Mīlestības svētki 10.februārī


Komentārs:

kristine - 2013-01-17 04:00
Lasot man kaut kas saviļņojās sirds rajonā, es pat vizualizēju šos svētkus un sajutu jau tagad spēcīgas vibrācijas. No raksta vien, tās laikam Tavas domas Inesīt. :))) Ticu, ka būs brīnišķīgi svētki un Dievs priecāsies kopā ar mums.


sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Beidzot!!! Beidzot varu Tev uzrakstīt savu īpašo prieku un sajūsmu!!!! Mīlestības svētki būs!!!!

Es patiešām to nevaru pateikt bez izsaukuma zīmēm. Es patiešām šobrīd nevaru tā mierīgi un harmoniski, lēnām un prātīgi. Esmu veselu mēnesi par to domājusi, to plānojusi, par to sapņojusi un tagad man ir pilnīgi skaidrs, ka visas labās idejas īstenojas un vēlmes piepildās.

Jau tiklīdz kā bija notikuši Gaismas svētki, man bija pilnīgi skaidrs, ka kolektīvā pozitīvā enerģija ir kaut kas tik ļoti spēcīgs un tik ļoti mums vajadzīgs, ka ir vērts nākt kopā vēl un vēl. Ir vērts „saražot” šo mīlestības un gaismas enerģiju, lai pēc tam mēs paši varētu no tās uzlādēties un gūt spēkus savai dzīvei un savu dzīves jomu sakārtošanai. (Atceries, šo Tev aprakstīju RAKSTĀ)

Un tā – kopš 15. decembra es visu laiku domāju – ko es pati savā dzīvē gribētu sakārtot, kādas tradīcijas ieviest un kas man patiešām liekas svarīgi gan priekš sevis, gan mūsu sabiedrībai kopumā. Un pirmais, kas man patiešām liekas ļoti svarīgi, ir – mīlestība.

* Ja mūsos katrā un sabiedrībā kopumā būtu vairāk dievišķas mīlestības, mūsu dzīve patiešām uzlabotos.
* Ja mūsos katrā būtu vairāk mīlestības, mūsu attiecības sakārtotos.
Ja mūsos būtu vairāk mīlestības – mums katram būtu iespēja satikt savu īsto un vienīgo un dzīvot laimīgu un mīlestības piepildītu dzīvi.

Mana nākošā grāmata tā arī sauksies „Mīlēt un būt mīlētiem”. Ticu, ka tas ir vissvarīgākais, kas mums šeit dzīvē ir jāiemācās. Un tieši tādēļ ir tik ļoti, ļoti svarīgi šo mūsu mīlestības enerģiju iekustināt, izkustināt, atvērt un ļaut tai vienkārši būt. Mīlestība ir no Dieva, bet tā sākas mūsos. Ja esam aizslēgušies vai nocietinājušies, tad dievišķā mīlestība līdz mums atnāk, bet....mēs to nejūtam. Vai nu dēļ bēdām, vai dēļ bailēm, varbūt dēļ aizvainojuma vai dēļ kādas sliktas pieredzes. Iemesli jau var būt dažādi. Neviens mēs neesam piedzimuši ar nocietinātu sirdi, bet dzīves notikumu un dažādu pārdzīvojumu rezultātā, bieži ir gadījies, ka mīlestības čakra ir noslēgusies. Ticu, ka spēcīga pozitīva kolektīvā enerģija to var atvērt un nolīdzsvarot.

Un, protams, ka es jau nezinu kā būs un mums patiešām neviens nevar garantēt, ko katrs, mēs kopā esot, sajutīsim, tomēr tas, ka kolektīva pozitīvā enerģija ir dziedinoša, par to esmu pārliecināta.

Tā nu es sāku plānot un domāt – kuri cilvēki man saistās ar dziļu mīlestību, mieru, harmoniju, gaismu, viedumu, ģimenisku un sirds skaidrām attiecībām. Kurus cilvēkus es tik ļoti gribētu uz šo pasākumus uzaicināt. Un man uzreiz kļuva skaidrs, ka ļoti, ļoti es gribētu šais mūsu svētkos ielūgt Vītolu ģimeni. Jānis un Dace Vītoli un viņu bērni man patiešām liekas kā tāds īsts mīlestības simbols.

