Kristīne Muciniece un Eņģeļu acis


Komentāri:

baibam - 2013-11-12 18:34
"jaunradītais trešās grāmatas izdevums"- vai Tu ar to domā Mīļgrāmatiņu vai vēl kādu pavisam jaunu Kristīnes grāmatu?

baibam - 2013-11-13 18:40
Ir uzrakstītas trešās "Eņģeļu acis"- jauka ziņa


Sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
Autors: INESE PRISJOLKOVA

 Esmu satikusi Kristīni tai dienā, kad uz tipogrāfiju tiek nosūtīta trešā grāmata sērijā „Eņģeļu acis”. Un tā kā man pašai grāmatas uzrakstīšanas un palaišanas mirklis ir tik ļoti īpašs, es izjūtu dziļu pietāti pret šo brīdi autoru dzīvē. Jautāju arī pašai Kristīnei, bet viņa smaida un ir kādā pavisam citā dziļumā. Man šķiet, ka viņa redz, dzird un jūt kaut kā ....savādāk, milzīgāk, dziļā, varenāk, īpašāk. Varbūt, ka tās atkal ir tikai manas tādas sajūtas.

Mēs satiekamies Jelgavā. Mums abām tā ir dzimtā pilsēta. Noskaidrojām, ka mūsu vecāki ir pazīstami un daudz ko dzīvē kopā darījuši un radījuši kā skatuves mākslinieki. Noskaidrojām, ka mums ir viens dzimšanas datums un viens Ceļš, pa kuru ejam uz Lielajām Viedajām Gaismas zināšanām.

Ir jau mums tā, ka ar kādu tās vibrācijas uzreiz sakrīt un ir ar ko nesakrīt. Lūk, ar Kristīni man ir tāpat kā ar Tiju, ar Vītolu ģimeni, ar vēl daudziem tādiem ļoti īpašiem cilvēkiem, kurus satiekot pirmo reizi, uzreiz jūties ļoti labi. Viņā ir tik daudz gaismas, cik es sajutu, lasot Eņģeļu acis. Viņā ir tas viedums, ko sajutu grāmatās. Atceries, par to Tev rakstīju pirms gada: https://pavasarastudija.lv/8145-kristine-muciniece-„engelu-acis”/.

Un tai pat laikā viņa ir absolūti reāla, pasaulīga un īsta. Viņa teica, ka dzīvo bez robežām. Ka viņa dzīvē viss notiek, tiklīdz par to iedomājas. Un es zinu, ka tas nav pārspīlēti. Es jau esmu sajutusi to domu spēku, kas piemīt tīrai enerģētikai. Kad vēlēšanās, domas un vīzijas manifestējas dzīvē tik ātri, ka tā īsti tu pats pat vēl nebiji gaidījis.

Ar Kristīni mums saruna bija tāda, it kā mēs to trenējušās būtu visu mūžu – vien runā...un pieklust, un otra no tās vietas turpina..līdz pieklust, un atkal viena un atkal otra. Nevis viena otru pārtraukdama, bet papildinādama. Kā savienotie trauki, kad ūdens pārlejas. Man bija ļoti, ļoti viegli. Un pēkšņi es sapratu, ka tas ir ...mana darba un mana ceļa turpinājums. Tas, ko Kristīne runā un dara, ir laimes terapijas turpinājums Gaismā.

Laimes terapija mums palīdz ikdienā būt laimīgām, pieņemt to, kas ar mums notiek un būt veiksmīgām savos nākotnes notikumos. Lūk, savukārt Kristīne iet tālāk – viņa palīdz mums katram sevi apzināties kā Gaismu bez robežām. Ja es saku, ka mēs esam savas dzīves autori, tad Kristīne Muciniece saka – mēs esam savas dzīves Meistari.

