Kristīne Muciniece „Eņģeļu acis”


sadaļa: SARUNAS

autors: INESE PRISJOLKOVA

 Nav tik bieži šai laikā bijuši gadījumi, kad burtiski nevaru noturēties un gribu Tev stāstīt par kādu no izlasītām grāmatām. Freižers "Zilie putni", Marks Levī  „Starp debesīm un zemi”, Nīls Donalds Volš „Sarunas ar Dievu”. Tās katra ir savādāka, bet tās visas vieno tas, ka tie ir tulkojumi un ir atceļojušas pie mums no citām valstīm un no ārzemju autoriem. Tas nemazina to vērtību. Vēl arvien esmu sajūsmā par katru no tām. Vēl arvien varētu tās ieteikt. Tāpat kā ļoti daudzas citas – piemēram, Ekharts Tolle „Tagadnes spēks” vai kādu no Koelju grāmatām. Un pilnīgi saprotu, ka šie autori nav savstarpēji salīdzināmi. Un es nemaz negatavojos to darīt. Bet...lai ko es te esmu pieminējusi vai saukusi, tie ir svešzemju vārdi un uzvārdi. Un šoreiz man ir gods un lepnums par to, ka varu Tev ieteikt mūsu pašmāju autores Kristīnes Mucinieces grāmatas „Eņģeļu acis”. Kristīne ir jelgavniece. Jelgava ir mana dzimtā pilsēta. Lasu un pilnīgi smaidu un esmu laimīga par to, kādi cilvēki mums tepat Latvijā dzīvo.

Burtiski tikko kā citā rakstā runājām par Agnesi, kura ir tepat starp mums. Un tagad mani ir pārņēmis Kristīnes viedums, redzība, dziļums, mīlestība un vienreizējs talants to visu pateikt caur vienreizēju stāstu, kurš runā no sirds uz sirdi.

Šodien lasu Kristīnes grāmatu un pilnīgi jūtu kā pildos ar mīlestību. Un lai arī ir tā, ka tad, kad pati rakstu savu grāmatu, tad nevaru ne klausīties, ne lasīt citus autorus (lai neizjauktu savas enerģētikas plūdumu), šoreiz ir pilnīgi tā, ka lasu un baudu un jūtu kā noskaņojos uz savu tīro skaņu. Tas ir kā instruments, kas uzskaņojas pirms skaņdarba. Lūk, man ir sajūta, ka šī grāmata, ka tas kā Kristīne raksta, mūsos katrā atver vistīrāko, visdzidrāko, kas mūsos ir. Un nemaz nerunājot par viedajām zināšanām, kuras šai grāmatā ir pārpārēm.

Esmu tikai pirmās grāmatas pusē, bet jau tagad man ir ļoti laba sajūta par šīs grāmatas vērtību un par šīs autores pašas enerģētiku un talantu to pasniegt. Un ja citreiz ir tā, ka gribās lasīt vēl un vēl, lai žiglāk uzzinātu notikumus, kas sekos, tad tagad ir tā, ka man gribas baudīt un baudīt, lai pēc iespējas ilgāk es šo grāmatu varētu turēt rokās un ļaut tai vērt vaļā manī bezgalīgu mīlestību.

Tas ir kaut kas fantastisks kā cilvēka enerģētiku var sajust caur uzrakstīto vārdu. Šī Kristīnes Mucinieces grāmata ir absolūti tīras enerģijas pārpilna, kura ne tikai mums nodod autores pašas mīlestības pārpilnību, bet atver arī lasītāja mīlestību un gaišo enerģētiku. Tā ir kā terapija un tā noteikti veiksmīgi iekļaujas mūsu laimes terapijā.

Es esmu sajūsmā. Esmu lepna. Esmu laimīga. Un esmu mīlestības piepildīta. Nepazīstu autori personīgi, bet savās domās nosūtu viņai vislabākās savas domas un veiksmes vēlējumus.