Un tā – saņēmu dūšu un zvanu Vītolu ģimenes tēvam Jānim un stādos priekšā, saku, kas esmu, ko daru, ka ir tāda Pavasara studija un ka esmu uzrakstījusi grāmatas. Uz ko saņemu atbildi, ka viņi zina par manu darbošanos un ir lasījuši grāmatu, ka ļoti labprāt kopā ar mums visiem svinētu šādus mīlestības svētkus un palīdzētu mums katram sajust savu īpašo un mūsu visu kopējo enerģiju. Klausījos kā brīnumā un domāju, cik tas ir fantastiski, kā Augstākie spēki mūs vada. No sākuma man ienāk prātā, ka gribu aicināt šo apbrīnojamo ģimeni pie mums, savukārt pēc tam izrādās, ka neklātienē jau esam pazīstami un tiešām ir pienācis laiks mums satikties un darīt ko lielu un skaistu kopā.

Izrādās, ka vienoties par laikiem mums nemaz nav tik viegli, bet atradām fantastisku datumu 10.februāri, kad patiešām visi tiekam un svētki var notikt.

Šis datums ir absolūti īpašs un mums piemērots. Pirmkārt, ir jauns mēness un tā ir mēness pirmā diena, kad vajag visu ko jaunu vēlēties un piedomāt, lai piepildās tas, ko patiešām gribam. Vēl- šai dienā ķīnieši svin jauno gadu un sākas čūskas „valdīšanas” laiks. Tātad – enerģētiski spēcīga diena. Piedevām čūska kā simbols ir saistīta ar sievišķo enerģiju, savukārt sievišķā enerģija ar mīlestību – tātad ļoti atbilstošs datums, lai svinētu mīlestības svētkus. Un tā kā austrumi šai laikā svin jauno gadu, savukārt rietumi Valentīndienu, tad šķiet, ka ir īstais laiks pašiem savu svētku svinēšanai un tieši mīlestības tēmai.

Ko mēs šais Mīlestības svētkos darīsim? Drusku parunāsim – es būšu sagatavojusi kādu savu uzstāšanos, lai koncentrētā veidā ieskicētu kaut ko no savas jaunās topošās grāmatas. Mēs izkustināsim savu un kopējo enerģiju īpašā rituālā, kurā pievērsīsim uzmanību sirds čakrai, sapņiem, vēlmēm, attiecībām un mīlestības klātbūtnei mūsu dzīvē. Mēs klausīsimies Vītolu ģimenes uzstāšanos un viedās atziņās par dziesmas īpašo vibrāciju un dziedinošo spēku. Mēs paprovēsim dziedāt visi kopā, lai izjustu, ka dziedāšana, dziedēšana un dziedināšana iet tiešām rokrokā. Mēs katrs sevī mēģināsim apzināties tieši to jomu, ko gribam sakārtot, attīstīt vai izmainīt, un ļausim dievišķajam mīlestības spēkam un gudrībai to izdarīt.

Ja esi ieinteresējusies vai ieinteresējies un gribi pievienoties šai notikumā, tad pieteikšanās kā vienmēr pie mums ir pa e-pastu: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714.

Pasākuma laiku esam ieplānojuši tā, lai no visām pilsētām un rajoniem varam gan atbraukt, gan mājās tikt. Tātad 10.februārī plkst.14.00 – 18.00.

Ticu, ka šis būs īpašs notikums gan man, gan Tev un mums visiem kopā.
Ar mīlestību,
Inese
Komentāri (12)  |  2013-01-16 05:48  |  Skatīts: 3612x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
kristine - 2013-01-17 04:00
Lasot man kaut kas saviļņojās sirds rajonā, es pat vizualizēju šos svētkus un sajutu jau tagad spēcīgas vibrācijas. No raksta vien, tās laikam Tavas domas Inesīt. :))) Ticu, ka būs brīnišķīgi svētki un Dievs priecāsies kopā ar mums.