Un šādi runādamās, mēs nonācām līdz fantastiskai idejai – Kristīnes Mucinieces nodarbībām Pavasara studijā. Un nu es saprotu, ka Pavasara studijai būs ne tikai sava Sievišķības skola, bet arī Gaismas skola, kur būs iespēja iziet pie Kristīnes Mucinieces nodarbību ciklu „Gaisma bez robežām – cilvēka patiesā būtība”. Sāksim mēs pilnīgi netipiski priekš jauna mācību kursa – tieši tad, kad mācību gads beidzas un sākas lielais vasaras brīvlaiks. Mums pirmā nodarbība būs 1.jūnijā plkst 13.00-16.00 Pavasara studijas telpās un pieteikšanās pie mums pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santa). Uzreiz man jāsaka, ka vietu skaits mūsu telpās patiešām ir ierobežots tā kā to pieteikšanos dariet laicīgi. Zinu, ka Kristīne nav tik pieejama un tas patiešām ir ļoti īpaši nokļūt viņas nodarbībā.

Par ko runāsim? Par to kā dzīvo Jaunajā laikmetā. Par to, kā tikt galā ar Prāta manipulācijām. Par to kā būt brīvam absolūti SAVĀ būtībā. Kā sajust Dvēseli un kā apzināties SAVU veselumu.

Kā apvienot visas Dvēseles daļas sevī? Tagad. Kas notiek ar iepriekšējām dzīvēm? Un kā meditēt un izbaudīt meditācijas iespējas. Katras nodarbības laikā būs 40 minūšu meditācija.

Un es, protams, šeit nevaru aprakstīt visu plašumu, ko Kristīne runā. Un viņai pašai ir ļoti bieži tā, ka tā informācija nāk vai nu pirms pašas nodarbības vai nodarbības laikā. Tas ir tas radīšanas brīnums, ko varam piedzīvot tad, kad esam Saslēgumā ar Kanālu.

Lai gūtu vēl vairāk ieskatu par to, kas notiks nodarbībās, vari palasīt Kristīnes Mucinieces jauno grāmatu „Mīļgrāmatiņa”. Tur patiešām viss ir. Tur ir tik precīzi. Tik īsi. Tik īsti. Un mīļi. Gluži tāpat kā tas ir mūsu sirdīs. Tik tas viss ir jāatver, jāapjauš un jāatceras. Kristīne to mums var palīdzēt izdarīt katram pašam.

(Tagad es uz pāris nedēļām aizbraukšu, bet kad būšu atpakaļ – mēs noteikti vēl ieliksim kādu papildus informāciju par Kristīni un par šiem semināriem, lai viss top skaidrāks).

 
Ar mīļumu,
Inese
Komentāri (19)  |  2013-04-29 19:48  |  Skatīts: 4925x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
karinchiks - 2013-04-29 22:03
Inesīt!
Cik mīļi,silti,gaiši Tu raksti par Jūsu tikšanos...
Milzīgs prieks,ka viss notiek,ka viss griežas..
"Mīļgrāmatiņa"ir kolosāla...
Šodien tās atkārtoti iegādājos...lai vairojas,lai visiem,kam vien sirds kāro..tā ir blakus..
Samīļoju Tevi:))

ilze - 2013-04-29 22:24
Paldies, Inese! Mani ļoti uzrunāja Kristīnes pirmās divas grāmatas, šodien nopirkšu jauno, trešo.
Vai Kristīnes semināriem būs arī turpinājums, jo 01.06. netieku.
Jauku un saulainu dienu,
Ilze

inese - 2013-04-30 03:53
Jā, Kristīne pie mums būs vienu reizi mēnesī un katrā reizē būs cita tēma. Tādēļ to arī sauksim par semināru ciklu.
Nākošā reize būs 29.jūnijā.13.00-16.00

ilze - 2013-05-19 19:48
Sveikas, Meitenes! Kur Jūs lūdzu nopirkāt Kristīnes trešo grāmatu - esmu meklējusi Zvaignzes, Jāņa Rozes, Jumavas grāmatnīcās - visi rausta plecus un saka, ka nav:)
Ļoti nopriecājos, ka tieku uz Kristīnes semināru 01.06. - pārcēlās viens brauciens. Būšu kopā ar vīru, viņš arī ieinteresējās, jo es viņam stāstu, kā mācos ar saviem draugiem - eņģeļiem runāties, viņš tik smaida un neko nesaka (nu tāds jauks, atvērts baņķieris uz visām šīm lietām:))
Domāju, ka pie Kristīnes būs ļoti vērtīgi paplašināt savu apziņu šajā virzienā:))
Lai visiem jauka diena! Dodos ar ģimeni nocilpot 5 km Nordea maratonā! Ceru, ka neizkusīsim!
Ar mīlestību,
Ilze

