Meditāciju vakari vebināru istabā


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien gribu ar Tevi padalīties jaunā idejā, kuru gribam uzsākt, bet nav vēl ne pārliecības, ne drošības, kā tas būs. Ir tā, ka gribam apvienot vairākas savas pieredzes un ļauties, ka varētu būt dikti labi.

Sākšu no sākuma – kad čakru līdzsvarošanas vebināros pa drusciņai sāku pievienot meditācijas un praktisko darbošanos, tad saņēmu ļoti daudz pozitīvu atsauksmju, ka tā ir milzīga vērtība un reāla “padarīta darba” sajūta. Ka jūti, ka esi ne tik vien kā klausījies, bet tiešām darījis un tiešām daudz ko sevī izmainījis.

Bet bija tā, ka vebinārs notiek pusotru stundu. Stāstāmā daudz, darāmā arī un tādai dziļai īstai meditācijai nu tā īsti nepietika laika. Un tā nekad arī vairāk pa desmit minūtēm nesanāca to baudīt.

Un vakar mūsu kārtējā pirmsvebināra čatā sāku stāstīt meitenēm cik fantastiskas lietas mēs pa ceturtdienām darām klātienes tikšanās reizēs, kad nākam kopā, lai izietu kādu praktiku un pēc tam ļautos dziļajai meditācijai vismaz 40 minūšu garumā. Un viņas saka, bet vai tad mēs te – vebināros arī to nevaram?

Un runājam tik ilgi, ka saprotam, ka varam vismaz mēģināt.

Galu galā – meditēšanas pieredze mums ir. Tagad tikai tas būs garāk.

Un praktiskos darbus arī esam katra pie sava datora darījušas.

Un tad nu tā padomājām, ka varam paņemt kādu no klātienes nodarbības tēmām un to izdzīvot vebinārā.

Tā kā šo piektdien mums laimes terapijas praktiskās nodarbības nav paredzētas, tad nolēmām ka tieši sākas Jauns mēness un ir vērts ko jaunu uzsākt.

Meditāciju vakari būs drusku īsāki kā parasti vebināru nodarbības. Ja parasti mēs tiekamies uz pusotru stundu, tad šoreiz apmēram uz stundu, bet tas, ko gribu teikt, ka darbs, ko padarīsim būs daudz efektīvāks un daudz jaudīgāks, nekā pusotras stundas (tikai) klausīšanās.

Tad nu stāstu kā tas izpaudīsies un kā tas notiks.

Meditāciju vakars vebināru istabā sāksies plkst.20.00. Kā jau parasts, mēs varam tikties čatā jau iepriekš, bet tā kā mums šoreiz to ļoti aktīvo komunikāciju nevajag (mums tieši otrādi – vajag atpūtināt un nomierināt prātu), tad vairāk tas čats būs, lai norunātu nost šai mirklī uzkrājušās emocijas, kas traucētu meditācijai. Nu rēķināsim, ka uz čatu varam tikties pusstundu iepriekš. Un Aija būs mums sameklējusi skaistu meditatīvu noskaņas mūziku, lai jau radītu patīkamu un atbilstošu atmosfēru.

Sev sagatavo kādas trīs sveces. Un šai reizē atkal paņemsim kādu lapu koku zariņu pušķīti vai slotiņu.

Paskaties, kas Tev ir iespējams. Bet nu atceries, ka katrm kokam ir sava enerģētika un savs devums, ko viņš Tev spēj savā mijiedarbībā sniegt.

Bērzam – draudzība un paļaušanās

Pīlādzim – enerģijas attīrīšanās

Jasmīnam – tīra, godīga un tikumīga enerģija

Liepa – sievišķība

Ozols - vīrišķam spēkam

Priede – harmoniskai dziedināšanai.

Un sākumā mēs tiešām attīrīsim enerģiju ar šīm slotiņām, paelposim tās smaržu un noskaņosimies meditācijai.

Un pēc tam – apmēram 40 minūtes būs meditācija “Idealizācijas, pieķeršanās un aizvainojumu transformācijai”. Tā būs tā tēma, ko klātienē ņēmām pašā pirmajā tikšanās reizē. Tā kā ja toreiz Tev nebija iespējas atnākt, tad šoreiz vari to izbaudīt caur vebināra formātu.

Nu lūk – un pēc meditācijas es zinu, ka nevienam tā īsti runāt negribās, bet tad mēs vēl kādas piecas minūtes pabūsim kopā un ja kāds kaut ko gribēs ierakstīt čatā, tad parunāsim. Ja nē – tad vienkārši dosimies katra savās gaitās jau pilnīgi citādākas.

Meditācija ir ļoti spēcīga. Es pati tieši pēc šīs meditācijas sāku rakstīt grāmatu un nu jau pirmā nodaļa pabeigta, šobrīd rakstu otro. Man tā iedeva reālu sparu un jaudu.

Un vispār meditēšanā ir spēks.

Uz šīs piektdienas meditāciju vakaru vebināru istabā vari pieteikties pa epastu ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija).

Dalībasmaksa būs 10 eur.

Tātad meditācijas vakars būs 17.jūlijā plkst.20.00-21.00 ar iespēju ielogoties un piedalīties čatā jau no 19.30.

Savukārt dienu iepriekš būs klātienes meditācijas un par to vad vairāk vari lasīt manā vakardienas rakstā https://pavasarastudija.lv/11632-praktiskas-nodarbibas-un-meditacijas/

ar mīļumu, Inese

 

Komentāri (1)  |  2015-07-14 18:28  |  Skatīts: 1205x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
inese - 2015-07-14 18:42
Aizmirsu rakstā pierakstīt, ka arī meditāciju vebināriem būs ieraksts, kuru varēs noklausīties atkārtoti visi, kas piedalījušies.
Vai arī ja tieši piektienas vakars ir aizņemts un onlinā meditāciju vakarā nepiedalies, tad par to pašu dalībasmaksu ir iespēja iegūt pieejas kodu un izmantot ierakstu trīs dienas pēc nodarbības.

Šis ļoti labi mums darbojas vebināru nodarbībām un ir tiešām ļoti daudz dalībnieču, kas izmanto šo trīs dienu izvēles brīvību, kai nebūtu piesaistītai konkrētam laikam.

Katrā ziņā - iespēju daudz, tik jāizvēlas, ko gribam :))

ar mīļumu, Inese


Atpakaļ