Meitenes, vēstule mums!


sadaļa: SARUNAS
autors: PAVASARA STUDIJA

 Šodien saņēmu vēstuli, kas sūtīta mums visām. Mēs esam daudz. Patiešām daudz. Ja pasekojam statistikai, tad katru dienu Pavasara studijas mājas lapā pulcējamies ap 500 un dažreiz pat vairāk cilvēku. Un šodien tiekam uzrunātas, lai iesaistītos un varbūt ar savu enerģētikas apmaiņu, ko palīdzētu. Vēstule skan šādi:

Labdien!
Paldies par iespēju apmeklēt Jūsu studiju!
Mana bijusī kolēģe jau apmēram sešus gadus ir cilvēks ar īpašām vajadzībām. Divi insulti. Rezultātā no jauna jāmācās staigāt, ēst, sevi apkopt, runāt, lasīt, rakstīt. Ar neatlaidīgu darbu Dzintra ļoti daudz ir jau panākusi. Staigā(nekustīga ir labā roka),runā(pie tā tiek visu laiku daudz strādāts), lasa, brauc ar trīsriteni. Viņa ,vairāk kā gadu, kopa guļošu un cilājamu vīru, tagad viņš nomira. Dzintra savās mājās ir pilnīgi viena, viņa beidzot piekrita, ka es mēģinu atrast cilvēkus, kas ir līdzīgās situācijās.
Viņa gatava dalīties savā pieredzē. Viņai pašai noderīga būtu runāšana skaipā, vai pa telefonu. Viņu var atrast www.draugiem.lv -Dzintra Vērsēna.
Jūsu studijas meitenes ir no visas Latvijas. Varbūt viņu redzeslokā ir tādi cilvēki.

Paldies. Z.

Es tiešām domāju, ka mums ir ko dot un mēs varam dalīties mīlestībā un uzņemt Dzintru savā pulkā. Un Dzintrai ir milzum pieredze, ko savukārt dot mums.

Lai svētīta un mīlestības piepildīta diena!

 

Ar mīļumu,

Inese

Komentāri (0)  |  2012-10-11 18:47  |  Skatīts: 1706x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