Lūk, manas emocijas un sajūtas, lasot šo grāmatu.

Iesaku. Noteikti iesaku. Starp citu, šīs grāmatas izdevusi izdevniecība Ameija un tās nopērkamas www.ameija.lv mājas lapā (turpat, kur Agneses semināru diski). Un nu jau tiešām bieži mūsu lapā pavīd šīs lapas adrese, bet...tas vienkārši ir tā vērts. Nu, man personīgi nav nekāda labuma no tā, ka viņus reklamēju, bet, ja cilvēki dara tik labas lietas, tad tas vienkārši ir tā vērts, lai mēs par viņiem zinātu.

Es dodos lasīt un baudīt milzīgo mīlestības enerģētiku. Un ja vien Tev ir iespēja iegādāties, aizņemties vai paņemt bibliotēkā šo grāmatu – tad noteikti iesaku.

Ar mīļumu,

Inese

Komentāri (11)  |  2012-08-01 08:17  |  Skatīts: 6113x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
ilze - 2012-08-01 17:54
Paldies, Inesīt! Kā saka skaistais "obligātās literatūras saraksts" iet plašumā. Šodien mana vecākā meita ar gariem zobiem izvilka obligātās literatūras sarakstu, kas jālasa vasarā, vasara iet uz otru pusi, jāsāk rīkoties. Domāju, ka šis saraksts jauniešiem būtu daudz noderīgāks:) Ar mīlestību, Ilze

ronda - 2012-08-01 18:16
Inesīt, par ko ir šī grāmata? Vai tas ir kāds stāsts, līdzīgi kā Zilajos putnos?

Dace Kalēja - 2012-08-01 19:14
Es arī nesen izlasīju šo pirmo grāmatu "Kristālu glabātāji". Tiešām pasakainas un lidojošas sajūtas. Grāmatu lasot apņem tāda svētlaime, gaišums un bezgalīga mīlestība. Nopirku arī jau otro grāmatu "Vēstules"un drīz turpināšu baudīt.
Piekrītu Tev Inese, ka tik jauki ir, ka mūsu pašu vidū ir tādi cilvēki ar tādu gaismu un mīlestību, ar uzdrīkstēšanos un ticību sev.

Ronda, grāmata nedaudz arī sasaucas ar Zilajiem putniem. Tā ir par mīlestību, par savas misijas apzināšanos, par harmoniju un vieglumu dzīvē, par gaismu mūsos...

inese - 2012-08-01 21:08
Jā, vibrāciju ziņā tiešām šī grāmata labi sasaucas ar Zilajiem putniem.

baibam - 2012-08-02 01:30
Es ieskatījos grāmatas lapās grāmatnīcā un man tā iepatikās jau no pirmajām rindām.Tā ir mana šī mēneša pirkumu sarakstā! Paldies, ka iesaki!

litalita - 2012-08-07 23:41
Abas Kristīnes Mucenieces grāmatiņas ir arī mans gaismas un augšupceļoša spēka atklājums! Brīnišķīgas! :)

litalita - 2012-08-07 23:42
Kļūdas labojums - Kristīnes MUCINIECES :)

baibam - 2012-08-08 18:11
Man otrā grāmata patika vēl vairāk! :) Noteikti iesaku.

Līga Tumiņa - 2012-08-14 00:29
Vēlos pateikt LIELU PALDIES INESEI par šīs grāmatas ieteikšanu! Šī ir viena no tām grāmatām, kas iedvesmo, dod mieru, prieku un līdzsvaru sevī.
Ir tāda vēlme izlasīt vēl, jo pārlasot vienmēr atrodi ko jaunu sev :)

dagnucis - 2014-01-17 21:28
Vai ir kas zināms, kad būs Kristīnes 1. grāmata, ļoti gaidu!?

inese - 2014-01-18 06:23
mēs arī gaidām. Saprotu, ka nu jau tiek palaists uz tipogrāfiju. Tā kā - drīz būs:)


Atpakaļ