Noķertā laimes sajūta


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jā, vakar tas notika. Es beidzot sajutu to fantastisko sajūtu, kad jūti Dabas un cilvēku spēku, savu enerģiju un iekļaušanos kopējā veselumā. Sajutu, kā ir būs Dievam rokās un vienkārši ļauties.


Vakar bija vairāku notikumu virkne, kuru nekā nevarēju iespaidot, bet viss sanāca tik ļoti labi.

Piemēram, vakar, kad Pavasara studijai bija pirmais e-skolas seminārs un pirmā tikšanās internet-vietnē, izrādās mums te visam kvartālam ir pazudusi elektrība. Izsaukti Latvenergo cilvēki, neviens nevar saprast, kas noticis un pagājusi gandrīz stunda, līdz visu saveduši kārtībā. Un izrādās vienīgā māja (no 21 ), kurai tai brīdī bija netraucēta elektrības padeve – bija tā, no kuras raidījām un vadījām semināru. Vai nav kaut kas fantastisks?

Tādā brīdī tiešām gribas pazemībā noliekt galvu un pateikties „Dievs, paldies, ka Tu mums palīdzi”. Jo īstenībā mēs varam sagatavot perfektu raidījumu, un saaicināt pāri pa 70 dalībniekus, bet ja mums atslēdzas elektrība, tad tiešām neko tur nespētu labot. Jā – vienkārši laime.

Otra laime ir pats process un iespēja kā tāda – ka burtiski esot katrs savā mājā (un pat katrs savā valstī) mēs varam šādi tik daudzi pulcēties kopā, lai runātu par ko vienojošu un mums interesējošu.

Meitenes, paldies jums. Paldies par atsaucību. Paldies, par aktivitāti. Es, goda vārds, esmu sajūsmā par šo mūsu kopīgo jauno pieredzi. Un interesanti, ka esmu gatava atkal burtiski jau sākt domāt atbildes uz jautājumiem un jau ar prieku gaidu mūsu ceturtdienas tikšanos. Piedevām, man šķiet, ka ceturtdienas atšķirsies un būs absolūti īpašas ar to jautājumu dažādību. Ka vienā dienā (nu īstenībā pusotrā stundā) varam izrunāt visu, kas Tev Tavā laimes terapijā klemmējas.

Faktiski jau es šeit mājas lapā vai draugiem.lv dienasgrāmatā mēģinu diezgan daudz rakstīt un stāstīt dažādas pieredzes un dažādas situācijas, bet saprotu arī to, ka pilnīgi visu aprakstīt tiešām nevaru. Ļoti labi strādā arī jautājumu un atbilžu sadaļa manā oficiālajā mājas lapā ineseprisjolkova.com.

Bet sarunas klātienē ticu, ka būs vēl īpašākas.

Un tas kā mēs to gribas noorganizēt – ir radīt iespēju jautātājiem piedalīties ar savu video logu. Tā kā, ja Tev ir datorā kamera, tad piedevām mēs viena otru varēsim arī redzēt un tad tā sarunāšanās notiek gluži kā skype. Bet ja kameras nav – arī tad nav nekāda vaina, jautājumus varēs uzdot čatā vai arī iesūtīt iepriekš.

Faktiski jau tas atkarīgs no Tevis – ja gribi, lai par Tavu jautājumu domāju un piestrādāju pie šīs tēmas ilgāk –tad iesūti, lūdzu, savu jautājumu iepriekš. Vari sūtīt uz ineses.vebinari@gmail.com reizē ar pieteikumu vebināram un tad Aija man pārsūtīs tieši tikai jautājumus. Vari sūtīt uz manu e-pastu: konsultācijas.pluss@inbox.lv un tad es to saņemšu pa tiešo. Vārdu sakot – sākas mūsu aktīva mijiedarbība un enerģijas apmaiņa.

Uzreiz saku, ka enerģētika mūsu vebināros ir ļoti gaiša un dziedinoša. Faktiski jau transformācija notiek tikai piedaloties un šo visu tā kopīgi izrunājot.

Agrāk biju domājusi – diez kā to caur netu panākt, bet tagad saprotu, ka tas jau no katra paša mums atkarīgs. Ja gribam sajust noskaņu – tad pašām īpaši jānoskaņojas un jāsariktē dators un sava atrašanās klusā mierīgā telpā, kur Tevi tad patiešām pusotru stundu neviens netraucē. Ja esi saimes istabā savējiem pa vidu, tad, protams, vebināram pieslēgties un enerģētiku sajust būs grūtāk. Es jau vienmēr saku, ka vajag darīt kaut ko vienu – vai nu tad esmu kopā ar savējiem un veltu visu savu uzmanību viņiem, vai arī klausos kādu lektoru un tad tikai to.

Vēl, meitenes, man liels paldies jums visām par aktīvu piedalīšanos čatā. Ir ļoti laba sajūta sajust to atgriezenisko saiti, ka dzirdat, ka patīk, ka interesē un tad, kad uzdod jautājumus, tad jau vispār – seminārs iegriežas jau dalībnieka ievirzīta virzienā. Es esmu par aktīvu piedalīšanos. Un  lai arī ir tikai sākums un  mēs visas jūtamies drusku nedroši, bet tik un tā ir skaidrs, ka tieši no praktizēšanās viss atkarīgs un tam nedrošumam (jeb bailēm) vienkārši jāiziet cauri. Un tad vari no pasākuma paņemt maksimumu, kā arī dot maksimumu.
Katrā ziņā – vakar es beidzot sajutu to vebināru „garšu”. Man patika vadīt, man patika piedalīties, man patika kā tas notiek un ir vēlēšanās nākt kopā vēl un darīt vēl.

Tad nu – gaidīšu Tevi šīs ceturtdienas vebinārā. Droši sūti savu jautājumu un pietikumu līdzdalībai uz ineses.vebinari@gmail.com un tiekamies jau aizparīt.

Protams, visi, kas grib nākt klātienē parunāties par sievišķību un sievišķo enerģētiku, esat laipni aicināti uz semināru šovakar Rīgā, Kuģu ielā11-302. Pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com.

Arī šovakar varēsi uzdot savus jautājumus un noprecizēt neskaidrības.
 
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (4)  |  2013-06-18 18:58  |  Skatīts: 2051x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2013-06-18 21:06
Vai individuālas konsultācijas ir iespējamas arī Rīgā? Piemēram, Pavasara studijas telpās?

inese - 2013-06-18 22:12
Jā. Tieši Pavasara studijas telpās arī parasti tiekamies.
Tikai jāsarunā laiki.
Lūdzu atraksti man uz: konsultacijas.pluss@inbox.lv un sarunāsim.

guga - 2013-06-19 01:21
Paldies par burviigo vebinaru.Zel ka laiks tik maz,lai spetu visu izdarit,bet nezinot esmu sakusi sevi iekseji attirit-sulu kure-vusmaz viena laba lieta ludz Saulgrieziem bus veikta.

inese - 2013-06-19 16:56
Man prieks, ka noder tas, ko runājam.
Jā -laika it kā nav daudz, bet ja dara un vēl pieslēdz tam visam apziņu, tad var padarīt ļoti daudz. Pēc sevis jūtu - mēs katru dienu kaut ko pa bišķiņam darot, tā arī būsim visu līdz piektdienai paspējuši :))


Atpakaļ