Pavasara studijas vebināri no 17.06.


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šoreiz gribu Tev izstāstīt kā tehnoloģijas ir ienākušas arī Pavasara studijā. Un faktiski tas ir brīnums, jo es savā būtībā diezgan ilgi pretojos visam jaunajam un tehnoloģiskajam, kas gribētu un spētu paņemt manu uzmanību un laiku. Es vēl arvien nelietoju viedtālruni, man nav planšetdatora un, lai uzzinātu ceļu, man labāk patīk atvērt karti, nekā uzstellēt navigāciju.

Un pats par sevi saprotams, ka man labāk patīk sarunāties klātienē, kad pilnībā varu izjust cilvēka enerģētiku, nekā caur skype vai telefonu. Un tomēr, tomēr – ir kas tāds, kas soli pa solim tuvojas Pavasara studijai un šķiet, ka tās ērtības, ko varam iegūt ir tik lielas, ka....nevar atturēties to neizmantot : )))

Es runāju par vebināriem jeb interneta semināriem.

Seminārus internetā ir iespēja noorganizēt lētāk un jaudīgāk kā klātienē. Mēs visi ekonomējam laiku un resursus, kas jāpatērē braukšanai, telpām, organizēšanai. Bet šeit – esot katrs savā mājā, varam kopā pieslēgties gan 10, gan 20, gan 100 un 200 cilvēku un piedevām viens otram netraucēt, bet tieši otrādi tikai palīdzēt.

Esmu tagad novadījusi jau pāris šādus vebinārus www.buduars.lv un rīt būs trešais (starp citu – vari paspēt vēl pieteikties https://buduars.lv/pasakumi/Harmonija/). No sākuma bija mulsinoši, bet tas droši vien ir kā katrā jaunā vietā – kamēr iepraktizējies un pierodi, ka runā un neredzi klausītājus. Starp citu – mūsu izveidotajā vietnē mēs katrreiz varam pieslēgt vēl divus ekrānus, un redzēt dalībniekus, kas klausās. Tā kā video lodziņi mums būs vairāki un tie mainīsies – atkarībā no dalībnieku intereses „dzīvajā” uzdot jautājumus.

Savu e-skolu mēs atklāsim 17.jūnijā ar pirmo vebināru, kurā runāsim par Saulgriežu spēcīgo laiku un kā tīri sadzīviski un enerģētiski sagatavoties Jāņiem. Izrunāsim, ko pirms tam noteikti vajadzētu paspēt izdarīt – kā sakopt māju, kā sakopt savas saknes, kā enerģētiski atvērties spēka uzņemšanai. Un ko darīt tieši saulgriežos. Ko Jāņos un ko pēc tam.

Es pati šo ritmu ievēroju jau gadiem un gribu teikt, tas lieliski strādā – gan enerģētikas sakārtošanas ziņā, gan dzīves jomu sabalansēšanā un līdzsvarošanās.

Vebināru ritmu Pavasara studijā mēs veidosim ļoti regulāru – tas būs divas reizes nedēļā, kur pirmdienās vienmēr plašāk ņemsim kādu no aktuālajām tēmām, savukārt ceturtdienā būs atbildes uz iesūtītajiem jautājumiem gan par šo konkrēto tēmu, gan arī par dzīves situācijām, kas saaktualizējušās tieši šobrīd.

Tēmas katrreiz izrunāsim jau iepriekš – es vai nu nedēļas laikā uzrakstīšu kādu rakstu, vai arī katrā no iepriekšējiem vebināriem jau iezīmēsim jauno tematiku.

Vebināros var piedalīties regulāri. Un tikpat labi – var piedalīties reizi no reizes tikai par to tēmu, kas šobrīd svarīga.

Vebināru dalībasmaksa ir 5 ls par reizi (ja maksā atsevišķi), vai 4 ls par reizi, ja maksā pērk abonementu (uz 8 reizēm pēc kārtas). Tieši šis varbūt, ka ir risinājums priekš visiem tiem, kam izbraukāt uz Rīgas semināriem pie mums ir pa dārgu un savukārt novados nav izveidojusies grupa, pie kuras tad var pievienoties. Protams, ideāli tas ir priekš visiem tiem rajoniem, kur semināri vispār nav bijuši un kur varbūt nemaz netiek plānoti. Tāpat kā ārzemju meitenēm, kas jau krietnu laiku seko līdzi Pavasara studijas tēmām, bet iespējas piedalīties klātienē līdz šim nav bijis. Tad nu tagad – jaunās tehnoloģijas mums tādu iespēju dod.

