Bez maksas


sadaļa: DARBS, NAUDA, BIZNESS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Pēdējā laikā arvien biežāk sev piesaistu cilvēkus, kas saka, ka daudz ko nevar atļauties, ka vajadzētu kaut ko piedāvāt bez maksas vai par ziedojumiem, ka grib saņemt kādu atbalstu un palīdzību, atspaidu un atbalstu. Man draugos dienasgrāmatā meitenes sakomentēja, ka nevar atļauties atnāk uz semināriem vai nodarbībām, epastā ik pa laikam uzdod jautājumus par to kā uzsākt savu biznesu, konsultācijās man nu jau vairākas meitenes ir bijušas, kas prot kādas dažādas prasmes, bet savukārt neprot to nodot tālāk līdz tiem, kam tas būtu vajadzīgs un . Un tā nu domāju –diez ko tas nozīmē priekš manis? Kas man tā ir par zīmi un kas man tagad ir jāsaprot?


Un lai arī es ļoti reti kad atsaucos kādam aicinājumam jeb „publikas pieprasījumam”, un gandrīz vai nekad nepildu pasūtījumu rakstus vai darbus, šoreiz nolēmu uz to visu kā konkrēti noreaģēt un piedāvāju vairākas bezmaksas iespējas šai sakarā.

Pirmā no iespējām ir kaut pie šī raksta komentāru sadaļā publicēt savus piedāvājumus un uzrunāt plašāku auditoriju pareklamējot to, ko Tu dari,  proti, vai pārdod.
Piemēram, zinu meiteni, kas taisa fantastiskas rotas no vara vai citiem metāliem. Un tas patiešām nav dārgi un varbūt, ka kāds jau sen ir gribējis pasūtīt gredzenu vai rokassprādzi (jo varš kā metāls aizsargā un attīra) un meklē kur un kā to izdarīt, bet šeit mūsu pašu pulkā ir cilvēks, kas to dara, tik pakautrējas par to runāt. Tad nu tepat pie raksta var pielikt savus komentārus un kontaktus. Kam vajadzēs, tas izlasīs un atradīs.

Vai arī tikko kā satikos ar sievieti, kas ada īpašas smalkas zeķītes un citas lietiņas bēbīšiem vai arī lielākiem bērniņiem. Citreiz tiešām ir tā, ka nevar izdomāt ko uzdāvināt uz raudzībām, vai kādu jubileju, un tepat blakus ir cilvēks, kas var izveidot ko unikālu un  īpašu tikai vienā eksemplārā.

Tad man viena meitene atsūtīja e-pastu, kura bija iedvesmojusies no manas jaunās grāmatas – ka pašam vajag piedāvāt savus pakalpojumus un neuztraukties „ko par mani padomās” vai arī „kā es tā bāzīšos virsū”. Un viņa piedāvā manikīru un pedikīru rīdziniecēm vai Rīgas viešņām. Un palūdza vai var izlikt kādu reklāmu mūsu birojā.
Un līdz ar to mums radās ideja Rīgas semināru un pasākumu apmeklētājiem, ka mēs varam izveidot stendu, kur varēs notikt šī informācijas apmaiņa. Tas būs bez maksas, tikai pašam tad jāizdrukā un jāatnes. Savukārt tie, kas pie mums viesojas tad var izvēlēties – izmantot šo iespēju iepazīties ar tur esošo informāciju un paņemt sev, vai arī nē. Visiem labi un mums ar nekāda grūtuma šo tā piedāvāt.

Nu un vēl ir viens jaunums priekš visiem tiem, kas vai nu naudiņas dēļ vai attāluma dēļ netiek uz semināriem un jau ilgāku laiku ir interesējušies par iespēju klausīties seminārus internetā. Portāls www.buduars.lv ir izveidojis šādu iespēju, kur klausīties dažādu speciālistu vadītos vebinārus par dažādām tēmām un 18.aprīlī plkst. 20.00 būs manis vadīts vebinārs par to kā dzīvot ar centru sevī, kā uzņemties atbildību dzīvot laimīgu dzīvi, kā saskatīt pozitīvo dzīves tumšo svītru laikā, kā būt pašai, kā būt pateicīgai un laimīgai.

