Pēdējā ceturtdienas meditācijas nodarbība


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vakar salikām kalendāru jaunajam čakru vebināru kursam un secinājām, ka noslēgums sanāktu 2016.gada 1.janvārī. Protams, ka sariktēsim tā, lai varam pabeigt pirms Jaunā gada, bet tas fakts, ka savā kalendārā jau tiekam līdz 16tajam gadam, mani galīgi samulsināja.

Nu pilnīgi jājautā – kur paliek laiks.

Un līdzīgi man ir ar meditāciju praktisko nodarbību kursu, kuru šķiet iesāku tikai tikko, jo gribējās izveidot meditāciju komplektu jaunajai grāmatai, bet skat jau augusts klāt un nu jāizsludina pēdējā vasaras nodarbība, lai pēc tam dotu vietu Sievišķības skolas jaunajam kursam.

Tā kā mēs visas šīs nodarbības veltījām tam, lai kaut ko sevī tīrītu un pārveidotu, no kaut kā tiktu vaļā un lai izmainītu savu enerģētiku, tad noslēgumā uztaisīsim skaistu atvadīšanās tēmu “Kā ļaut piepildīties saviem mērķiem un sapņiem”.

Un protams – viss atkarīgs no mūsu enerģētikas un jo tīrāka tā būs, jo vairāk viss izdosies. Tādēļ varētu teikt, ka visas iepriekšējās reizes bija kā sagatavošanās šai. Bet no otras puses, Bībelē ir teikts “viss notiks pēc tavas ticības”. Un tā arī ir. Tādēļ ja mums apvienojumā būs tīra enerģētika un vēl ticība, tad mērķi, sapņi, ieceres spēsim piepildīt veiksmīgi un paši par to būsim laimīgi.

Cits jautājums – ja tā nav un kur to ņemt. Kā sev palīdzēt un kā dus praktiskus ikdienas paņēmienus izmantotu, lai sevi uzvestu uz ticības takas.

Es pati šo izmantoju diendienā, jo nevaru noliegt, ka cilvēks tomēr ir ļoti ietekmējama būtne un lai cik mēs dzīvojam ar centru sevī un mīļuma pilni, tik un tā apkārtējā sabiedrība mūs ietekmē un dažreiz sanāk pat ļoti piedomāt pie tā, kā izveidot tik spēcīgu savu energolauku, lai nepadotos kādām negācijām jeb citiem vārdiem, lai būtu kā kurlā vardīte.

Vai atceries stāstu par kurlo vardīti?

Bija varžu kalnā kāpšanas čempionāts. Kalns bija slidens un vardes krita atpakaļ. Tās, kas tika tālāk, tās dzirdēja kā publika sauc, lai taču uzmanās, lai nekāpj tālāk, ka var satraumēties, ka tāpat nekas nesanāks. Arvien vairāk vardīšu izstājās, jo saprata, ka publikai taisnība. Tikai viena visu laiku kāpa, kāpa un kāpa, līdz uzkāpa. Un tad, kad viņai pasniedza medaļu, atklājās, ka viņa bija kurla un nedzirdēja par briesmām un šausmām, ko visi no malas sauca.

Atceros, kad veidoju Pavasara studiju, tad izgāju šādam periodam cauri.

Kad gāja runa par to vai kāds lasīs manas grāmatas un kāpēc tās vispār rakstu - tam izgāju cauri.

Un manā dzīvē ir daudz tādu stāstu, kad vienīgā metode, kas tiešām ir palīdzējusi, ir neklausīties, ko saka apkārtējie, audzēt ticību un pārliecību un vienkārši darīt.

Par to, kā noturēt šo savu iekšējo spēku, kā būt pārliecinātai un ticības pilnai, tad būs mūsu ceturtdienas praktiskā nodarbība un meditācija 13.augustā plkst. 18.00-19.30.

Pieteikšanās uz konsultacijas.pluss@inbox.lv vai pa tālruni 22049000.

Un atceries, ka sēdēsim uz grīdas un būsim basām kājām.

Nu un pēc tam - augusta otrā pusē ceturtdienās tiksimies Sievišķības skolā, lai kopā iedziļinātos sievišķības smalkumos. Bet par to tad vairāk lasi šeit https://pavasarastudija.lv/11675-ineses-5-seminaru-cikls--sieviskibas-skola--no-20-augusta/

Lai brīnišķīgs šis karstais laiciņš!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (2)  |  2015-08-09 01:05  |  Skatīts: 1411x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2015-08-09 19:48
Labdien!
Vai Andrita vairs nevadīs Sievišķības skolu?

inese - 2015-08-10 18:14
Pie mums nē. Tagad mums sākas jauna probramma :)



Atpakaļ