20.jūnijs – jautājumi un atbildes


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Meitenes, paldies – sāku saņemt jautājumu priekš nākošās ceturtdienas vebināra un izskatās, ka mums būs ļoti interesantas sarunas.

Pirmais, jautājums, ko saņēmu skar ļoti interesantu tēmu un tas būs par to – kāpēc puiši piesakās un aktīvi darbojas iepazīšanās portālos kopdzīves laikā un kā uz to reaģēt sievai. Kā arī – ko darīt, ja vīrs nepievērs pietiekoši daudz uzmanību, bet tai pat laikā skatās uz citām meitenēm.

Tātad pirmais sarunu bloks mums būs par attiecībām – par sievišķo un vīrišķo, par greizsirdību, uzticību, sadzīvi un laimi. Pie šī paša parunāsim arī par to, kā veidot attiecības tā, lai lielākā vīra vai drauga uzmanība tiek tieši Tev pašai. Kādai būt, lai saņemtu komplimentus, dāvanas, ziedus un romantiskus mirkļus no mīļotā cilvēka.

Otrais jautājums ir par trīsstūrveida attiecībām un kā tās izbeigt sev visveiksmīgākā veidā. Runāsim par piedošanu un attiecību atveseļošanu.

Un trešais sarunu bloks skar to, kā izaudzināt sievišķīgas meitas un vīrišķīgus dēlus.

Tā kā – ja Tevi interesē šīs tēmas, ja gribi piedalīties mūsu interneta sarunās, tad piesakies uz nākošās ceturtdienas vebināru, rakstot uz e-pastu: ineses.vebinari@gmail.com vai zvanot pa tālruni 29431408 (Aijai).

Vebinārs sāksies kā jau allaž 19.00-20.30, dalības maksa ir 5 ls (jeb, ja pērk abonomentu, tad 4 ls par reizi).

Ja vēlies iesūtīt savu jautājumu, tad raksti vai nu uz augstākminēto e-pastu, vai uz manu e-pastu vai ieklikšķini šeit pat komentāru sadaļā pie raksta. Jautājumus vari iesūtīt līdz pat nākošās trešdienas vakaram (19.06).

Atgādinu, ka pirmdienas vebināram ar var vēl paspēt pieteikties. Pirmdien runāsim par to, ko visu vajadzētu paspēt izdarīt līdz saulgriežiem un kā svinēt svētkus, lai maksimāli izmantotu spēcīgo dabas enerģētiku savas dzīves sakārtošanai.

Ar mīļumu,
Inese
Komentāri (10)  |  2013-06-14 20:16  |  Skatīts: 2822x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2013-06-14 21:25
Cik interesantas tēmas! Un cik forumos lasu, tad problēma ar šiem iepazīšanās portāliem ir ļoti aktuāla. Diemžēl tajā laikā netieku klausīties šo vebināru, bet temas ļoti interesantas:) Vai pēc tam , vai kaut kā nebūs iespējams uzrakstīt rakstiņu par šīm lietām , ko pieminējāt? Saprotu, ka par velti nevar gribēt šo uzzināt, bet varbūt kādu mazu ieskicējumu visām tām, kuras netiek uz vebināru?

inese - 2013-06-15 01:44
Kaut ko jau izdomāsim.
Vēl jau mums jāskatās, kā tas viss ieiesies. Droši vien, ka katreiz uzrakstīšu kaut ko gan pirms, gan pēc vebināra.

lauraw - 2013-06-15 03:49
Jauki! Jo diemžēl ceturtdienu vakaros darbiņš beidzas tikai 19,00 , :( citas dienas gan ir brīvas:) Bet varbūt pagaidām tieši man nav lemts..

lauraw - 2013-06-15 03:50
Jauki! Jo diemžēl ceturtdienu vakaros darbiņš beidzas tikai 19,00 , :( citas dienas gan ir brīvas:) Bet varbūt pagaidām tieši man nav lemts..

inese - 2013-06-15 04:19
ak, mēs tik ļoti rūpīgi centāmies izvēlēties dienas, bet droši vien, ka jau nekad nevaram trāpīt tā, lai pilnīgi visiem derētu.
Varētu vēlāk, bet tad savukārt nevaram paspēt uz gulētiešanas laiku plkst 21.00 :)))

