Praktiskās nodarbības un meditācijas


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tas ir kaut kas vienreizējs. Un kaut kas tik ļoti spēcīgs un varens. Jau otro ceturtdienu pēc kārtas mēs tikāmies, lai izietu kādu praktisko praktiku un pēc tam dziļu meditāciju konkrētās tēmas transformācijai. Un arī šo ceturtdien 16.jūlijā plkst.18.00-19.30 tiksimies un pastrādāsim.

Šoreiz ņemsim ļoti svarīgu tēmu, kas arvien biežāk un biežāk ir kā klupšanas akmens sazemēšanās veidošanā. Mēs šoreiz pastrādāsim ar pagātnes aizvainojumiem un iemācīsimies konkrētu tehniku, kas palīdz iztīrīt pagātnes notikumu drūmās atmiņas un piepildīt tās ar mīļumu. Kamēr pagātnes aizvainojumi velk mūs atpakaļ, mēs netiekam uz priekšu. Mēs nesaprotam, kur paliek mūsu enerģija un kāpēc nav laimes. Izrādās, ka visu savu spēku mēs nopludinām pagātnē.

Tādēļ mums jāsagriež viss tā, lai pagātne mums dod spēku un palīdz šodienai nevis otrādi.

Mums jāsajūt, ka dēļ katra notikuma, kas ir mūsu pieredzē, mēs esam stiprākas, kā bez tā.

Vai tas viss vispār ir iespējams?

Jā ir. Es par to aprakstu grāmatā “Ieelpo laimi un mīlestību 2”. Un es pati šīs grāmatas rakstīšanas laikā tiešām tīri praktiski to visu izdarīju savā dzīvē. Vienīgi to sajūtu, kas pēc tam rodas, to nekā nevaru aprakstīt, jo tik milzīgu spēku un jaudu, ko līdz ar to saņemu no savām saknēm un no savas pagātnes, tas nav vārdos pasakāms. Tā ir dzīve pirms un pēc. Jo pēc tam tu sāc dzīvot ar apzināšanos.

Ja kādreiz es varēju ņemties un ņemties – nu kāpēc tam vajadzēja būt tā, vai kāpēc viņš pret mani tā. Un kā viss būtu izvērsties, ja toreiz būtu noticis savādāk. Un bija lietas, kuras es vienkārši pat neuzdrošinājos kustināt, jo tās tik ļoti sāpēja, ka bija bail pieskarties.

Tad tagad. Tagad ir labi. Tagad nesāp nekas. Tagad varu par katru no notikumiem runāt ar bezgalīgu mīļumu un dziļu pieņemšanu un izpratni, ka man tas patiešām viss bija ļoti vajadzīgs. Tagad es uz to skatos un novērtēju pilnīgi savādāk. Es to daru bez Ego. Tas aizvainotais jau ir Ego. Un mums ir jāizdomā kā apmierināt savu Ego, kā pabarot to ar mīļumu, lai mēs spētu uz lietām paskatīties nevis kā zaudētāji, bet kā vinnētāji. Mēs taču esam savas dzīves saimnieces.

Un šai reizē mēs paņemsim vairākas praktiskas tehnikas, kuras tiešām nodarbībā izstrādāsim un meditācijas daļa šai reizē būs riktīgi īsāka.

Atkal jau jāsaka, ka nekādu ķirurģisku griezienu nebūs un nekā smaga un traumatiska nedarīsim. Viss kā jau laimes terapijā būs mīļi un tieši tik, cik šobrīd esam tam gatavas.

Visbiežāk tie pagātnes aizvainojumi ir saistīti ar mammu un tēti. Ar pirmajām mīlestībām un partnerattiecībām. Dažreiz vēl ar citiem radiem vai draugiem, kolēģiem vai paziņām.

Nevienam nekas nebūs par sevi jāstāsta. Tas būs darbiņš ar sevi, savām domām un attieksmi.

Ja gribēsi, protams, varēsi uzdot jautājumus un mēs varēsim tieši Tavu situāciju izstrādāt kolektīvi. Ja negribēsi, to nebūs jādara.

Manis pašas mērķis šai nodarbībai ir iedot Tev instrumentus kā to izdarīt, lai Tu savus pagātnes notikumus vari iztīrīt jomu pa jomai.

Kaut kādu daļu es esmu jau pieminējusi čakru pirmajos semināros. Kaut kādu daļu aprakstījusi grāmatā. Bet tā praktiski man nekad nebija sanācis to iemācīt vai nodemonstrēt.

Tad nu šo ceturtdien sanāksim uz īso tikšanos un pusotras stundas laikā, gan iziesim praktisko daļu – kādas 40 min un meditāciju kādas 25-30 min. Un pārējais laiciņš būs priekš mūsu sarunām un sajūtām.

Kā jau tas parasts sēdēsim uz grīdas un vilksim basas pēdas.

Pieteikšanās pie manis uz epastu konsultacijas.pluss@inbox.lv vai pa tālruni 22049000.

Dalībasmaksa 10eur.

Uz tikšanos jau drīz!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (2)  |  2015-07-13 20:16  |  Skatīts: 1386x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
jannat - 2015-07-13 21:23
Izklausaas lieliski - vai kas taads buutu iespeejams arii vebinaara formaaataa naakotnee?

inese - 2015-07-14 18:34
Tieši vakar izdomājām, ka provēsim to visu uztaisīt arī vebināru istabā. Re ku mans jaunais rakstiņš http://pavasarastudija.lv/11634-meditaciju-vakari-vebinaru-istaba/

Un tiekamies jau šo piektien plkst 20.00 :)


Atpakaļ