Bez maksas


Komentārs:

amelija - 2013-04-06 21:24
Liels paldies par iespēju pareklamēt savus darbiņus! :)

Metīšu kautrību pie malas un pareklamēšos :)
Es izgatavoju dažādas lietiņas, ko esmu nodēvējusi par "Krāsainajām Lietām". Dekupāžas tehnikā apstrādāju gan koka kastītes, gan svečturīšus, gan auskarus. Veidoju gan kaklarotas, gan auskarus no pērlītēm. Cenas pārsvarā robežās no 3.00 - 15.00 Ls.
No draugu apdāvināšanas pamazām pievēršos arī individuālu pasūtījumu pieņemšanai. :)
Daļu no maniem darbiem var apskatīt šeit:
www.draugiem.lv/krasainaslietas/
(lapu iespējams redzēt arī tiem cilvēkiem, kas nav reģistrējušies portālā draugiem.lv)

Ja ir radusies interese, droši var rakstīt uz: krasainaslietas@gmail.com



sadaļa: DARBS, NAUDA, BIZNESS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Pēdējā laikā arvien biežāk sev piesaistu cilvēkus, kas saka, ka daudz ko nevar atļauties, ka vajadzētu kaut ko piedāvāt bez maksas vai par ziedojumiem, ka grib saņemt kādu atbalstu un palīdzību, atspaidu un atbalstu. Man draugos dienasgrāmatā meitenes sakomentēja, ka nevar atļauties atnāk uz semināriem vai nodarbībām, epastā ik pa laikam uzdod jautājumus par to kā uzsākt savu biznesu, konsultācijās man nu jau vairākas meitenes ir bijušas, kas prot kādas dažādas prasmes, bet savukārt neprot to nodot tālāk līdz tiem, kam tas būtu vajadzīgs un . Un tā nu domāju –diez ko tas nozīmē priekš manis? Kas man tā ir par zīmi un kas man tagad ir jāsaprot?


Un lai arī es ļoti reti kad atsaucos kādam aicinājumam jeb „publikas pieprasījumam”, un gandrīz vai nekad nepildu pasūtījumu rakstus vai darbus, šoreiz nolēmu uz to visu kā konkrēti noreaģēt un piedāvāju vairākas bezmaksas iespējas šai sakarā.

Pirmā no iespējām ir kaut pie šī raksta komentāru sadaļā publicēt savus piedāvājumus un uzrunāt plašāku auditoriju pareklamējot to, ko Tu dari,  proti, vai pārdod.
Piemēram, zinu meiteni, kas taisa fantastiskas rotas no vara vai citiem metāliem. Un tas patiešām nav dārgi un varbūt, ka kāds jau sen ir gribējis pasūtīt gredzenu vai rokassprādzi (jo varš kā metāls aizsargā un attīra) un meklē kur un kā to izdarīt, bet šeit mūsu pašu pulkā ir cilvēks, kas to dara, tik pakautrējas par to runāt. Tad nu tepat pie raksta var pielikt savus komentārus un kontaktus. Kam vajadzēs, tas izlasīs un atradīs.

Vai arī tikko kā satikos ar sievieti, kas ada īpašas smalkas zeķītes un citas lietiņas bēbīšiem vai arī lielākiem bērniņiem. Citreiz tiešām ir tā, ka nevar izdomāt ko uzdāvināt uz raudzībām, vai kādu jubileju, un tepat blakus ir cilvēks, kas var izveidot ko unikālu un  īpašu tikai vienā eksemplārā.

Tad man viena meitene atsūtīja e-pastu, kura bija iedvesmojusies no manas jaunās grāmatas – ka pašam vajag piedāvāt savus pakalpojumus un neuztraukties „ko par mani padomās” vai arī „kā es tā bāzīšos virsū”. Un viņa piedāvā manikīru un pedikīru rīdziniecēm vai Rīgas viešņām. Un palūdza vai var izlikt kādu reklāmu mūsu birojā.
Un līdz ar to mums radās ideja Rīgas semināru un pasākumu apmeklētājiem, ka mēs varam izveidot stendu, kur varēs notikt šī informācijas apmaiņa. Tas būs bez maksas, tikai pašam tad jāizdrukā un jāatnes. Savukārt tie, kas pie mums viesojas tad var izvēlēties – izmantot šo iespēju iepazīties ar tur esošo informāciju un paņemt sev, vai arī nē. Visiem labi un mums ar nekāda grūtuma šo tā piedāvāt.