Par šo vebināru nekas nav jāmaksā. Ir tikai jāpiesakās iepriekš un jādabū kods kā pieslēgties. Un ja tas viss tā labi izdosies (un es ticu, ka tā būs), tad mēs uztaisīsim vebināru ciklu par dažādām tēmām. Un tas gan būs par simbolisku samaksu (3,60 ls), bet domāju, ka šī summa varētu būt katram pa kabatai, ja vēl rēķina, ka nav izdevumu braukšanai uz un no semināra.

Lūk, tādi atkal karstie jaunumi uz šo brīdi.
Man pašai jāsmaida, ka pēdējā laikā es ar Tevi sarakstos gandrīz vai tikai tad, lai pastāstītu, kas jauns notiek : )
Ticu, ka arī šis periods pāries un būs atkal laiki, kad rakstīšu plūstoši un rāmi, par sajūtām un pārdomām.
 
Ar mīļumu, Inese
 
Komentāri (50)  |  2013-04-05 23:07  |  Skatīts: 10436x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Laura _Laura - 2013-04-14 06:47
Nu tiešām trakums! Nezinu kāpēc ievadot lietotāja vārdu un paroli man izmet ka nepareizs.
Agrāk domāju, ka man tikai kaut kas nesanāk, bet tagad izlasot šo sapratu, ka citiem arī nesanāk:((

astrancija - 2013-04-14 17:24
Bet man never lapu pieteikties uz vebināru,
varbūt var palīdzēt?Paldies!

guntab - 2013-04-14 19:25
Nav problēmu, viss strādā!
Paldies par iespēju piedalīties vebinārā. Gaidu ar nepacietību!
Lai visiem un visām sirdīs pavasara noskaņas!

rudite - 2013-04-15 02:19
Gribeju jautat Laura _Laura: un ka tad so komentaru vareji ielikt, ja tu nespej ielogoties?

Laura _Laura - 2013-04-15 02:28
rudite,caur draugiem.lv pasi man sanāk ielogoties:)

Iveta Ābrama - 2013-04-15 19:19
Koka gulbalku mebeles http://internetveikals.vijupi.lv/. Par visu iespejams vienoties rakstot privati (cena, materials, krasa, lielums, mebeles utt.) Rakstiet drosi!
(Atvainojos, ka bez garumzimem.)

inese - 2013-04-15 20:31
Meitenes, tagad mums vienīgi vēl jāizdomā vai darba ieteikumus un sludināšanos mēs ar tepat liekam, vai priekš tā mums vajag atsevišķu vietu??
Man tikko kā viena meitene atrakstīja, ka labprāt ies prom no esošā darba uz....neko, jo grib būt laimīga un dzīvot savu laimes piepildīto dzīvi un ikdienu, strādāt savu sapņu darbu kopā ar saviem sapņu kolēģiem :))) (tā viņa nerakstīja, tā rakstu par to situāciju es :))

Es to meiteni pazīstu. Esmu ar viņu kopā strādājusi un labprāt iesaku viņu kā ļoti labu savā jomā. plus vēl tam viņa iet cauri savu laimes terapiju un ir izgājusi semināru ciklu.
Lūk...kur liekam šādas rekomendācijas??? Arī pa vidam te?
Kā jums būtu ērti?

vai arī uztaisīt kaut kādu citu kontaktēšanās platformiņu atsevišķā sadaļā?

