Gaismas svētku brīnumainais spēks


sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Es visu mūžu esmu zinājusi, ka tā ir, bet tad, kad tas notiek, es atkal un atkal brīnos. Šis ir mans Ziemassvētku laiku gaidīšanas brīnums un nu to esmu atkal piedzīvojusi.

Tā es varu nosaukt šo savu pašreizējo sajūtu, ko piedzīvoju divas dienas pēc Gaismas svētkiem.

Es vienmēr esmu zinājusi (un Gaismas svētkos mēs to pārrunājām), ka tad, kad vienkopus sanāk kopā daudzi pozitīvi domājoši un mīlestību izstarojoši cilvēki, tad izveidojas tik spēcīgs enerģijas virpulis, kas „atrauj vaļā” tik milzīgu enerģijas kanālu, ka pēc tam tas nu ir tikai no katra paša atkarīgs kur un kā to izmantojam. Un tieši tādēļ ir vērts nākt kopā. Un tieši tādēļ ir vērts „kurbulēt” šo pozitīvo enerģiju, lai pēc tam piedzīvotu šī atvērtā Kanāla spēku.

Kā Tas var atvērties? To es nezinu. Es zinu, tikai tos priekšnoteikumus, kas jāizdara, lai tā notiktu. Es zinu, ka ir jābūt daudziem cilvēkiem – varbūt 50 vai 100, vai mūsu gadījumā 170. Un tad kustoties, un „kurinot” enerģiju, radot prieku, laimi un mīlestību izveidojas tas īpašais enerģijas kopums, kas burtiski uzlādē mūs katru ar dievišķu spēku un „uzpilda mūsu baterijas un akumulatoru”, lai savukārt mēs paši tiekam pie nu jau sava kanāla un radošās enerģijas.

Varbūt, ka tas bija Gaismas rituāls, kas to iekustināja. Varbūt, ka muzikālais sveiciens pašā sākumā. Pilnīgi noteikti, ka tā bija Anta, kas ar savu dziedāšanu un spēlēšanu var darīt brīnumus un pilnīgi noteikti, ka tā bija mūsu visu kopējā enerģētika.

Un kamēr notika svētki, es tos tikai baudīju. Man bezgalīgi patika ar visiem tādā kuplā skaitā tikties un vienkārši būt. Man ļoti patika svētku sajūta un sveicieni, labi vārdi, smaidi, joki, prieki. Un tai visā esot iekšā, es to apzinājos kā bezgala jauku mirkli, kurš ir tāds kā virsotnes punkts kādā no posmiem man pašai (ir iznākusi grāmata un tas tiešām ir notikums). Bet tas, kas notiek enerģētiskā ziņā, to jau nav tik viegli uzreiz piefiksēt. Toties to sajutu šodien, kad Peugeot centrā sēžu kafejnīcā un gaidu, kad tiks salabota mašīnas atslēga, un pēkšņi jūtu, ka Kāds man ir pie galvas un sāk diktēt jauno grāmatu. Es skatos uz savu vīru un saku, ka tā nevar būt. Ka tas viss nesaskan ar maniem plāniem. Ka es taču esmu izdomājusi, ka tagad man sāksies „ziemas miegs”, ka man ir jāatpūšas un tad kaut kad februārī vai varbūt martā modīšos, un tad lēnām uzņemšu spēkus un tad kaut kad vasarā pie jūras, tad varbūt, ka sāksies rakstīšanas laiks.

Bet paralēli tam, ko runāju ar vīru, pilnīgi fiziski jūtu kā nespēju pretoties notiekošajam. Un ...gluži kā esmu redzējusi kā dara rakstnieki, dzejnieki, mūziķi, komponisti... ņemu tuvāko papīru (salvetes) uz kā rakstīt un rakstu. Tie teksti nāk un nāk. Viņi rindojas un shēmojas un nu jau grāmatas jaunais satura rādītājs ir gatavs un ja es vien varētu, tad droši vien, ka lielu daļu sarunu spētu pierakstīt jau tūlīt.

Tagad esmu pārbraukusi mājās un pie datora man ir kaudze ar aprakstītām rozā salvetēm, kas žigli jāpārnes datorā un.....trešā grāmata ir sevi pieteikusi. Interesanti, ka šoreiz pats pirmais ir nosaukums – „Mīlēt un būt mīlētiem”. Zinu, kura bilde būs uz tās vāka.