Nu un vēl ir viens jaunums priekš visiem tiem, kas vai nu naudiņas dēļ vai attāluma dēļ netiek uz semināriem un jau ilgāku laiku ir interesējušies par iespēju klausīties seminārus internetā. Portāls www.buduars.lv ir izveidojis šādu iespēju, kur klausīties dažādu speciālistu vadītos vebinārus par dažādām tēmām un 18.aprīlī plkst. 20.00 būs manis vadīts vebinārs par to kā dzīvot ar centru sevī, kā uzņemties atbildību dzīvot laimīgu dzīvi, kā saskatīt pozitīvo dzīves tumšo svītru laikā, kā būt pašai, kā būt pateicīgai un laimīgai.

Par šo vebināru nekas nav jāmaksā. Ir tikai jāpiesakās iepriekš un jādabū kods kā pieslēgties. Un ja tas viss tā labi izdosies (un es ticu, ka tā būs), tad mēs uztaisīsim vebināru ciklu par dažādām tēmām. Un tas gan būs par simbolisku samaksu (3,60 ls), bet domāju, ka šī summa varētu būt katram pa kabatai, ja vēl rēķina, ka nav izdevumu braukšanai uz un no semināra.

Lūk, tādi atkal karstie jaunumi uz šo brīdi.
Man pašai jāsmaida, ka pēdējā laikā es ar Tevi sarakstos gandrīz vai tikai tad, lai pastāstītu, kas jauns notiek : )
Ticu, ka arī šis periods pāries un būs atkal laiki, kad rakstīšu plūstoši un rāmi, par sajūtām un pārdomām.
 
Ar mīļumu, Inese
 
Komentāri (50)  |  2013-04-05 23:07  |  Skatīts: 10433x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Laura _Laura - 2013-04-06 00:55
Labdien! un kā iespējams saņemt šo kodu uz 18. aprīli?Man tā varētu būt jauka vārda dienas dāvana:)!

inese - 2013-04-06 01:54
Pieteikties var sākot no otrdienas, kad www.buduars.lv būs izssludinājis savā pasākuma afišā šo datumu un tēmu. Un tad tur jāpiesakās un viņi atsūtīs kodu.


Daudz laimes vārda dienā :)

jannat - 2013-04-06 02:17
Ja no uk - tad ar var redzeet to seminaaru??

Laura _Laura - 2013-04-06 02:37
Jauki!:)
Paldies par iespēju:)

inese - 2013-04-06 02:53
Jā,tā kā tas ir internetā, tad to var redzēt no visas pasaules. Tik jānočeko laiki. Tātad 20.00 pēc Latvijas laika.
Būs visiem, kas ārpus Latvijas ar iespēja pabūt seminārā (kas īstenībā būs vebinārs)

guga - 2013-04-06 04:55
Burviigi jaunumi!Prieks un sajuusma...beidzot arii mums kas arpus LV.Miils paldies,Inesiit.

ilvak - 2013-04-06 05:03
Superbrīnišķīgi jaunumi! No sirds vēlu, lai izdodas!!! :)

illva - 2013-04-06 08:21
Ak Inesīt...tik ļoti fantastiska ideja par webināru)))).....man patīk)))
Un...tas,ka tagad varēs piedalīties burtiski....no jebkuras pasaules malas, kur cilvēki vēlas Tevi dzirdēt un redzēt...tā ir brīnumaina sajūta, kas ietver brīnišķīgu enerģiju.....Man tā vien šķiet, ka tā ir jauna pozitīvās enerģijas vairošanās enerģija.
Iedomājos...cilvēki, kas ir šeit pat Latvijā.....mēs klausāmies un skatāmies...un domājam līdz....un sajūtamies....un cilvēki, kas ir ārpus Latvijas....un visi vienoti vienā idejā.........kaifīga sajūta)))

Klinta Rautiņa - 2013-04-06 18:54
Paldies, mīļā Inese par rakstu :)
Lasot šo rakstu mani pārņēma tāda silta, jauka sajūta, un Tu jau zini kapēc..

