Pavasara studijā – Agnese Zeltiņa


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Viņa ir tik...skaista, tik sievišķīga, tik enerģētiski mirdzoša, ka tad, kad viņa ienāca mūsu birojā, aizpildījās visa telpa ar īpašu smaržu, auru, gaismu un viņas enerģētiku.

Pirms kāda laiciņa Agnese man atrakstīja mīļu vēstulīti. Ka lasa manas grāmatas. Ka iet savu gaismas ceļu. Ka viņai žēl, ka netiek uz Sievišķības skolas atklāšanu. Un tajā brīdī es tik ļoti nopriecājos un man sirds pielija ar tik milzīgu siltumu, ka sieviete, kura bieži vien mūsu semināros tiek nosaukta par sievišķības simbolu, tik vienkārši un mīļi ir gatava nākt pie mums un sadarboties. Toreiz sēdēju un vienkārši baudīju mirkli.

Sarunājām tikšanos un tai brīdī, kad satikāmies, tad tas atkal bija laiks, ko varēja vienkārši baudīt. Viņa rādīja savas ģimenes fotogrāfijas, viņa stāstīja par dzīvi Itālijā, viņa bija tik...tuva...it kā mēs būtu pazīstamas visu mūžu.

Jau toreiz vienojāmies, ka viņa varētu atnākt un paviesoties mūsu Sievišķības skolas viesistabā. Un jau toreiz ieskicējām iespējamību, ka Agnese varētu ik pa laikam Pavasara studijā vadīt kādu meistarklasi.

Nu meistarklases mēs droši vien, ka atstāsim uz septembri, bet pirmā tikšanās, kad varēsim parunāties, izbaudīt, sajust, tērzēt, dzert kopā tēju un vienkārši tvert mirkli kopā ar Agnesi Zeltiņu būs 6.jūnijā plkst. 18.00-21.00 Pavasara studijas telpās Kuģu ielā 11-302.

Ja Tev ir kādi interesanti speciāli jautājumi Agnesei, tad noteikti tos sagatavo. Arī mēs no savas puses esam jau ieskicējušas sarunu tēmu. Piemēram, cik viegli un kā ir iespējams sabalansēt sievišķību, darbu, ģimeni, attiecības, dzīvošanu divās valstīs un vēl piedevām tik ļoti labi izskatīties un dāvāt visiem tik daudz prieka un emociju.

Tā kā Agnese ir profesionāla aktrise, tad tomēr gribas pajautāt – cik daudz mums katrai ir jābūt aktrisei savā ikdienā un cik tas vairo mūsu sievišķību vai varbūt tieši otrādi – labāk būt absolūti patiesām.

Un, protams, gribās uzzināt Agneses laimes, jaunības un sievišķības formulu. Un kas ir tas, ko varam no Agneses gudrības lādītes paņemt mēs katra.

Man vēl interesētu pajautāt – vai viegli būt populārai. Vai viegli ir sevi redzēt žurnālos, TV un vai to var sabalansēt ar iekšējo mieru un harmoniju.

Jautājumu jau ir ļoti daudz. Es zinu, ka pati būšu sarakstījusi burtiski veselu sarakstu, jo ļoti gribas izmantot tādu brīdi, kad Agnese ir tik tuvu, tik brīva, tik atklāta un tik ļoti labprāt dalās.

Tā kā – ja vien Tev arī Agnese Zeltiņa liekas ļoti īpaša un arī Tu gribi nākt uz tikšanos ar viņu, tad mīļi Tevi gaidīsim 6.jūnijā pie mums Sievišķības skolas Viesistabā– Pavasara studijas birojā Kuģu ielā 11-302. Iepriekš, lūdzu, piesakies pa e-pastu: sieviskibaskola@gmail.com vai pa tālruni 29431408.
 
Ar mīļumu un laba vēlējumiem,
Inese
Komentāri (4)  |  2013-05-23 22:43  |  Skatīts: 3546x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
illva - 2013-05-24 22:28
Super))))...šī skaistā...sievišķīgā ...tik ļoti darbīgā būtne))))
Sen atpakaļ lasiju kādu interviju kādā no žurņāliem....un tur Agnese stāstija par saviem dvēseles attīstības ceļiem, kur viņa grozija un izmēģināja visādus veidus, kāds der tieši viņai))))
Ļoti priecājos...par šādu brīnišķīgu viesi pavasara studijā))))

inese - 2013-05-24 22:54
Jā. Es arī ļoti gaidu tikšanos ar Agnesi un, pēc vakardienas supergaisotnes Sievišķības skolas Viesistabā, jo īpaši : )))

Līga Kronberga - 2013-06-07 16:18
Vakar bija brīnišķīgs vakars kopā ar Agnesi! Man viņa vienmēr ir likusies viena no visskaistākajām un apbrīnojamākajām Latvijas sievietēm, bet vakar papildus tam sapratu, cik Agnese ir sirsnīga, patiesa un dvēseliski dziļa.
Paldies, Inesīt, par šo iespēju!

inese - 2013-06-08 04:51
man prieks, ka mūsu Viesistabas kļūst par īsteni iecienītām un beigās neviens vairs pulkstenī neskatās un mājup iet nevēlas :)))) Feini :)))

Par Agnesi - jā..es to zināju. Es viņu biju jau satikusi un jau iepriekš to dziļumu sajutusi.
Manī turpina augt sajūta par turpmāko sadarību ar Agnesi.
Viņa ir īpaša.

Paldies visiem par vakardienas kopā būšanu.




Atpakaļ