Ieskats vebināros


Komentārs:

bilbo - 2013-07-16 05:22
Paldies, par ieskatu vebināros. Visu laiku baidījos pieteikties, jo nezināju kā tas notiek. :) Vēl tikai jāizdomā kā to apmaksāt, jo man nav LV bankas konta...

Mani ļoti interesētu tēma par to kā audzēt enerģiju, lai man būtu sava māja un zemīte. Lai mēs ar vīru varam strādāt priekš sevis, darot to, kas mums patīk, būt visu laiku kopā un pelnīt savu naudu. :)



sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien atkal ir mūsu tikšanās diena un es jau soli pa solim gatavojos mūsu sarunām par ģimenes attiecībām. Un ja vien Tu vēlies tad, vēl vari paspēt pieteikties un piedalīties.

Bet ja ir tā, ka Tev nav ne jausmas, kas ir vebināri un kā tas izskatās, tad nupat kā mēs izveidojām mazus ierakstu fragmentus, kurus vari apskatīt youtubā, lai gūtu priekšstatu par to, kā mēs sarunājamies.

Tātad – tā runāšanās notiek onlinā. Vienā un tai pašā laikā esot pie datora internet pieslēgumā mēs ieejam virtuālā adresē, ko sauc par vebināru istabu un tad tur ir iespēja gan piedalīties – tikai skatoties un klausoties, gan līdzdarboties čatā, gan piedalīties ar savu webkameru un mikrofonu dzīvajās sarunās. Uzreiz varu pateikt, ka mūsu (latviešu) cilvēki ir tik ieturēti, ka šo pēdējo opciju tā arī nekad nav izmantojuši, taču krievu grupās un saitos ļoti bieži redzams, ka reizē ar lektoru ir vēl kādi 3-5 videologi, kuros redzami klausītāji un pie vajadzības var pieslēgt viņu mikrofonus dzīvajai sarunai. Arī mums šāda iespēja ir.

Lūk, pirmais fragmentiņš, ko piedāvāju Tev paklausīties ir no Jautājumu un atbilžu vebināra, kur iesūtītais jautājums bija par to – cik daudz sieviete var atļauties attiecību sākumā un cik ir jāgaida, kad darīs vīrietis?
Uzreiz jāsaka, ka youtube vietne nedaudz samazina gan video logu, gan mazina to klātesamības sajūtu un man vismaz pašai tieši tai klātienē vebināra istabā liekas, ka sajūta ir daudz mīlīgāka un reālāka, bet ieskatu noteikti, ka var gūt.

No tā paša vebināra cits uzdotais jautājums bija par to, ko darīt, ja pēc pirmās kopīgās nakts attiecības neveidojas, jo puisis ir pazudis?
Turpinot šo tēmu vēl izrunājām kā mums pašām justies vērtībām. Kā izskatīties skaistām, iekārojamām, kā apzināties savu skaistumu. Un šeit tad iesūtītais jautājums – ko darīt, ja šo visu gribās noliegt?
Un pie šī paša pārrunājām – ko darīt, ja vīrieši vispār nepievērš uzmanību?
Un tad vēl viens jautājums par mīlēšanos un vēlmi (vai nevēlēšanos) to darīt?
Visi šie mazie fragmentiņi ir ielikti arī mājas lapas sadaļā „Vebināri”, tā kā tie būs pa rokai, katrā reizē, kad gribēsi tos no jauna paklausīties.

Bet ja vēlies pieteikties un iesūtīt pati savus interesējošos jautājumus, tad esi laipni aicināta un sūti savu pieteikumu uz e-pastu: ineses.vebinari@gmail.com vai zvani pa tālruni 29431408

Tuvākais vebinārs ir šodien par ģimenes tēmu un turpinājums tam būs ceturtdien ar iesūtīto jautājumu un atbilžu tēmām.

Lai Tev jauka vebināru fragmentu klausīšanās!

Un uz tikšanos kādā no mūsu online tikšanās reizēm!