Tad nu tā - tā meitene, kas taisa rotas no vara un citiem metāliem esmu es, un ar mani var sazināties gan rakstos uz e - pastu: klintar@inbox.lv vai zvanot pa tel.: 22108596

Lai jauka un burvīga diena visiem! :)

inese - 2013-04-06 20:39
Sveika, Klintiņ:) Man prieks, ka ieliki savas koordinātes.

Es uzreiz varu pateikt, ka man ir gan rokassprādze, gan gredzens no vara. Varšs dod aizsardzību un ir attīrošs. Interesanti, ka pēc šīm rotām var diagnosticēt savu enerģētiku. Ja nokrāsojas miesa, tad ir panetīra enerģētika un metāls ir nācis palīgā to attīrīt. Ja ne - tad enerģija tīra. Man ļoti izteikti šitas strādā:)
Un plus vēl - rotas ir skaistas ar vijīgiem rakstiem vai Baltu ornamentiem:)

jannat - 2013-04-06 21:17
Vai Klintai ir foto ar rotu atteeliem pieejams inetaa? es tiesi luukoju ko taadu, labpraat pasuutiitu uz uk baltu stila latviskas rotas!

amelija - 2013-04-06 21:24
Liels paldies par iespēju pareklamēt savus darbiņus! :)

Metīšu kautrību pie malas un pareklamēšos :)
Es izgatavoju dažādas lietiņas, ko esmu nodēvējusi par "Krāsainajām Lietām". Dekupāžas tehnikā apstrādāju gan koka kastītes, gan svečturīšus, gan auskarus. Veidoju gan kaklarotas, gan auskarus no pērlītēm. Cenas pārsvarā robežās no 3.00 - 15.00 Ls.
No draugu apdāvināšanas pamazām pievēršos arī individuālu pasūtījumu pieņemšanai. :)
Daļu no maniem darbiem var apskatīt šeit:
www.draugiem.lv/krasainaslietas/
(lapu iespējams redzēt arī tiem cilvēkiem, kas nav reģistrējušies portālā draugiem.lv)

Ja ir radusies interese, droši var rakstīt uz: krasainaslietas@gmail.com

Laura _Laura - 2013-04-06 21:34
Tad es arī pareklamēšos:)

Salonā veicu manikīru,
sausais manikīrs ar gēla lakām Gelish, Shellac vai One step- 6,50
aparāta manikīrs ar gēla lakām Gelish, Shellac vai One step-7,50
iespējams arī tikai gēla lakas pārklājums bez manikīra- 4,00
gēla lakas noņemšana- 2ls
Salons atrodas Rīgā, Pērnavas ielā:)
Vienoties par pakalpojumiem sīkāk un pieraksta laikiem var pa e-pastu- laurawe@inbox.lv


inese - 2013-04-06 22:17
O, tas ir tik fantastiski, ka šitas aiziet!! Esmu sajūsmā.
un interesantākais, ka Amelijas piedāvātās krāsainās lietiņas jau biju ievērojusi draugos. Man ārkārtīgi patīk tās kastītes un pērlīšu rotas.
Ak, cik labi, ka jūs šito tagad izmantojat un šeit rakstāt.
Un feini arī tas, ka caur šo iepazīsim viena otru un daudzveidību, kurā diendienā atrodamies.
Ļoti priecājos un smaidu par labumu, ko dodam viena otrai un pasaulei :)))

