Sarunas turpinās


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tas ir tik interesanti, ka faktiski visu laiku es sarunājos ar Tevi. Es runāju caur grāmatām, es runāju caur rakstiem, es runāju semināros un nu jau arī internet tikšanās reizēs. Būtībā mēs visu laiku sarunājamies. Un es jūtu kā mēs maināmies. Kā mēs kļūstam dziļākas, plašākas, gudrākas. Kā kopā augam.

Es to sajutu vakar, kad pēc būtības uzsākām tēmu „Es pati”, lai runātu par pašiem pamatiem. Bet tagad tie pamati ir tik milzīgi, ko nemaz pusotrā stundā nevar izrunāt. Mums tā sagatavotība pašām jau ir tik liela, ka uzreiz varam iet dziļumā. To jūtu gan pēc jautājumiem, gan čata, gan komentāriem un atsauksmju vēstulēm. Jā –ir sācies Jaunais Laikmets ar daudz ātrāku informācijas apmaiņu un informācijas pieejamību. Mēs daudz vairāk zinām un daudz vairāk jūtam to, ko nezinām. Tā tiešām ir laime.

Es vakardienas sarunu burtiski baudīju. Un pēc tam tās atsauksmes, ko saņēmu ar sākotnējo „paldies, par vakaru” vai „paldies, par siltumu” tagad vēl bija papildinātas ar „būs ko padomāt”, „mana apziņa paplašinās” un „tā ir vērtība”. Ir arī tādi personīgi un mīļi komentāri „Paldies, Inesīt, šovakar stāstīji ļoti skaisti un brīnišķīgi izskatījies baltajā tērpā” un „pateicībā par šo interesanto skološanos”.

Pirmo reizi vebinārā piedalījās mana mamma un viņa ar teica, ka bija kāds stabilas 5 lietas, ko no šīs pusotrstundīgās sarunas paņemt. Tad es tā padomāju – ka tā taču ir vērtība, ja vari savā dzīvē ieviest 5 lietas no vienas tik īsas sarunas. Un galu galā ar savu mammu esmu pārrunājusi patiešām lielāko daļu no atklāsmēm, tā kā varbūt, ka tiem, kas diendienā par šo nedomā vai nerunā, varētu būt vēl lielāks ieguvums.

Jā..no vienas puses laiks paiet ātri un pusotra stunda šķiet, ka tikko kā tikai sākām runāt. Bet zinot kāds informācijas daudzums ir izrunāts, nemaz vairāk nevar. Un tie, kas patiešām klausās, tie arī vairāk uztvert diez vai var un diez vai vajag. Tad tas pārējais jau sāktu likties kā tāds sadzīvisks fons. Kā TV vai radio, kas skan dzīves paralēlē.

Starp citu, statistikas pētījumi liecina, ka vebināros izrunājot trīs reizes vairāk informācijas kā semināros. Tā kā 1,5 stunda īstenībā mums ir kā 4,5. Un tad jau tas ir tā cienījami : ))

Vakar runājām par to kā sevi jūtam un kā sevi apzināmies, un kas patiesībā esam, savukārt ceturtdien runāsim par to kā sabalansēt visu 7 čakru enerģētikas gan katru atsevišķi, gan visu kopējo. Kā arī viena meitene iesūtīja jautājumu par Visuma likumiem, un acīmredzot, ka arī šo iekļausim, lai tad beidzot mums viss visiem tā tīri sadzīviski ir skaidrs – ko nozīmē tieši šodien un tieši šobrīd dzīvot saskaņā ar Visuma kārtību. Lai tas nepaliek kā apgūta teorija, ko nevaram vai neprotam ieviest dzīvē. Lai tas viss kļūst dzīvs šeit un tagad.

Un jautājumu un atbilžu vakaros ir jau iegājies tā, ka pa vidu var uzdot jautājumus un aktīvi pārjautāt vai komentēt, ja kaut kas līdz galam nav skaidrs. Un nu jau es arī paspēju izlasīt un atbildēt un mums patiešām iznāk īstena diskusija.

Tā kā ja vien Tev ir jautājumi, kurus gribi izrunāt saistībā par tēmām „Es pati”, vai par čakru enerģētiku, vai par Visuma likumiem, vai laimes terapiju, tad noteikti sūti savu pieteikumu un jautājumu jau tagad, lai varu paspēt iekļaut runājamās tēmās un varam būt drošas, ka tiešām paspēsim to uzrunāt. Jautājumus vari sūtīt pa tieši man uz konsultacijas.pluss@inbox.lv vai arī reizē ar pieteikumu uz ineses.vebinari@gmail.com Aijai.

Tik un tā es visu saņemšu un varēšu iekļaut prezentācijā.

Vēlu, lai Tev brīnišķīga nedēļa! Šodien ar semināru ciemošos Kuldīgas pusē, rīt Valmierā, un tad jau būs ceturtdiena, kad mums visiem ir iespēja tikties Pavasara studijas vebināru istabā. (tie, kas vēl nezin – tās ir sarunas internetā, kurā onlinā tiekamies, lai runātu par mums interesējošām tēmām. Vairāk info https://pavasarastudija.lv/9600-vebinari/ )

Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-07-09 17:54  |  Skatīts: 980x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