Ar mīļumu, Inese
Komentāri (12)  |  2013-07-15 23:46  |  Skatīts: 2832x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Katrīna Berezina - 2013-07-16 00:38
Paldies par ieskatu! Zinu vairākas mammas , kurām bērns pirmajā vietā un vīrs kaut kur aiz...bērns , bērns un bērns, visu bērnam ..tas jau nav slikti, ka mīl bērnu, bet kur paliek vīrs? Un tādēļ laikam ir tās negantās vīra mātes, kuras visu dzīvi atdevušas dēlam un tagad vedekla ir dēlu "atņēmusi". Pat Bībelē ir rakstīts, ka dels aizies no tēva un mātes un ar sievu kļūs par vienu miesu, bet nu ir māmiņas, kuras "piesūkušās" dēlam un neļauj jaunajai ģimenei elpot! Noderīgs seminārs katrā ziņā!

vingo - 2013-07-16 01:26
Paldies, Inese, par vērtīgo ieskatu vebināros. Esmu arī piedalījusies Tavā vebinārā. Tas patiešām ir tā vērts!

Esmu augusi ģimenē, kur mātei mēs ar māsu bijām vissvarīgākās. Tēvs no ģimenes aizgāja. Ilgus gadus dzirdu, ka vīrieši ir šādi un tādi..... Varbūt tā arī mātes savās meitās jau iekodē nepatiku pret vīriešiem, tad jau nav ko brīnīties, ka vēlāk grūti atrast savu otru pusīti, un ja arī atrod, tad ir nesaskaņas intīmā jomā utt.

Ja es būtu dzirdējusi augstāk minēto Ineses rakstā jaunībā, tad droši, ka mana dzīve būtu daudz savādāka... Ļoti daudz esmu sev liegusi sava izskata dēļ, tagad top skaidrs, ka ar to arī PATI sev esmu sagādājusi daudz raižu...

Paldies, Inese, par Tavu svētīgo darbošanos!!!

bilbo - 2013-07-16 05:22
Paldies, par ieskatu vebināros. Visu laiku baidījos pieteikties, jo nezināju kā tas notiek. :) Vēl tikai jāizdomā kā to apmaksāt, jo man nav LV bankas konta...

Mani ļoti interesētu tēma par to kā audzēt enerģiju, lai man būtu sava māja un zemīte. Lai mēs ar vīru varam strādāt priekš sevis, darot to, kas mums patīk, būt visu laiku kopā un pelnīt savu naudu. :)

inese - 2013-07-16 17:10
Paldies, meitenes, par saturīgiem un dziļiem komentāriem. Noteikti nākošos vebināros iekļaušu kaut ko no šiem jautājumiem.

Katrīna -
Ja māte ar bērnu izveidojusi šīs pārāk ciešās attiecības, tad labākajā gadījumā viņa nu...ļoti, ļoti jauksies bērna ģimenē, bet sliktākajā - bērns vispār savu ģimeni nespēs izveidot un kļūs vai nu par vecpuisi/vecmeitu, vai arī galīgi izlaidīsies attiecību nepiesātīnātībā.
Slimīgas attiecības neko veselu radīt nevar.
Tā kā šī ir ļoti nopietna tēma, kuru aizsāki.
Paldies Tev!

Vingo-'
Jā, mātes viedklis ir ļoti izšķirošs meitu vērtību sistēmā. Ja mamma būs iekodējusi meitu apziņā bailes no vīriešiem, jeb, ka visi vīrieši ir šadi vai tādi....tad viņām būs ļoti grūti šo mainīt.
Mammām ir jābūt ļoti uzmanīgām šai ziņā, jo...pilnīgi visi bērni idealizē mammas un katrs mēs gribam būt labais bērniņš saviem vecēkiem. Ja ne apziņā, tad zemapziņā noteikti.

