Ieelpo laimi un mīlestību 2


Komentārs:

illva - 2012-12-04 05:41
Ak!!!!...Inesīt!!!!...es Tevi apsveicu un samīļoju no sirds:))...grāmatiņa ir tik enerģētiski pievilcīga....es to burtiski izjutu caur internetu:)))....un Tevis ierakstīto šeit:)))...es burtiski lasiju...zilbi...pa zilbei....un baudiju...mana dvēsele gavilē, Tagad gaidīšu ar lielu laimi...., kad turēšu rokās Tavu grāmatiņu un pirms lasīšanas samīļošu.
Brīnumainu prieka sajūtu Tu manī šovakar ielēji....es to burtiski izjutu...gan emocionāli....gan ķermeniski:))
Ļoti sirsnībā...no sirds......sūtu samīļojienu speciāli Tev...un jaunajam lolojumam....kas tagad drīz būs jau pie mums lasītājām:)))




sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir 3.decembris. Tieši divus gadus atpakaļ tika izdota grāmata „Ieelpo laimi un mīlestību”. Diena, kad mana dzīve izmainījās, man pašai to vēl toreiz nesaprotot.

Atceros toreizējo sajūtu – gāju pa Doma laukumu uz interviju radio un man likās tas tik dīvaini un īpatnēji. Es zināju, ka man jautās – kā tas ir, uzrakstīt grāmatu. Un man būs jāatbild, ka es nezinu. Pie sevis toreiz nodomāju, ka diez vai kāds to vispār var saprast – tu dari ko tādu, ko pats nemaz nevadi. Tu dari ko tādu, kam vienkārši ļaujies. Man ir godīgi jāatbild, ka tas nenotiek ar prātu un tas nenotiek ar manu gribu. Un man ir jāsaka vēl vairāk – ka tad, kad es to gribu, es nemaz vispār nespēju to izdarīt. Es toreiz gāju un domāju – kā lai pasaka to, kam vispār nav iespējams noticēt.

Un tagad ir tāpat. Es turu rokās samaketētu savu jauno grāmatu „Ieelpo laimi un mīlestību 2” un nespēju noticēt, ka tā nākusi caur mani. Tai ir 360 lpp. Tā ir daudz biezāka un tēmu ziņā dziļāka kā pirmā grāmata. Tā pret mani ir bijusi daudz prasīgāka un tai pat laikā tik ļoti īpaša, ka līdz pat pēdējai dienai tā neatlaida manu roku un tai vajadzēja manu klātbūtni. Un tagad tā ir no mana klēpja ārā. Es neko vairs tajā nevaru mainīt. Neko pielabot. Neko nevaru pierakstīt klāt. Tagad tā sāks savu dzīvi un pāraugs mani. 

Grāmatā ir viena tēma, kurā runājam „mums nepieder pat tas, ko pašas radām”. Lūk, šis ir tas brīdis, kad to apzinos. Es pilnīgi fiziski jūtu kā vienu daļu sevis esmu palaidusi pasaulē. Un tas mirklis vienmēr ir ļoti saviļņojošs. Un pēc tam iestājas tāds netverams stāvoklis, kas ilgst vairākas dienas. Šoreiz man tas saistīts ar galvas sāpēm un spēku izsīkumu, kad es vienkārši guļu un nedaru neko. Un tai pat laikā es zinu, ka Dievs un eņģeļi tur mani rokās un pilnībā izbaudu to.

Un zinu, ka pēc brīža jau būs seminārs pēc semināra. Zinu, ka būs tikšanās ar daudzām grupām. Zinu, ka tuvojas mūsu Gaismas svētki un pēc tam Saulgrieži. Ir Adventa laiks un būs Ziemassvētki. Bet īsu brīdi es vēl gribu pajust savas grāmatas rakstīšanas noskaņu:

To kā mēs sarunājamies. To kā smaržo tēja, skan Kitaro vai Supermax, kaķis murrā blakus un suns guļ pie kājām. Īsu brīdi gribu vēl parunāties ar Tevi. Vēl nekur neskriet. Vēl būt mierā un klusumā. Būt tajā dziļumā, kādā ir mūsu sarunas.