elinaek - 2013-04-09 00:50
Paldies, ka te ir iespēja arī atrast to, kas ilgi jau meklēts! :)
Drīz taps arī mana īpašā vara rota un šajā sakarā vēlējos arī mazliet padalīties ar informāciju no kāda man tuva raksta (citēju):
Pati labākā aizsardzība- varš.
A: Kā to izmantot?
D: Var patstāvīgi nēsāt vara amuletu. Tikai tam ir jābūt apaļam vai ovālam, nekādā gadījumā tas nedrīkst būt kvadrāts.
A: Un kas nav kārtībā ar kvadrātu?
D: Tas neder cilvēka enerģētiskajam laukam. Viss mūsu ķermenī ir noapaļots. Iedomājies, ka tu izdari mugurkaula, galvas, pirkstu, enerģētisko centru šķērsgriezumu, tur viss ir noapaļots. Tas ir mūžības simbols. Manai mammai ir kvadrātveida gredzens, kuru viņa dažkārt nēsā virs laulības gredzena. Un tas bieži izsauc galvas sāpes. Es viņai pateicu kāpēc tas notiek, bet viņa man netic. Es redzu kā tas iedarbojas uz enerģētiskajiem centriem. Es skaidri redzu, kā tie samazinās un viņu griezšanās ātrums arī izmainās…
A: Vai tas ir pietiekoši? Vienkārši kaut ko nēsāt no vara?
D: Jā. Tas ļoti palīdz. Ideāli būtu, ja tiktu aizsargāta istaba kurā mēs guļam.
A: Kā?
D: Gar istabas sienām novelkot vara stiepli vai vismaz gultai. Tikai galiem ir jābūt savienotiem. Tā mēs būsim aizsargāti. Nekas nevarēs iekļūt šajā laukā. Jo īpaši, ja uz Matricu tiek aizsūtīta aizsardzības ideja, kad tiek savienoti stieples gali. Un varš ir svēts metāls.
A: Kāpēc?
D: Tāpēc, ka tas rada lauku, kurš pēc sava spēka ir ļoti līdzīgs mīlestības vibrācijai.
A: Varbūt no šejienes nāk asociācija: planētas Venēra varš.
D: Varš pozitīvi ietekmē augu augšanu, ārstnieciski iedarbojas uz plaušām un nākotnē tiks atklāts, ka varš pozitīvi iedarbojas uz cilvēku DNS. Ja tu nēsāsi šo metālu, tad tas liks visam ķermenim rezonēt un atvērs mīlestības enerģētisko centru. Kā tikai šis enerģētiskais centrs būs atvērts, tā organisms varēs iedarbināt pašaizsardzības sistēmu no jebkuras negatīvo enerģiju iedarbības.

Lai mūsos virmo mīlestība!:)


jetina - 2013-04-09 05:50
Man liels prieks, izlasot ziņu par vebināru! Jau ilgāku laiku vēlos nokļūt jūsu semināros, bet attālums līdz Rīgai un līdz ar to arī izdevumi neļauj šo vēlmi realizēt. Ceru uz vebināru ciklu. Lai viss labi izdodas un jau iepriekš mīļš paldies par šo iespēju!

inese - 2013-04-10 01:07
Tad nu šeit var pieteikties vebināram:
http://buduars.lv/pasakumi/Harmonija/

guntab - 2013-04-12 20:46
Kā saka: viss nāk pareizā vietā un īstā laikā. Paldies, Inesei, par šo rakstiņu, kas mani saveda kopā ar Klintu. Nu jau mums ir "business"! Latviešiem vara rotas un dažādi sadzīves priekšmeti ir bijuši no seniem laikiem augstā vērtē. Mūsu tautasdziesmās ir teikts: no vara, no zelta, no sudrabiņa...Tātad - vērtīga lieta ņemot ne tikai no mantiskā, bet arī no garīgā viedokļa. Varš ir sargs, veselība, brīvība. Vara rotas labi iet kopā ar dabīgiem audumiem: linu, kokvilnu, vilnu. Esmu piegriezēja, izgatavoju apģērbu. Ir pienācis laiks atgriezties pie dabīgiem materiāliem, jo mūsu veselības labā nekas jauns un labāks nav izdomāts. Visapkārt indes, ķīmija, sintētika...Vai mums tālāk ir kur iet?
Šis ir Dziesmu svētku gads - radoši un garīgi bagāts gads! Īstie etnogrāfiskie tautastērpi ir brīnišķīgi, bet tie ir ļoti dārgi. Ikdienas cilvēkam ne pa kabatai. Tad nu lūk, mēs varam būt skaisti un sakopti gan uz Dziesmu svētkiem, gan Jāņiem, gan uz citiem ģimeņu saietiem un godiem. Piedāvāju izgatavot stilizētus tērpus, izmantojot dabīgos materiālus, mežģīnes. Klintai lūgsim vara rotas!
Ir laiks!