Bildo-
paldies - šī ir ļoti svarīga tēma "Savas enerģijas un enerģētikas audzēšana". Es domāju, ka par šo mēs uztaisīsim atsevišķu pirmdienas vebināru, jo tas ir pamatu pamats pilnīgi visās jomās.

Vēlreiz paldies jums visām par tik saturīgiem komentāriem!

samīļoju jūs!

Katrīna Berezina - 2013-07-17 00:08
Šodien noklausījos framgmentu par sievišķību un radās divas pārdomas!
1) Vairumam sieviešu jau ir tā, ka ja ierauga kādu skaistāku, slaidāku, sievišķīgāku un smaidīgāku par sevi, tad uzmet niknu aci un cik nav vēl trakāki nodarījumi bijuši ar sejas skrāpēšanām. Ja tās ir dzīves mācības, tad kādēļ tāds naids? Tā vietā , lai uzlabotu sevi, dusmojas..
Bija pat gadījums autobusā, kad nikna sieva kliedza uz vīru, ka šis skatās uz mani,- nolamāja gan mani, gan vīru:D
2) Ir man paziņa, apaļīga meitene, bet nu puiši tiecas pēc viņas. Ir puisis un arī citi izrāda uzmanību, kaut gan viņa ir ļoti tālu no modeles auguma un skaistuma standartiem..Tas ir pierādījums, ka izskats tiešām reizēm nespēlē to lomu!
Bet redz, citiem izdodas , citiem atliek vien dusmoties ..

lauraw - 2013-07-17 04:10
Par to nevēlēšanos mīlēties runājot, vai tiešām nevar būt arī tā , ka vīrietis pēc darba ( fiziska darba) tiešām ir noguris un negrib cubināties un mīlināties? Vai arī 100% tās ir atrunas?

maijap - 2013-07-17 05:18
Inesīt - gribēju pateikt mīļu PALDIES Tev, Visumam, Liktenim...un visiem,kas ir atbildīgi pie tā, ka beidzot saņēmu atbildi uz 100 un 1 reizi sev uzdoto jautājumu - kāpēc notiek tā, vīrieši pazūd no manis, kaut es neko sliktu neesmu izdarījusi...izlasīju,ka vienā vebinārā tiks atbildēts uz jautājumu,kas mani loti interesēja (kā izturēties/uzvesties attiecību sākumā?) bet, diemžēl, dažādu apstākļu sakritību dēļ, tai vebinārā nesanāca piedalīties. Protams saskumu un tieši nodomāju,ka acīmredzot man pašai ir jāiemācas un jāsaprot sava mācība,ja jau tā situācija atkārtojas ne vienu reizi vien. Un domāju, nez cik reizes vēl man būs jāiziet tāda mācība,jo man kautkā neizdodas to saprast un,jo vairāk par to domāju,jo mazāk ko saprotu. Tad nu lūdzu,lai Visums un visi parējie :) sniedz man skaidru un gaišu atbildi,lai varu labot savas kļūdas...jo negribas vairs raudāt no tā,ka sirsniņa kārtējo reizi sāp. Gribas raudāt no laimes, no sajūtas,ka sirsniņā ieplūst siltums un laime :) Gribas to sajūtu,ka esi tik laimīgs,ka gribas samīļot visu pasauli :) Un šodien uzlieku noklausīties pirmo vebināra fragmentiņu un tur atbilde ko tik ilgi gaidīju. Klausījos lielām acīm un galvu saķērusi :D no tā, ka esmu darījusi visu, pilnīgi visu,lai tas vīrietis varētu aizbēgt no manis. PIedod, Inesīt,ka tik gari, bet es vnk esmu sajūsmā par tik tiešu atbildi. Vnk sēžu un smaidu, jo pirmo reizi apzinos,ka tiešām esmu saņēmusi atbildi . Nu ko, gaidīšu iespēju mācīties no savām kļūdām un ceru,ka šoreiz šo mācību iziešu un eksāmenu nolikšu :) Paldies, Tev, Inesīt, par to ko dari! Tiešām! ;)