aaaaa.......palīdziet :)))....nevaru izdomāt ;)))

guntab - 2013-04-15 22:38
Ja atklāti, tad šajā publikācijā , pēc mana prāta, iet kopā putukrējums ar kāpostiem. "Bez maksas" bija domāts vebinārs. Domāju, ka jāveido atsevišķa sadaļa - Darbs, Kontakti, iespējas...nu kaut kā tā. Citādi putrojamies un nav jau skaidrs, ka šeit var atrast katram noderīgas lietas.

inese - 2013-04-15 23:44
bez maksas būs arī viss pārējais.
Par reklāmu nebūs jāmaksā ne tad, ja to nesīs uz biroju izprintētā veidā, ne arī ja šeit uztaisīsim sadaļu, kur meklēt kontaktus.

bet tas, ka šobrīd viss ir tapšanas jeb ...idejas stadijā...tas gan.
tādēļ trāpījušies tie kāposti un putra kopā:)))

un kā varam nosaukt jauno sadaļu?
Varbūt "noderīgas lietas"?
Jo tiklīdz uzlikšu darbs un kontakti, cilvēki domās, ka tās ir darba iespējas Pavasara studijā. Būs atkal pārpratumi un putra ar kāpostiem : ))))

(starp citu - tas viss ir ļoti sievišķīgi. Sievietes dara caur neloģiskumu vai arī caur sev vien saprottamu loģiku. Un runājoties viss pēc tam sastājas pa plauktiņiem kādā jaukā sturktūrā :)

lauraw - 2013-04-16 01:52
Nu arī man beidzot sanāca ielogoties šeit:)
Jā, nodaļas nosaukums"noderīgas lietas " varētu būt labs! Kuram interesēs, tas ieskatīsies.


lauraw - 2013-04-16 01:54
vai otrs variants- "piedāvājumi":)

inese - 2013-04-16 02:07
"Piedāvājumi" varētu sākt jukt ar to, ko piedāvā Pavasara studija.

Ja kādam vēl kaut kas neienāk prātā, tad moš paliekam pie "Noderīgas lietas". Vai arī vienkārši "Noderīgi". Vai "noderīgas viena otrai" vai kaut kā tā :)

un tad vēl jautājums būtu par to, kādas apakšsadaļas vajadzētu, jo citādi jau atkal būs tā putra ar kāpostiem :))

lauraw - 2013-04-16 02:57
oo, manuprāt " noderīgas viena otrai " tieši ir vislabākais variants tomēr, tas izsaka visu būtību:)

maara - 2013-04-16 03:24
Sveikas, meitenes!
Jā, man arī šķiet, ka sadaļas nosaukums vislabāk būtu - "noderīgas viena otrai". Tas, tieši kā Laura saka - izsaka būtību - mēs šeit esam visas kopā un varam viena otrai piedāvāt to, ar ko esam stipras, kas ir mūsu...

guntab - 2013-04-16 03:54
Nederēs, meitenes! Te taču viesojas arī stiprais dzimums! Tā būs dzimumu diskriminācija. "Viena otrai" - nu kā tā? Varbūt vienkārši DERĪGAS LIETAS?

rudite - 2013-04-16 22:53
Varbut tad NODERIGI VIENS OTRAM :)

...Марина ... - 2013-04-18 22:03
Sveiki visiem!
Gribu piedāvāt labu dāvanu jebkuram gadījumam.
Pēc pasūtījuma uztaisīšu piezīmju grāmatas, blociņus, fotoalbumus. Jūs saņemsiet neatkārtojamu, vienreizēju lietu sev vai dāvanai. Pilnībā roku darbs, sākot ar iesiešanu un beidzot ar vāku noformējumu.Apskatīt visus darbus var te
http://www.draugiem.lv/handmadebymarinaikauniece/
Uzklausīšu un realizēšu jebkuru Jūsu vēlmi, lai Jūs varētu iepriecināt sevi, Jūsu tuvākos un draugus.
Cenas dažādas.
Labāk zvaniet(t.29453835) vai rakstiet (mashunja7@inbox.lv)
Veiksmīgu dienu!
Marina


inese - 2013-04-19 18:13
Tikko kā ieliku jaunu rakstu sadaļā NODERĪGAS LIETAS, pie kura tad varam likt savus mazos sludinājumus komentāru sadaļā par visu to, ko gribas vienotrai piedāvāt un pareklamēt.

