Šovakar parunāsim par mīlēšanos


sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Labrīt. Ir jau dienas vidus. Mūsmājās visi sen jau ir augšā un mazie darbiņi padarīti, vakardienas viesību trauki un ēdieni saridāti, zemenes sablenderētas un es sēžu un gatavojos vakara vebināram. Mēs šovakar runāsim par tik brīnišķīgu tēmu kā „Mīlēšanās, mīļošanās un mūsu seksualitāte”.

Es rakstu jau 37. un 38. slaidu un domāju – diez kāpēc mēs laimes terapijā šo tēmu tik maz esam kustinājušas. Diez kāpēc nav neviens seminārs un neviena tikšanās par šo tēmu. Un ja godīgi, tad nav bijusi neviena saruna vai pat jautājums pa visiem šiem Pavasara studijas 4 pastāvēšanas gadiem. Jocīgi.

Vai tādēļ, ka esam ziemeļnieki un par tik „karstām” tēmām nerunājam. Vai tādēļ, ka esam ar pozīciju augt un vairot Gaismu, un tas mums ir licies pa vienkāršu vai zemu. Vai arī esam pārāk sasaistītas, vai pārāk smalkas, vai arī varbūt nogurušas, ka par to runā visur un tik dažādi un atklāti. Es nezinu. Es tikai šodien par to aizdomājos.

Bet tēma ir ļoti svarīga. Faktiski tā ir laimes terapijas veselumā ļoti nozīmīga joma, jo ja cilvēks ir ar nesakārtotu seksuālo dzīvi un ja viņam pietrūkst mīļuma un fiziskas mīlestības izpausmes formas, (un ja nav gluži tā, ka viņš vai viņa ir pieņēmuši celibātu), tad laimes un mīlestības sajūta nebūs pilnīga.

Un, protams, ka visu var kompensēt. Un mēs arī šovakar runāsim par to, ko darīt, ja tā partnera vienkārši nav. Vai arī ir, bet kaut kas nesanāk un neapmierina. Bet skaidrs ir viens, ka mēs nevaram izlikties, ka šī joma mūs pilnīgi neskar. Ka esam pāri tik „zemām” vai „dzīvnieciskām” instinktu lietiņām. Tad tā ir augstprātība jebšu aizsardzība un liecina par kaut ko nesakārtotu kopējā enerģētikā. Bet laimes terapijā kopējās enerģētikas sakārtošana ir ļoti nozīmīga. Jo laime būs tikai tad, kad patiešām visas jomas būs harmonijā.

Šodien par mīlēšanos un seksuālajām attiecībām runāsim tā – lai apzināti prastu savās attiecībās iesaistīt visus enerģētiskos centrus un tā, lai vairotos spēks un enerģija gan sievietei, gan vīrietim. Lai mīlēšanās notiktu nevis tikai 2.čakras līmenī, bet jūtīgi, skaisti, un galvenais tā, kā mums pašām ļoti patīk.

Mēs runāsim par to, kā vairot prieku par mīlēšanos un kā noskaņot sevi, lai seksuālā dzīve sagādātu prieku mums pašām un mūsu partneriem.

Vārdu sakot – šodien visu par un ap „papardes zieda” tēmu. Un ja arī Tev šodien pēc svētkiem šī tēma liekas interesanta, tad esi laipni aicināta uz šī vakara mūsu internetsarunām Pavasara studijas vebinārā „Jāņu dienas laimes terapija”, kas sāksies plkst. 19.00. Pieteikšanās uz epastu: ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aijai). Pieeja vebināra istabai jau sākot no 18.00.

Lai Tev priecīga un gaiša Jāņu diena!

Un uz tikšanos jau šovakar!

Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-06-24 20:40  |  Skatīts: 2822x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