inese - 2013-04-13 00:00
Super. Esmu sajūsmā. Tā ir laime, ka Pavasara studija izveidojas arī kā kontaktu dibināšanas vieta.
Jā - mūsu diendienā te ir patiešām daudz.
Tā skatamies, ka pāri pa 700 katru dienu.
Tātad '- šī ir vieta, kur satikties un pabūt radošā un dievišķā enerģijā.

inese - 2013-04-13 05:34
Šeit ir viens "sludinājums", kas man atsūtīts un e-pastu:

Tu esi dižākais dabas brīnums, tev vairs nav "18" un tu joprojām vēlies savu jubileju nosvinēt īpaši?
Man prieks,jo es uzskatu,ka saturīga ballīte ir izdevusies ballīte! Tā kā mani interesē cilvēka personība,dzīves gājums un notikumi,es piedāvāju tev, kopā ar mani un taviem draugiem piedalīties neaizmirstamā laika ceļojumā " No manas bērnības līdz šodienai!" Ceļojumā somā pēc tavas izvēles varēsi saņemt ceļojuma karti,biļetes, personālo dzīves vai gada horoskopu un citas lietas. Šis ceļojums laikā būs īpašs gan tev,gan taviem viesiem,jo tas būs spilgts atmiņu,cilvēka erudīcijas,atraktivitātes un emociju piedzīvojums.

Interesēties un pieteikties vari droši pie jubilejas ceļojuma gides Anitas Lāces 22020936

nese - 2013-04-13 06:36
Saņemam vairākas ziņas, ka it kā grūti ir piereģistrēties un ierakstīt šeit savu info.

Meitenes, ar šo es paprovēju piereģistrēties pa jaunam un secināju, ka tas ir elementāri.
Ieraksta savu īsto vai iedomātu vārdu un epastu, paroli divas reizes un kodu. Elementāri.
Un tiklīdz esi piereģistrējusies tā vari ielogoties un komentēt pie katra raksta.

lai veicas un viss izdodās! Inese

Laura _Laura - 2013-04-14 02:15
gribēju pateikt, ka tiešām nesanāk , nevis piereģistrēties, bet gan ielogoties:( mēģināju jau ar diviem e-pastiem, kad logojos iekšā , tad uzraksts parādās, ka nepareiza parole:(

nese - 2013-04-14 05:20
nu kaut kas traks. Es te mēģinu ar vienu un otru ieeju un man pilnīgi viss strādā.

inese - 2013-04-14 05:21
nu re - ar šo ar strādā.
Mums pat nav ko pajautāt lapas uzturētājiem, jo ja man strādā, tad viņiem ar strādās.

maijam - 2013-04-14 05:24
Super Inesīt. :) Tāda prieka sajūta, ka esi pieminējusi manu e-pasta vēstulīti savā rakstā. :) Paldies Tev! :)

Manikirs&Pedikīrs PĀRDAUGAVĀ

 Manikīrs + Gelish 10Ls
 Pedikīrs + Gelish 15Ls

 Klasiskais Manikīrs 6Ls
 Pedikīrs (Klasiskais vai Aparāta) 10Ls

Gelish noņemšana ietilpst cenā.

Ja rodas kādi jautājumi droši zvanīt, sūtīt sms vai arī rakstīt uz e-pastu.
Telefona numurs 20271477 un e-pasts manikirs.pedikirs@gmail.com

Veiksmīgu un brīnišķīgu dienu! :)



Lapa | 1 [2] |

Atpakaļ