Pie šī raksta tad liekam savus pakalpojumus un preces.

Un tulīt uztaisīšu otru rakstu, kuru nosaukšu "Noderīgi kontakti", kuros varēs likt savas ziņas, kāda palīdzība kuram vajadzīga vai arī darba piedāvājumi, vai darba meklējumi, vai vienkārši sasvtarpēja izlīdzēšanās.
Nu vārdu sakot - tas otrs raksts un komentāri sadaļā NODERĪGAS LIETAS būs kontaktu meklēšanas vieta.

baibam - 2013-05-31 18:08
Man nu arī ir viens lūgums- mēs ar ģimeni diezgan steidzīgi meklējam citu dzīves vietu, līdz ar to lūdzu atsaukties, ja kāds zina, kurš piedāvā izīrēt vai pats izīrē dzīvokli, māju, pusmāju, var ar izpirkuma tiesībām. Varam atļauties līdz 200 ls/mēn ls par tīro īri. Rīga, Rīgas rajons, Jūrmala, Mārupe. Mums ir 2 mazi bērni, tāpēc ļoti priecāsimies par iespēju īrēt 1. stāvā vai/un ar kaimiņiem, kuriem netraucētu bērnu skraidīšana un rotaļāšanās (ar labu skaņas izolāciju).
Ilzīt, es zinu, ka Tu ar šīm lietām nodarbojies, vari arī sakontaktēties ar mani.
Paldies jau iepriekš!
Rakstiet uz e-pastu: olinabaiba@gmail.com vai tālr. 29931251.

baibam - 2013-05-31 18:10
Vēl gribēju piebilst pie iepriekšējā komentāra- vēlama platība ne mazāka par 50-60 m2 (2-3 istabas).

maijam - 2013-10-21 17:40
Vēlējos pateikt lielu paldies Pavasara Studijai, par jaunām un patīkamām klientītēm. :)
Sākumā, es nedaudz uztraucos uzņemt svešas sievietes, bet ar visām atnākušajām sievietēm man ir izveidojies tik labs kontakts, sarunas vienmēr ir interesantas, tik daudz ko viena no otras varam mācīties un padalīties ar zināšanām, pieredzi. :)

Liels paldies,
Manikīrs Pārdaugava. :)

inese - 2013-10-22 00:06
O, kāda laime, ka šitas viss strādā!

Lai vairojas klienti meistariem un mums, klientēm, lai jauki un patīkami pakalpojumi :))

Gaišu dienu visiem!

baibam - 2014-02-03 23:36
Sveikas, meitenes! Atļaušos pacelt šo tēmu :)
Ar prieku iztulkošu jums nepieciešamos tekstus angļu, krievu, latviešu dažādās kombinācijās. Rakstiet uz e-pastu olinabaiba@gmail.com.
Brīnumskaistu dienu visām!

marmelade - 2014-03-23 21:45
Mīļās meitenes! Piedāvāju ielūkoties savā mājas lapā, kurā reklamēju un tirgoju savus pērļotos rokdarbus! Gan ikdienai, gan svētkiem, mājai un dāvanām! http://marmelade.1s.lv Paldies, ka ielūkojies :)

Zane Losinska - 2014-03-31 19:44
Labdien!
Man patīk apceļot Latviju un kaimiņu valstis. Izstrādāju maršrutus pa Latviju, Lietuvu un Igauniju.
Ja kādam ir interese un vēlme paceļot mūsu nelielajā kompānijā, droši rakstiet, aizsūtīšu šīs vasaras plānus.
zanelo@inbox.lv
Pati esmu no Cēsīm.



Lapa | [1] 2 |

Atpakaļ