Līguce MANA BRĪNIŠĶĀ DIENA :) - 2013-01-17 04:56
Mīļo Inesīt!:)
Es atkal lasu... un man tik spēcīgi atmiņā ataust brīnišķīgie gaismas svētki ar visu to, ko varējām kopā piedzīvot...
...un priecājos, ka būs atkal vieni kopīgi Mīļuma pilni svētki mums...
Mīļi....:)

inese - 2013-01-17 21:39
ak, mīļās, es arī uz šiem svētkiem burtiski skatos kā uz enerģijas saražošanas un sapildīšanās pasākumu.
Tikko tik sapratu, ka šis notikums varētu saukties "Ieelpo laimi un mīlestību" :))

Un, Līgucīt, man ar tieši Gaismas svētki un mūsu kopīgais lielais iekustinātais mīlestības un gaismas spēks ir kā motivācija un iedvesma šim notikumam.
Tiekamies un baudām!!!

Līguce MANA BRĪNIŠĶĀ DIENA :) - 2013-01-18 05:06
...šodien manās rokās nonāca šīs nedēļas "Ieva"... uzšķiru rakstu "Miljardi laba vēlējumu", lasu un sirdī tik ļoti tas pazīstams šķiet, ka aiz katras rindkopas gribas pierakstīt - tādu treknu JĀ, TAS TĀ TIEŠĀM IR!!! Un Bezgalīga Laimes apziņa, ka es to zinu! :)

guga - 2013-01-23 00:59
Lasu un domaaju....vai tiem,kas nav LV ir iespeja piedaliities....vai musdienu datorizeties sakari nevar liidzet.....bet varbut kadreiz...tas tik tads domas lidojums.....

inese - 2013-01-23 04:11
Man jau viena meitene apmēram sādu pašu domu bija iekomentējusi dienasgrāmatā draugos, bet es vēlarvien šaubos par to vai mūsdienu tehnoloģijas ir tik advancētas, ka spētu nodot tieši to enerģētikso daļu, dēļ kā vispār tos rituālus un svētkus taisām.
Vēl par šo jādomā :)

guga - 2013-02-09 19:04
Mans sis nakts sapnis-ierodos Miilestiibas svetkos,daudz daudz cilveku....visi dziedam "Pie Dievina gari galdi.."lai burviigs izdodas pasaakums ritdien....manis tomer klatiene nebus.

inese - 2013-02-09 20:54
Jā, vienā brīdī esam šo paredzējuši dziedāt :)

Žēl, ka Tevis ar mums nebūs. Būs mums jādzied tā, lai Tu pāri jūrai mūs sadzirdētu un sajustu :)
Samīloju cieši, cieši :))

dainarozenberga - 2013-02-11 20:46
Paldies Inesītei!
Paldies Vītolu ģimenei!
Paldies ikvienam, kurš bija kopā ar mums!
Mīlestības svētki, priekš manis, bija īsta "sķīstīšanās", attīrīšanas un vibrāciju paaugstināšana... Tik dzidri, tik gaiši, tik dziļi un ļoti dziedinoši...
Esmu tik ļoti pateicīga Dievam un Visumam, ka man bija tā iespēja būt tik ļoti klāt...Laime...

karinchiks - 2013-02-11 21:14
Pievienojos Dainīt Tavam komentāram...
Paldies,ka šis kopā būšanas virpulis griežas...


litalita - 2013-02-11 21:36
Pievienojos visam Dainas teiktajam, vakardiena bija brīnišķīga Gaismas un Mīlestības pieredze mums visiem, kuri bija tur klāt. Dažubrīd bija sajūta, ka tas Sudraba sietiņš, par kuru Jānis Vītols runā savā intervijā IEVAI, tepat pār mūsu galvām ir nolaidies un savijis mūs visus kopā sidrabotā gaismas audumā...
PALDIES!

inese - 2013-02-11 21:37
Paldies, mīļie, visiem, kas bijāt Mīlestības svētkos.
Tas bija tik īpaši.

Un Vītolu ģimene......mmm....ir kaut kas tik dzidrs un tīrs, ka tad, kad esmu viņiem blakus, man ir sajūta, ka viesojos Debesīs :)
Tik tīras vibrācijas nav tik bieži iespējams satikt.
Jā, īsti svētki Mīlestībai un dievišķai enerģijai pa godu :)


Atpakaļ