka tai laikā vairojam savu vīrišķo enerģiju.

Mums nekas nav liegts un nekas nav jādara tādēļ, ka kāds to ir sapratis un pateicis. Vienīgi ja jau mēs šobrīd runājam par enerģijas plūsmu, un attiecīgi par tām dzīves jomām, kas saistītas ar konkrētās čakras enerģiju, tad sievišķā enerģija ir tā, kas ir mūsu. Un tad, kad esam saskaņā ar savu būtību un sava dzimuma enerģētiku, tad mums dzīvē veicās vairāk, ir labāka veselība un Kosmoss mūs atbalsta katrā mūsu solī. Kad ejam pret savu būtību un kā sievietes gribam vairot vīrišķo enerģiju, Visums liek šķēršļus, jo tas mums nav paredzēts.

Ja reiz esam dzimušas kā sievietes, tad šai dzīvē mums jāmācās vairot sievišķību.

Vīriešiem otrādi. Ja reiz viņi ir dzimuši vīriešu dzimumā, tad viņu pamatenerģija ir vīrišķā un lielāko tiesu viņiem ir jāvairo vīrišķais. Kosmoss un Visums to atbalstīs un tieši tad viņiem veiksies.

Jaukākais tai visā ir, ka vīrišķais bez sievišķā nevar un otrādi. Ka viņi viens pie otra pievelkas un viens otru papildina. Interesanti, ka vīrieši mīl un mielojas ar acīm (attiecīgi sievietes ar ausīm). Un tādēļ tieši vīriešiem un viņu vīrišķībai ir tik ļoti svarīgi, lai sievietes ap viņiem būtu skaistas, sapucētas, koptas, iedvesmojošas un laimīgas.

Tieši tādēļ mūsu izskats ir tik svarīgs dzimumu un enerģiju kontekstā.

Vīrietis vairo savu vīrišķību dēļ iedvesmas, ko saņem no sievietes skaistuma.

Sieviete ir vīrieša iedvesmas avots.

Un lai mēs būtu iedvesmojošas, mums pašām jābūt iespaidu pilnām, iedvesmotām, kārdinošām, skaistām, viegliņām un laimīgām.

Piekususi sieviete nevienu nevar iedvesmot. Viņai nav enerģijas, ko dot. Un viņa negrib neko dot. Tādēļ es visu laiku  pieminu, ka sievišķība saistās ar ļoti vieglu enerģiju.

Un tādēļ, runājot par tērpiem, ļoti svarīgs ir šis vieglums, smalkums, vijīgums, ko dod plīvojoši svārki vai vijīgas piedurknes. Un ar ko tas viss papildināts, tas jau ir gaumes jautājums. Protams, volāni, rišiņas, flises, faltes, izšūtas vai uzšūtas puķes, cakas, pērlītes, fliterīši, mirdzumiņi, vai aplikācijas – tas viss ir sievišķais.

Sievišķais ir viss, kas nav vīrišķais.

Vai vari iedomāties Iņ un Jan zīmi? Melno un balto pilienu? Lūk tieši tik pretējs kā melnais un baltais ir vīrišķais un sievišķais.

Tas nav pelēkais un pelēkais. Tas nav košāk balts ar netīrāk balto.

Nē. Tas ir balts un melns. Pilnīgi pretstati.

Un arī apģērbā – tas, kas ir vīrišķais, nav sievišķais un otrādi.

Es zinu, ka “dzīvē viss ir savādāk” un ir pieejams un tiek lietos ļoti plašs unisekss preču klāsts, vai arī ir sievietes, kas valkā vīriešu apģērbu un galu galā ir vīrieši, kas valkā sievišķīgus apģērbus. Jā tas viss ir. Bet atkal jau – ja runājam par enerģijām, tad vīrišķais un sievišķais ir ļoti nodalīti un kas der sievietei, sievišķības vairošanai, tas noteikti nederēs vīrietim vīrišķības vairošanai.

Nu lai kādā aizsargkrāsā mēs nokrāsotu zeķubikses, diez vai vīrietim tās apģērbā vairotu viņa vīrišķību.