Grāmata būs par to kā satikt savu īsto un vienīgo. Par to, kā viņu nepazaudēt. Kā dzīvot kopā laimīgu un mīlestības piepildītu dzīvi. Un ..... puses sarunas būs sarunas ar Viņu (lasītāju – sievieti) un otra puse ar Viņu (vīrieti).

Visu to es jau tagad zinu.
Un tas viss ir pateicoties šim brīnumainajam spēkam, kas rodas, nākot kopā tik lielam skaitam cilvēku un vairojot radošo enerģiju. Paldies visiem, kas piedalījās. Paldies visiem, kas piedomāja. Paldies visiem, kas esam kopā šai gaismas vienojošā enerģijā.

Zinu, ka arī citi pasākuma dalībnieki ir piedzīvojuši dažādus brīnumus un īpašus brīžus. Pēc atsauksmēm un sajūtu aprakstiem, nu jau esmu pārliecināta, ka šādi svētki būs jātaisa vēl.
Iekopēšu Tev te tikai dažus fragmentus no saņemtām svētulēm:
  • Esmu ļoti pateicīga par iespēju pabūt tik daudz brīnišķīgu dvēselīšu vidū, iemācīties daudz ko jaunu un, protams, satikt pēc ilgiem laikiem arī Tevi. Ar savu klātbūtni vien Tu jau iegriez pozitīvā virzienā visu klātesošo enerģētiku. Fantastiskā sieviete, paldies Tev par to skaisto darbu, ko dari!
    Ļoti patika visi baltu rituāli, pilnīgi plaukstas kņudēja. Tā patika ,ka varētu darboties un darboties vēl kādu stundiņu tā. Nu tad mājās gan tagad varēšu jaunās prasmes pielietot. Un Anta Eņģele... Biju tādā kā meditatīvā stāvoklī, brīžam asaras acīs no sajūsmas..
     
  • No VISAS manas sirds saules silts PALDIES par vakardienas brīnišķīgo NOTIKUMU! Jā, ne pasākumu, patiešām, bet NOTIKUMU! VISS bija tik ļoti laimīgi, sirds silti un saulaini! Visa atmosfēra, vide, cilvēki, Tu pati, un, protams, Antas brīnišķās dziesmas un jaukā personība...Tas viss man lika smaidīt un būt enerģijas pārpilnai vēl visu ceļu mājup, neaizmigt vakarā vēl ilgi, ilgi, un arī šorīt pamosties ar SMAIDU!
    Cik brīnišķīgi, ka ir tādi cilvēki uz pasaules, ar kuriem kopā vari būt tā, darīt tā un justies tā. 
  • Es Tev gribēju pateikt, ka šīsdienas pasākums bija vnk fantastisks, skaists un iepriecinošs. Patika tās tradīcijas- tas bija superīgi iekustināt enerģiju un palaist Debesīs pupu- šādai noskaņai vajadzētu būt mūsu baznīcās, lai cilvēkiem taptu priecīgāk, kad palūguši Dievu, vajadzētu priecīgi padziedāt un iekustēties. Un tad Anta, ak dieniņās, kā man patika viņas dziedāšana.... 
  • Gribēju pateikt, milzumlielu un mīļu paldies par skaisto, mīlestības, labestības un gaismas pilno vakardienu, dienu - kas arī šodienai un katrai nākamai dienai piešķir vairāk mīlestības, labestības un gaismas. Tu vakar biji Īpaši Skaista Tu mani iedvesmo..... 
Šādi un daudz, daudz vēl citi skaisti vārdi pienāk mums uz e-pastiem un telefoniem. Tas patiešām iedvesmo un tas patiešām dara brīnumus.
Lai Tev izdodas piedzīvot savu Ziemassvētku gaidīšanas brīnumu!
Ar mīlestību, Inese
Komentāri (4)  |  2012-12-18 05:28  |  Skatīts: 2555x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
baibam - 2012-12-18 21:22
Tas, par ko Tu raksti, ir patiesi brīnumaini! Paldies par iedvesmas un gaismas devu! Lai gaiši un priecīgi!

inese - 2012-12-19 23:44
Mani pašu tas pārsteidz un iedvesmo!
Esmu vienkārši laimīga to visu piedzīvot:))

Laura _Laura - 2012-12-25 01:47
Priecīgus, mīlestības piepildītus Ziemassvētkus visiem un visām Pavasara studijas mājas lapas lasītājiem un lasītājām kā arī veidotājām! sirsnīgi sveicieni šajos svētkos!

inese - 2012-12-25 02:08
Paldies:)

Priecīgus Ziemassvētkus katrā mājā un katrā sirdī :))

ar mīļumu, Inese


Atpakaļ