inese - 2013-07-17 17:15
Katrīnai-
par to naidu un dusmām tur ir tā, - ja cilvēks ir zemā savas attīstības pakāpē un ņemas viszamākajā Ego līmenī, tad viņā virmo zemās enerģijas, kas ir : agresija, dusmas, naids, īgnums, apvainošanās utt. Šis cilvēks dzīvo Tamaz enerģijā un tādēļ tās izpausmes ir tik nepatīkamas.
Ja cilvēks ir Radžas enerģijā, tad kaut arī Ego līmenī, bet viņš var saskatīt zīmes un mainīties.
Savukārt tīrajā Satvas enerģijā ir tīra dievišķa mīlestība un gaisma. Un tad ir dzīve caur mīļumu pret sevi un apkārtējiem.

Savukārt par to meiteni, kura ir apaļīga un patīk puišiem - viņa ir kā vēl viens labs piemērs, ka viss atkarīgs no enerģētikas.

inese - 2013-07-17 17:17
Lauriņ, ja puisis pēc darba ir piekusies vienreiz vai divreiz, tad...viņš patiešām ir piekusis.
Bet ja viņš piekūst regulāri un pārsvarā negrib mīlēties - tad vai nu jāmaina darbs vai attieksme :)))

inese - 2013-07-17 17:25
Maija-
Paldies par Tavu komentāru. Es patiešām priecājos.
Atceros, ka tad, kad iepazinos ar vīru un pirms tam kādu laiku biju starp meitenēm, kas arī iepazinās - es tik bieži redzēju kā viņas "nomušī" tikko sākušās attiecības un domāju, ka vajadzētu taču pateikt, lai tā nedara. Toreiz nodomāju ...un tā arī palika.
Un tikai tagad -pēc pieciem gadiem esmu izdomājusi formu kā par šo visu runāt.
Priecājos, ka tas strādā.
un vispār - ar katru dienu vairāk priecājos par vebināra demokrātisko formātu, kas tiešām šķiet, ka ir pieejams katram, kurš vēlas iesaitīties un satikties netā:)



lauraw - 2013-07-17 17:48
Iespējams , ka arī jāmaina darbs:))) Vispār Jūs Inesīt esat brīnišķīgs cilvēks , Jūs sniedzat ieskatu dažādās situācijās. Bet nez kādēļ sievietēm vispār ir tāda tendence visās problēmās vainot kādu citu? Palasot sieviešu forumus , piemēram, cālī.lv , iespējams esat redzējusi tur diskusijas. Visur skandina, ka vīrietis vainīgs pie visa un sievietes tās labās un baltās un pūkainās, bet vīrieši visi vienādi un maitas. Nu drausmas , kas tur notiek! Pie visām attiecību problēmām tikai viena atbilde , ka vīram noteikti ir mīļākā...Tāds kategorisms visās lietās! No kā vispār tas rodas?Mans vīrietis vispār aizliedza man lasīt visas tās muļķības , ko sievietes ir sadzejojušas!
Paldies Jums Inese, ka esat un sniedzat jēdzīgas atbildes uz cilvēku jautājumiem:) Dievs noteikti Jūs ir sūtījis šeit uz zemes, lai ieviestu skaidrību sieviešu prātos, jo tur notiek briesmu lietas:)

inese - 2013-07-18 00:24
Paldies, mīļā!

Redz es jau nešķiroju, ka vainīgi puiši vai meitenes. Tā mana skatījuma atšķirība ir, ka katram ir jāuzņemas atbildība par savu laimi un savu dzīvi.
Ja puisis man jautā pēc padoma - es saku, ka katrs esam savas dzīves autors un ja viņš grib, lai viņa dzīve mainās, tad jāmaina ir nevis sieva, bet jāmainās pašam.
Un ar meinetēm ir tas pats - ja gribam, lai mūsu dzīvē kas mainās, tad jāmainās ir mums pašām.
Formula vienmēr viena un tā pati:))


Atpakaļ