Sievišķību mums vairos svārki. Un ja sazemējumam es minēju tieši tautisko brunčus vai smagus austus svārkus, tad sievišķības enerģiju vairos pilnīgi visi svārki, kas ir līdz celim un garāki. Īsāki svārki vairs nav saistīti ar zemes enerģiju un nespēs izveidot to vērpes lauku, tādēļ enerģētikas ziņā tie nepalīdzēs. Smuki – jā. Kārdinoši - jā. Puišiem patiks – jā. Bet tieši sievišķās, tātad matērijas enerģijas vairojoši svārki būs tie, kas ir garāki kā līdz celim.

Vai vari iedomāties to sajūtu, kas gari zīda svārki Tev kļaujas ap kājām? Cik jutekliski. Cik patīkami. Reiz kādā seminārā smējāmies, ka neviens vīrietis nevar šo sajūtu pat iedomāties.

Vai arī tādi īsti saules griezuma vai spāniešu volānainie svārki. Iedomājies to sajūtu, ko dod šāds virpulis, kad iegriežam tos uz riņķi.

Ja reiz mēs zinām, ka enerģija griežas un čakras veido tūtveida plūsmu gan priekšpusē, gan mugurpusē un savukārt apakšējā čakra uz leju, tad iedomājies kādu jaudu šādi svārki iedod mūsu divām pirmajām čakrām.

Faktiski nekas vairāk nav jādara. Uzvelc šādus svārku, laidies priekpilnā dejas virpulī un enerģija iegriezīsies pati no sevis.

Sievietēm piestāv vijīgi tērpi un skaistas rotas. Starp citu, runājot par otro čakru, kas pārstāv arī naudas un materiālo vērtību tēmu, rotām jābūt daudz un bagātīgām.

Nevis obligāti dārgām naudas izteiksmē, bet tieši bagātīgām savā daudzumā un izskatā.

Atceros, ka man pagāja ļoti daudzi gadi, kad valkāju vienu ķēdīti, vienus auskarus, vienu gredzenu un viss. Tas bija mans ikdienas un svētku komplekts vienlaicīgi. Un tieši sākot vairot sievišķību un vairāk piedomājot par otrās čakras līdzsvarošanu, mana rotu kastīte ir pilna, lai neteiktu pārpildīta ar dažādām krellēm, rotām, rokassprādzēm, auskariem un ķēdītēm.

Viss, kas iedvesmo mūs pašas, viss, kas dara mūs skaistas vīriešu acīs, viss, kas mūs izrotā un dara sievišķīgas, tas viss ir vērtīgi.

Atceries – askētisms pieder pie vīrišķības.

Sievietei vispār nepiestāv vīrišķīgs jeb nesievišķīgs apģērbs.

Ko nozīmē nesievišķīgs apģērbs? Kā Tu domā?

Nesievišķīgs apģērbs ir tāds, kas neiedvesmo. Piemēram, pelēki svārki un pelēks džemperītis, kurš ir praktisks, jo tik ātri nenosmērēsies, ir nesievišķīgs tieši tādēļ, ka ir pārāk praktisks un mazāk iedvesmojošs.

Netīrs apģērbs nav sievišķīgs, jo nesniedz prieku ne sievietei pašai, ne vīrieša acīm.

Raupjš un vīrišķīgs apģērbs, kad vīrietis neredz sievietes auguma vijīgās formas.

Formas tērpi – jo tie ir disciplinējoši, bet disciplīna ir vīrišķās enerģijas pārziņā.

“Kas pa rokai” - šī ir sievietes nemīlestība pret sevi. Tas nozīmē, ka viņa ir piekususi un spēku pārtēriņā. Savukārt, ja sieviete dzīvo nemīlestībā, tad tas grauj viņas sievišķību.

Sievišķība ir ļoti bagāta un skaista. Mums jāiemācās to izmantot, jo tā mūsu dzīvi bagātina un dara mūs laimīgas.

Par to visu runāsim jau rīt, cikla "Čakru enerģijas līdzsvarošana" seminārā "Sievišķība, seksualitāte, naudas plūsma, finanšu un materiālā nodrošinātība jeb - 2. čakras enerģijas līdzsvarošana.

Šai grupai vēl vari paspēt pievienoties :)!


Seminārs notiks Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 20. oktobrī no plkst. 18:00-20:30.

Dalības maksa: 
EUR 30,00 (t.sk. PVN) par 1 semināru

Pieteikšanās: e-pastā pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni - 29100714 (Santa)

 

 

 

 

 

Komentāri (0)  |  2015-10-19 19:39  |  Skatīts: 927x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