Vai skolā to māca?


sadaļa: LASĪTĀJI RUNĀ

 Katrs no mums ir gājis skolā, kur apguva dažādas zināšanas matemātikā, fizikā, ķīmijā. Daudzi no mums tā arī nav izmantojuši šīs zināšanas, kas iegūtas daudzu gadu laikā, neskatoties uz iztērēto laiku un spēkus. Tomēr, katru rītu pamostoties, dzīvojot dienu un vakarā aizmiegot, mums ir ļoti nepieciešamas  zināšanas, kā mīlēt un būt laimīgiem no rīta, pusdienās un vakarā..

Kā mīlēt tēti, mammu, kā izveidot veiksmīgu ģimeni, kā mīlēt vīru, bērnus, kā būt mīlētai un dzīvot harmonijā ar savu dvēseli!. Tās ir pašas galvenās darbības mūsu dzīvē, un tieši no tā ir atkarīga mūsu laime, panākumi visos darbos, karjeras izaugsme un spīdums acīs.

Bet vai to mums  kaut kur māca? Vai skolā bija tāds priekšmets? Manā skolā nebija tādas stundas. Es domāju, ka vēl līdz šai dienai skolā to nemāca.

Nu, bet kā dzīvot bez šīm zināšanām? Kāpēc neaizdomājamies, ka tikai laimīgs cilvēks var būt veiksmīgs? Varbūt tāpēc ir maz veiksmīgu cilvēku?

Kā var iegūt šādas zināšanas? Jums palika interesanti?

Pēc 3 mācību dienām kopā ar Daci Meiju man atvērās trešā acs. Es nekļuvu izglītības guru, bet es ieguvu jaunus instrumentus rīcībai, kas man palīdz orientēties un sasniegt mērķus citādākā, daudz vienkāršākā un interesantākā veidā. Mums apkārt ir daudz iespēju, bet mēs neprotam ar tiem rīkoties, varbūt vienkārši tāpēc, ka neviens to nav mācījis..? Mēs neprotam izvēlēties un izdarīt pareizo izvēli, jo nemākam. Baidāmies būt laimīgi, veiksmīgi un baudīt dzīvi!

Nāciet iegūstiet - interesantu un ļoti vajadzīgu mākslu, laimes, veiksmes un mīlestības mākslu! Nāciet pēc savas „brīnuma atslēdziņas". Iegūstiet un lietojiet pēc iespējas ātrāk, jo dzīve ir tik īsa! Nevajag to dzīvot melnrakstā, jo var arī nepaspēt to pārrakstīt tīrrakstā! Dzīve tā ir šodien, šeit un tagad. Šī diena vairs nav atkārtojama.

Dace, PALDIES tev par tavu mākslu! Paldies, ka tu māci to, ko vajag zināt ik vienam no mums !

Tatjana Kočura

Komentāri (0)  |  2012-11-01 20:28  |  Skatīts: 1440x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