inese - 2013-05-20 01:18
Ilzīt, grāmatas Kristīnei būs līdzi uz 1.jūnija semināru.
Un pēc tam, sarunāsim, lai Pavasara studijā arī Kristīnes grāmatas varētu nopirkt.
Un varbūt mūsu internetveikalā šeit mājas lapā arī.

Madara Cekuliņa - 2013-09-26 00:14
Sveikas meitenes!

Cītīgi meklēju K.Mucinieces grāmatiņas pirmo daļu, bet pat izdevniecībā saka, ka vairs neesot.. :(
Varbūt kāda var aizdot izlasīt! Noteikti atdošu atpakaļ un būšu parādā konfekšu kasti! :)
Ar nepacietību gaidīšu ziņu!
T-26528039
Madara

dagnucis - 2013-11-11 19:32
Sveiki, arī es meklēju Kristīnes pirmo grāmatu! Nav!! Hmm..

inese - 2013-11-11 23:09
ir solīts, ka uz Ziemassvētkiem būs gan atkārtotais metiens pirmajām grāmatām, gan jaunradītais trešās grāmatas izdevums :)
Gaidām:))

dagnucis - 2013-11-11 23:43
Cik priecīga ziņa, paldiesiņš!! :)

baibam - 2013-11-12 18:34
"jaunradītais trešās grāmatas izdevums"- vai Tu ar to domā Mīļgrāmatiņu vai vēl kādu pavisam jaunu Kristīnes grāmatu?

inese - 2013-11-13 02:37
Ir uzrakstītas trešās "Eņģeļu acis"

dagnucis - 2013-11-13 02:53
Par ko ir Mīļgrāmatiņā?

baibam - 2013-11-13 18:40
Ir uzrakstītas trešās "Eņģeļu acis"- jauka ziņa

inese - 2013-11-13 18:45
Mīļgrāmatiņa ir vienreizēji spēcīga, ļoti koncentrēta (divu plaukstu formāta') grāmatiņa, kurā ir tik milzīga mīlestība, dievišķa ģudrība un sirsnība vienkopus.
Man tā stāv pie gultas un ik pa laikam vienkārši to pāršķirstu, lai atkal un atkal atrastu un sajustu savu un Visuma Veselumu.

lauraw - 2013-11-13 18:46
kāda ir cena Mīļgrāmatiņai?

dagnucis - 2013-11-13 19:07
Man jau vesels saraksts ar grāmatiņām kuras gribu iegādāties! ..ja es vēlos Tavu, Inesīt, otro grāmatiņu ar ierakstu, man tas iepriekš jāuzraksta Tev, vai kādam citam? Paldies!

inese - 2013-11-13 19:23
Dagnucīt, tas vienalga - vai man vai Santai uz pavasarastudija@gmail.com.
Galvenais, lai saprotam uz kuru adresi grāmatiņu sūtīt, vai arī lai zinām, kad ienāksi pakaļ.


Laura -
Mīļgrāmatiņas cena 3,36 ls +piegāde (pasta izdevumi)
Ja ienāc pakaļ birojā, tad par piegādi loģiski nav jāmaksā.:)))

lauraw - 2013-11-13 19:43
Jauki, paldies:) Es gribētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt kādiem cilvēkiem. Vai tad man ir jāsazinās , kad kāds būs birojā tuvāk Ziemassvetku laikam?

inese - 2013-11-13 20:21
jā, vislabāk ar Santu (29100714 ), jo birojā esam gandrīz katru dienu, bet galvenais, lai neietrāpās kādā nodarbībā vai konsultācijā pa vidu.



Atpakaļ