Pēc šīm divām grāmatām man ir skaidrs, ka vairs nav jājautā –„vai Tu esi laimīga?”. Man liekas, ka vārdam „laime” nu jau ir pilnīgi cita nozīme priekš mums abām.

Man patiešām ir ļoti izteikta šī iekšējā sajūta, ka mēs sarunājamies kā ļoti laimīgas sievietes. Ka protam apzināties dzīves garšu pat tad, ja sāp. Pat tad, ja nekas nenotiek kā mēs gribam. Pat tad, ja apziņai ir tik ļoti jāpaplašinās, ka dažreiz šķiet – limits ir izsmelts. Man ir sajūta, ka nu jau mēs abas zinām ko tādos brīžos darīt. Un savukārt cik brīnišķīgi un fantastiski ir tie mirkļi, kad viss notiek un varam tik pabrīnīties kādas veiksminieces esam.

Atskatoties uz šo laika periodu, kopš sarunājamies diendienā (un tas ir vienalga vai tas ir grāmatās, semināros, mājas lapā vai klātienes tikšanās reizēs) mani pārņem milzīgs gandarījums un laimes sajūta. Es patiešām jūtos Tev ļoti pateicīga par šo kopā pavadīto laiku, kā arī par to laiku, kas vēl tikai būs.

Jūtos ļoti pateicīga Dievam un visiem Augstākiem spēkiem, kas par to gādā.

Šobrīd esmu savā istabā un šis ir tas retais gada laiks, kad no sava loga varu redzēt jūru (vasarā, kad viss sazaļo, tas īsti nav iespējams). Logs ir vaļā, es varu dzirdēt šalkoņu. Sniegs ir apklājis zemi un ir pilnīgs miers. Tikai divi sniegavīri manā dārzā raugās pretim un smaida. Ir sācies viņu laiks.

Lai Tev brīnišķīgs šis īpašais laiks!
Un lai skaista ir mūsu satikšanās jaunajā grāmatā „Ieelpo laimi un mīlestību 2”
Ar mīlestību, Inese
Komentāri (28)  |  2012-12-03 23:42  |  Skatīts: 5741x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
agy - 2012-12-04 00:21
Beidzot, beidzot, beidzot! :)) Man prieks, ka šī grāmatiņa iznāk tieši tagad, jo ir sajūta, ka ir pienācis tas brīdis, kad jūtos gatava pāriet "nākošajā līmenī" :) Paldies, Inesīt, par to, ko Tu dari! Lai Tev saudzīgs šis "pasaulē palaišanas laiks"!

inese - 2012-12-04 00:29
Ak, paldies, Agy:) Man ir pat drusku jāparaud, cik skaisti Tu tā te ierakstīji.
(patiešām esmu šobrīd ārkārtīgi jūtīga).

Paldies par novēlējumu!
Un lai jauks ir laiks kopā ar jauno grāmatu!

Samīļoju Tevi!

Inita Timofejeva - 2012-12-04 02:29
Tiiik ļoti gaidīju otro grāmatu :) Kad būs nopērkama???
P.S. Inesīt-izskaties arvien labāk un starojošāk :))

maara - 2012-12-04 03:36
Liels prieks, ka varēsim lasīt otro grāmatiņu! :)
Kopš pirmo reizi tikos ar Tevi Inesīt (tas bija pirms gada) manā dzīvē tik daudz kas ir mainījies. Un joprojām mainās... Un es to visu baudu... un cik vien dziļi iespējams ieelpoju Laimi un Mīlestību... Paldies Tev par to!!! :)

daceh - 2012-12-04 05:03
Inese, es ļoti, ļoti priecājos par to, ko esi radījusi, jo zinu, ka noteikti palīdzēs ļoti daudziem sava laimīgā ceļa gājumā :) Cik iedvesmojoši, ka apkārt ir cilvēki, kas paveic šķiet neiespējamo! :) Lai grāmatiņa vairojas un vairojas un, lai katram, kas to atver un izlasa, ieplūst sirdī daudz mīlestības :) Un es ticu, ka tā noteikti būs! Kā es šādos svētku brīžos vienmēr saku- PRIEKĀ!!!!!