Nu - īstenībā mēs esam ļoti elastīgas un ļoti labprāt vēl klausīsimies ieteikumus ko un kā organizēt tā, lai visiem ērti.
Ir taču pats sākums un no mums pašām būs atkarīgs, cik labi un ērti šajos vakaros un sarunās jutīsimies.

lauraw - 2013-06-15 05:42
Galvenais lai vairumam ir labi:) Man iekrīt šis vakars aizņemts, citiem atkal cits vakars droši vien ir aizņemts, tādi jau mēs cilveki esam - tik dažādi un grafiki ir dažādi, tas viss piederas pie lietas:)

inese - 2013-06-15 16:07
Ir mums meitenes, kas jau tagad ir pieteikušās uz visām pirmdienām.
Ir, kas tikai ceturtdienās.
Tā kā - gan jau, ka var ieriktēties.

Atšķirtība, ka pirmdienās ņemsim vienu tēmu, ko es iepriekš būšu papētījusi un sagatavojusi.
Savukārt ceturtdienas būs tādas dinamiskākas un vairāk atkarīgas, no jautājumiem, kuri iesūtīti, kā arī klātienes jautājumiem.

daacce - 2013-06-17 03:23
Labvakar!
Vebinārs man ir kaut kas pilnīgi jauns un nezināms. Nespēju iztēloties, kā tas notiek. Es dzirdēšu, ko runā? Varēšu rakstīt? Kaut ko redzēšu?
Ar ko kā minimums jābūt aprīkotam datoram, lai būtu iespējams piedalīties vebinārā?



inese - 2013-06-17 19:12
Vebinārs gribu teikt, ka mums visiem ir kas jauns.
Piemēram, es vēlarvien bišķi uztraucos, lai to novadītu, jo arī priekš lektora ir drusku savādāka sajūta, ka neredzi auditoriju un runā klusumā. Varbūt, ka to var salīdzināt ar radio vai televīzijas tiešraidi.

Tātad - vebinārs ir seminārs internetā, kur visi šī notikuma dalībnieki tiekas onlinā. Tātad vienā konkrētā laikā un tas notiek tiešraidē.
Datoram ir jābūt aprīkotam ar skaņas padevi. Ja ir laptops, tad tiem jau parasti viss ir iekšā, ja ir stacionārs dators, tad vajag tumbiņas, lai varētu klausīties.
Lai piekļūtu vebināra istabai ir jānopērk dalība (pie mums tie ir 5 ls par vienu reizi, vai arī ja pērk abonementu, tad sanāk 4 ls par reizi). Pēc tam uz e-pastu saņem linku ar vebināra istabas adresi un paroli, kā atvērt logu.
Kad esi iekšā - vari piedalīties čatojot. Čatā ir iespēja uzdot jautājumus, bet to tad vajag darīt vai nu nodarbības sākumā vai beigās, jo pa vidam es nevaru paspēt gan runāt, gan nolasīt jautājumus un atbildēt.
Ja kāds ieraksta, es mēģinu uzķert, bet ja palaižu garām - tad neapvainojieties, jo vienkārši visu laiku čatam līdzi nevaru paspēt skatīties.
Lūk un tad, kad sākam runāt - tad parādās lektora vai vebināra vadītāja video lodziņš un viņu var redzēt. Kā arī ir iespējams līdzi skatīties powerpoit prezentāciju ar galvenajiem plāna punktiem.
Beigās mums ir iespēja pieslēgt arī citus vido logus un klausīties jautājumus dzīvajā - bet tad tam cilvēkam ir arī jābūt kamerai un mikrofonam, lai mēs viņu varētu redzēt un dzirdēt.
Tehniskos jautājumus tad var vairāk izrunāt ar vebināru istabas administratori Aiju. Viņa visu pastāstīs un parādīs.

Lūk - un šobrīd esam šādi onlinā iecerējuši tikties 2 x nedēļā.
Pirmdienās un ceturtdienās.
Pirmdienās runāsim par kādu konkrētu tēmu - ceturtdienās par iesūtīto jautājumu tematiku.

Tā kā - esi laipni aicināta uz mūsu internet- sarunām! :))

ar mīļumu, Inese

daacce - 2013-06-17 19:16
Paldies!


Atpakaļ