Liekam jaunu bildi iekšā!


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ko Tu dari šodien vakarā? Gribu Tev piedāvāt piedalīties mūsu sarunās internetā, kur vadīšu vebināru par veselības un harmonijas tēmu.

Šis būs jauns sākums laimes terapijas ciklam. Un šoreiz interesanti, ka sākām nevis ar “Es esmu savas dzīves autors”, bet gan ar “Veselība un harmonija”. Tas bija meiteņu ierosinājums – acīmredzot iekšēja harmonija jau patiešām ir noteicošā laimei nu un veselība jau pats par sevi.

Man pašai šī tēma ir ikdiena, jo ļoti daudz jautājumu ineseprisjolkova.com lapā ir tieši par veselību un par mūsu domāšanas simbolisko nozīmi. Tad nu šovakar vebinārā gribu Tev iemācīt kā pašai noteikt, kāpēc notiek tas, kas notiek, un kā ķermenis mums dod ziņu par to, ka pienācis laiks mainīt domas kādā no jomām.

Mans šodienas galvenais uzstādījums ir iedot Tev instrumentus jeb to shēmu pēc kā es pati saskatu simboliskās nozīmes mūsu (graujošām) domām. Jeb citiem vārdiem – kāpēc ar mums notiek tas, kas notiek.

Vēl gribu Tev pastāstīt un parādīt dažus praktiskus paņēmienus kā sevi attīrīt, kā tikt vaļā no noguruma, īgnuma, dusmām un kur to visu likt.

Vēl gribu atvēlēt laiku meditācijai un vizualizācijām un ceru, ka tas viss tiešām mums iznāks, jo tikko kā pabeidzu taisīt slaidus – to ir ap 30 un tas ir daudz. Citos vebināros parasti gatavoju 20-21.

Nu vārdu sakot, šodien mums lieli plāni.

Ja nekad vēl neesi piedalījusies vebinārā, tad varbūt tieši šodien ir laiks to izmēģināt. Darām tā – aizraksti manai kolēģei Aijai uz ineses.vebinari@gmail.com pieteikumu un viņa Tev atsūtīs tālākās instrukcijas, kā tehniski tā piekļuve notiek. Savukārt saturiski un praktiskam darbam sagatavo:

- Bļodu ar ūdeni (kurā vari iemērkt kājas)
- Attiecīgi sagatavojies, lai vebināra laikā vari novilkt basas kājas līdz ceļiem
Šķipsniņu sāls
Dvieli
Sveces
Sērkociņus
Papīra lapas, kur pierakstīt
Vienu neliela izmēra puķu podu ar puķīti, kas tajā aug
Pīlādžu vai liepu zaru buntīti, pušķīti vai slotiņu
Kādu apaļu bumbu, kuru vari paņemt plaukstās (es lietoju stikla bumbu, bet var jebkāda materiāla. Kaut bērnu rotaļlietu)

Un tad jau uzreiz pēc plkst. 19.00, izmantojot atsūtīto linku, droši ielogojies vebināru istabā. Parasti jau es esmu tur priekšā un drīz vien mēs ar meitenēm sākam čatot. Šī ir brīnišķīga iespēja nepiespiestā gaisotnē izrunāt kādus sev interesējošos jautājumus. Varēsi uzdot jautājumus man, es noteikti atbildēšu, nu un arī citas meitenes vari iesaistīt sarunā. Savukārt, ja čatot negribi, vari vienkārši pavērot. Lai gan – vienmēr lielāka jauda un labums ir tad, kad piedalies.

Nu un tad, kad vienu šādu reizi būsi apmeklējusi un piedalījusies vebinārā, tad jau pēc tam varēsi izdomāt, vai nākošreiz pēc divām nedēļām gribēsi atkal. Parasti ir tā, ka ir tik forši, ka gribās vēl un vēl. To jūtu pēc sevis. Kopš kopā meditējam un darām praktiskas lietiņas, tas viss ir tik interesanti un efektīvi, ka burtiski tās pāris nedēļas pa vidu paiet nemanot un nākošo piektdienas tikšanos sāku gaidīt jau ap trešdienu. Interesanti, ka meitenes raksta to pašu:)))

Nu līdzīgs pievelk līdzīgu.

Nu tad – uz tikšanos jau šodienas vebinārā plkst 20.00 (bet kā jau teicu, droši vari ielogoties agrāk).

 

Ar mīļumu, Inese

 

Komentāri (2)  |  2015-06-26 21:29  |  Skatīts: 1542x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
dagnucis - 2015-06-27 18:36
Laikam nokavēju!!! āāā..! :(


inese - 2015-06-27 18:45
trīs dienas pēc vebināra vēl var paspēt sazināties ar Aiju un dabūt pieejas kodu ierakstam.
Sanāk, ka piedalies vebinārā, tikai ne onlinā. Un vienīgā atšķirība, ka nevar piedalīties čatā.


Atpakaļ