illva - 2012-12-04 05:41
Ak!!!!...Inesīt!!!!...es Tevi apsveicu un samīļoju no sirds:))...grāmatiņa ir tik enerģētiski pievilcīga....es to burtiski izjutu caur internetu:)))....un Tevis ierakstīto šeit:)))...es burtiski lasiju...zilbi...pa zilbei....un baudiju...mana dvēsele gavilē, Tagad gaidīšu ar lielu laimi...., kad turēšu rokās Tavu grāmatiņu un pirms lasīšanas samīļošu.
Brīnumainu prieka sajūtu Tu manī šovakar ielēji....es to burtiski izjutu...gan emocionāli....gan ķermeniski:))
Ļoti sirsnībā...no sirds......sūtu samīļojienu speciāli Tev...un jaunajam lolojumam....kas tagad drīz būs jau pie mums lasītājām:)))



inese - 2012-12-04 06:42
Ak, mīļās!!! Paldies, paldies un vēl paldies!!
Šobrīd saņemu tik daudz spēka un enerģijas! Un man patiešām tas viss ir ļoti vajadzīgs.

Samīļoju jūs visas!


baibam - 2012-12-04 16:12
Pirmais, kas iekrita acīs, ir tik ļoti skaistā vāka bilde :)
Patiess prieks un paldies par Tavu jauno grāmatu! Tas ir burvīgi, kā Tu raksti, ka viss notiek caur mums ar mūsu rokām, šis radīšanas brīnums, kā patiesi, kā minēja vai nu Tolle vai Agnese, ka esam kā flautas, caur kurām dievišķā apziņa spēlē mūziku.
Lai grāmatiņai piepildīts ceļš šai pasaulē un lasītāju sirdīs!

inese - 2012-12-04 18:33
Paldies, mīļo Baibiņ :))

Sasmējos, ka raksti "vai nu Tolle vai Agnese" :))) Es pēdējā laikā tieši šitā pat nevaru sašķirot ko kurš teicis. Vakar seminārā nevarēju atcerēties vai citēju Tolli vai Volšu.
Un īstenībā viss jau ir no viena kopējā informatīvā lauka.

Lai brīnišķīga diena!

guga - 2012-12-04 21:06
Burviigi!!!Klaat ilgi gaidiitais briinums....Taas acis,taas acis....skaista vaaka bilde.Ceru uz driizu satiksanos ar gramatu....Samiiloju!

inese - 2012-12-06 16:49
Samīļoju Tevi arī :))
un liels paldies par komplimentiem vāka bildītei:))

ar mīļumu, Inese

selena - 2012-12-06 20:45
Kad šo burvīgo grāmatu varēs nopirkt grāmatnīcās?

inese - 2012-12-07 02:24
Nākošnedēļ beigās - līdz ar atvēršanas svētkiem:))

Laura _Laura - 2012-12-14 21:42
Sveiki!
neesmu lasījusi pirmo grāmatiņu. Bet sakiet, vai varu sākt ar otro? vai tās abas ir saistītas?

Dace Jermiļina - 2012-12-14 23:58
Šodien saņēmu grāmatu un kā konču neizpakotu noliku malā, lai ar baudu klusā brīsniņā izpakotu un palasītu. Paldies par grāmatu un dalīšanos pieredzē.
Visu to labāko, šajā skaistajā ziemā!

inese - 2012-12-15 05:04
Ak, kāds prieks, ka grāmatiņa jau dzīvo savu dzīvi:)

Un par to saistību ar pirmo grāmatu.....nu ir jau tā, ka es bieži atsaucos uz mūsu sarunām pirmajā grāmatā, bet saprast un ielasīties varēs arī tad, ja pirmā nebūs lasīta;)

Arī šeit taču runājamies pie katra raksta atsevišķi:)))

guga - 2012-12-15 23:36
Driiz jau pavisam driiz,iedegsim gaisminas,lai butu kopa ar Jums svetkos.