Tīri praktiski tā pievienošanās vebināram ir sekojoša: sūta mailu uz e-pastu ineses.vebinari@gmail.com, saņem rēķinu un pēc rēķina apmaksas, vebināra dienā saņem linku un kodu uz norādīto e-pastu. Ja grib sūtīt jautājumus, tad tos iesūta iepriekš uz šo pašu e-pasta adresīti. Ja vēlas piedalīties video logā, tad jāsazvanās ar Aiju pa tālruni 29431408 un jāizrunā tehniskie jautājumi kā to izdarīt. Tad tam nepieciešama ir kamera un mikrofons.

Līdz 17. jūnijam vēl ir laiciņš – Tu noteikti vēl man vari sūtīt ieteikumus un jautājumus, par to kā labāk šo visu varam saorganizēt.

Tātad vebināru grafiks turpmāk būs ļoti konkrēts katru pirmdienu un katru ceturtdienu plkst.19.00-20.30 - pirmdienās tēma, ceturtdienās jautājumi un atbildes. Izņēmumi varētu būt kalendāra sarkanie datumi (valsts brīvdienas), bet par to mēs vēl atsevišķi tad vienosimies.

Šobrīd ir Jauns mēness – absolūti veiksmīgs laiks sākumam. Un mēs sākam reģistrēšanos pirmajai tikšanās reizei un tiekamies jau drīz: )

Lai Tev mīlestības piepildīta diena!
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (7)  |  2013-06-10 17:40  |  Skatīts: 2375x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
inese - 2013-06-10 21:24
Saliku tēmu sarakstu tuvākajiem vebināriem līdz pat augustam:

17.06 vebinārs "Laimes terapija pirms saulgriežiem"
20.06 vebinārs "Aktuālie jautājumi un atbildes"

24.06 vebinārs "Jāņu dienas laimes terapija"
27.06 vebinārs "Jautājumi un atbildes"

1.07 vebinārs "Es pati"
4.07 vebinārs "Jautājumi un atbildes"

8.07 vebinārs " Es un ģimenes attiecības"
11.07 vebinārs "Jautājumi un atbildes"

15.07 vebinārs "Es un pagātnes notikumi"
18.07 vebinārs "Jautājumi un atbildes"

22.07 vebinārs "Es un manas vēlmes, sapņi un nākotne"
25.07 vebinārs "Jautājums un atbildes"

29.07 vebinārs " Es un nauda"
1.08 vebinārs "Jautājumi un atbildes"


guga - 2013-06-10 21:47
Jaaa....jaaaa....burviigi jaunumi,beidzot!!!Mils paldies Inesiit un Pavasarastudijai.Samiiloju

illva - 2013-06-10 22:09
Inesīt.....apsveicu un samīļoju no sirds....super!!!!...tik forši))
Cikos sāksies un cikos beigsies, lai var ierēķināt laiku))
Mīļš paldies))...nemaz nevajag ļoti tālos cilvēkus...cik tas viss ir ērti un fantastiski!!!.....ka var saņemt cerēto...un tik vajadzīgo...pat caur netu)))

inese - 2013-06-10 23:07
Meitenes!! Samīļoju jūs :))
Sāksim 19.00 un tad pusotru stundu līdz 20.30.

Aija bija kaut kur izlasījusi, ka 2 stundas vebinārā ir tas pats, kas 6 stundas klātienes seminārā. (redz, nav novirzīšanās no temata, nav "aizrunāšanās" pa citu tēmu, jo nesākas grupas diskusijas) - tādēļ būs pusotru stundu divreiz nedēļā - man šķiet, tas tāds optimums.
Lai arī viena otrai neapnīkam :D

Lai gan....man jau ir sajūta, ka laimes terapija apnikt nevar.
Pēc sevis spriežu - ka patīk un patīk arvien vairāk:))

bilbo - 2013-06-10 23:46
Es ļoti priecātos, ja būtu iespēja apmaksāt vebinārus (arī citas lietas) caur paypal, jo ne Latvijā dzīvojot un apmaksājot rēķinus caur i-banku, komisijas maksa sanāk lielāka kā pats pakalpojums. :)

illva - 2013-06-11 04:45
Jāāāāā....tik forši...man patīk šis laiks))))...ļoti jauki)))

inese - 2013-06-11 17:56
bildo-
noskaidrosim par to paypal. Kā mēs varam to visu sariktēt.



Atpakaļ