inese - 2012-12-16 19:23
Paldies, mīļie, visi, kas bijāt klātienē un visi, kas piedomājāt katrs savās mājās ar savām gaismiņām.
Tagad droši varam teikt, ka gaismas un mīlestības pasaulē ir vēl vairāk :)

Ilze Tomina-Stare - 2012-12-21 20:36
Saskandinam teejas kruuzes UN LAI TOP MUMS ABAAM! VISAAM :) Vakarnakt burtiski apeedu es Tavu graamatu, veicot savus konspektus...un man sanaaca, SANAACA beidzot tikt ar sevi galaa... es zinaaju,ka tam i jaabuut vienkaarsi... Tik bija jaasanemaas! Bija jaasaprot,kas ir tas,kas, dziivojot seit, ir mans, MANS laucins! tepat jau tas vien bija! Vislaik sanaaca graabstiities ap.... AAAA, neviena graamata nav nonaakusi manaas rokaas tik iistaa briidii! Saliekot vakar visu uz papiira, nekaadiigi ilgi veel nevareeju doties pie miera.. skiet, visa nakts buus pagaajusi domaajot par iecereeto! Jaa, jaa, nakts un es zinu,ka taa i mieram :) BET ne pagaajusaa :)
PALDIES!!! Sniegotibalts mirdzosais PALDIES!!!!

inese - 2012-12-23 05:31
ak, cik esmu laimīga.
katra šāda ziņa dod spēku un enerģiju rakstīt atkal un atkal un sarunāties vēl un vēl.

Esmu laimīga, ka jaunā grāmata ir tikpat mīļi sagaidīta kā pirmā un šī doma mani aizved pie trešās grāmatas, kas vēl ir tikai pašā sākumā:)

baibam - 2013-01-06 07:31
Man patīk, ka jaunā grāmata ir ļoti praktiski lietojama un iedvesmojoša darīt (tāpat, kā iepriekšējā). Nupat pabeidzu lasīt. Paldie

Līguce MANA BRĪNIŠĶĀ DIENA :) - 2013-01-06 20:52
Kaut arī grāmatiņa pie manis jau ir no pagākjušā gada 15. decembra... un ik pa laikam samīļojot, šķirstot un pāršķirstot to - zināju, ka laiks, kad sākšu lasīt būs īpašs un vēl nav pienācis... un tā, nemanot.... vakar esot mierā ar visu kas notiek, sveču gaismā ar tējas krūzi sev blakus zināju, ka Šis Mirklis ir Klāt... un šai mirklī sajūtas bij vienkārši neaprakstāmas... laime, mīlestība, miers, paļāvība, ticība un cerība...un aizskustinājuma asaras acīs...:)
Un tik ļoti es izjutu, kā esmu mainījusies un augusi (tai pašā laikā apzinoties, ka ļoti daudz kas vēl jāmaina) kopā ar Tevi Tavu mācību Inesīt! :) un visām pārējām meitenēm :)

Lai svētībām pilna šodiena mums visām :)

inese - 2013-01-06 23:44
ak, cik abpusēji skaistas ir tās mūsu sarunas grāmatā. Tieši tāpat kā Tu, Līgu, gatavojies lasīšanai, tieši tāpat es parasti noskaņojos rakstīšanai.

Samīļojamies :)

Laura _Laura - 2013-07-14 03:04
Inesīt, vakar grāmatnicā līdzās Jūsu grāmatiņām ieraudzīju šo grāmatu- Gerijs Cepmens- "Mīlestība kā dzivesveids" . Vai esat lasījusi? Ir vertīga? Vai palīdz ģimenei kļūt labākiem vienam pret otru?

inese - 2013-07-14 03:08
Lauriņ, es neesmu lasījusi.
Man tagad ir periods, kad varu lasīt ļoti maz, jo diendienā ļoti daudz saņemu un atdodu informācijas vebināros. Acīmredzot, ka tas viss man notiek nākamās manas grāmatas sakarā.
Lūk, un kamēr esmu šai kanālā - tikmēr citus autorus klausos un lasu ļoti ierobežoti un ar milzīgu izlasi.



Lapa | 1 [2] |

Atpakaļ