Ragaciema Agnese


sadaļa: SARUNAS

autors: INESE PRISJOLKOVA

 Reiz mūsu lektoru seminārā Marija (viena no topošām lektorēm) teica, ka informācija pie mums atnāk un izraisa interesi apmēram 4 soļos. Pirmais solis ir, kad kaut ko izdzirdam vai uzzinām, bet palaižam garām, jo šī ziņa nesaslēdzas ar mums jau zināmo informāciju. Otrais solis ir tad, kad izdzirdām šo informāciju jau atkārtoti un atceramies iepriekšminēto. Trešais solis ir tad, kad paši atceramies un jau sākam par to domāt. Ceturtais ir tad, kad darām.

Un tieši šādi ir notikusi mana tikšanās (es vēl nemaz neesmu viņu satikusi) ar Ragaciema Agnesi. Pirmo reizi par viņu dzirdēju no kādas savas paziņas, kura bija bijusi uz konsultāciju. Noklausījos, nobrīnījos cik ļoti tomēr cilvēki grib konsultēties pie gaišreģiem un kaut kā viss – pārstāju par to domāt. Vārds gaišreģis manī izsauca zināmus stereotipus un es tā īsti neiekustināju savu interesi tālāk.

Pēc tam bija tā, ka šī gada sākumā – kaut kad februārī vai martā man atsūtīja Agneses semināru audio ierakstus un Rumāņu puisīša vēstījumu. Tas mani uzrunāja, es noklausījos, pat iedomājos, ka būtu jauki to Agnesi dzīvē redzēt. Mēģināju pieteikties uz konsultāciju, bet pieredzēju reālu šoku, jo martā varēja pieteikties rindā uz novembri. (nodomāju, ka pie Latvijas prezidenta pieteikties ir vieglāk, un tā arī nepieteicos). Tā es kaut kā noliku šo informāciju apziņas tālākos plauktos un vairs par to nedomāju.

Un tad ar mani notika tik brīnumains notikums, kuru gribu Tev izstāstīt.

Man bija jāgatavo semināra tēma „Visuma zīmes”, bet kaut kā darbs uz darba bija tā sasēdušies, ka nu nav kad pieķerties. Un tā es katru dienu atlieku un atlieku līdz brīdim, ka otrdienā man ir šīs „Visuma zīmes”, bet tēma nav līdz galam sagatavota, savukārt pirmdienā jābrauc uz semināru Olainē. Un Olainē notiek brīnums – pie mani pienāk meitene un saka, ka viņam man uzdāvinās Ragaciema Agneses video ierakstus. Es vēl tur kaut kā saku, ka nu man jau nav īsti laika tagad klausīties un ka man jāgatavo „Visuma zīmes” un vispār, ka tagad rakstu grāmatu un citus autorus nemaz neskatos un neklausos, bet tā meitene (un nu jau es skaidri zinu, ka tas bija ar Augstāku gādību) neklausās un saka, ka viņa pārtraukumā aizies mājās un atnesīs tos diskus. Un tā es iegūstu tos video ierakstus un turpat Olainē ņemu un atveru. Un man ir jāpiedzīvo viens fantastisks pārsteigums, jo tādu, kādu es ieraudzīju Agnesi, es nebūtu viņu iedomājusies nevienā savā vīzijā un nevienā savā pieņēmumā.

Viņa ir fantastiski skaista, vitāla, spēcīga, jauna sieviete, brīnišķīgu augumu, ļoti skaistiem gariem zeltainiem matiem un ar savu harizmu un spēcīgo enerģētiku paņem klausītāju (vai skatītāju) pilnīgi savā varā tā, ka tu nevari un negribi atrauties.

Es pārbraucu mājās un taču skaidri zinu, ka man jāgatavo seminārs, bet....nevaru atturēties, jo gribās paklausīties Agneses lekcijas. Un te nu pēkšņi es saprotu kāpēc viss tā ir noticis – jo viņa runā par Visuma zīmēm, viņa runā par to, kā Visums (Eņģeļi) runā ar mums, viņa runā to, kas manī pilnīgi saslēdzas vienotā kopējā izpratnē un es varu tikai sēdēt, klausīties un skatīties un māt līdzi ar galvu, jo savā dziļākā būtībā zinu, ka tas ir tieši tā. Man vajadzēja saņemt ziņu no Agneses, lai ietvertu šo informāciju nu jau savā seminārā. Jā – tieši tā tas notiek. Tieši tāpēc tik uzstājīgi tā meitene Olaines seminārā man deva šos diskus.

Starp citu, lai es nerunātu par „kaķi maisā”, tad tie ieraksti ir nopērkami www.ameija.lv mājas lapā.

Un vēl interesantākais notiek pēc tam, kad izstāstu savam vīram šo visu savu stāstu un to, ka nu jau gribu Agnesi satikt personīgi. Un lai arī zinu, ka uz konsultācijām pie viņas šai gadā vairs pieteikties nevar, tomēr mana apziņa formē domformu, ka gribu viņu satikt.

Un tad notiek atkal kaut kas pilnīgi neierasts – mans vīrs saka, ka nav nekādu problēmu, viņš tūlīt visu nokārtošot. Viņš paņem telefonu un zvana Agnesei un stāsta par mani, par Pavasara studiju un viņi nonāk līdz konkrētam rezultātam, ka 14.septembrī Agnese viesosies pie mums Kuģu ielā uz visas dienas semināru. Ņemot vērā viņas slodzi, viņa vēl pasaka, ka būtu labi, ja būtu vismaz 40 dalībnieku. Mēs aizbraucam uz ofisu, saliekam krēslus un izrādās, ka tiešām mūsu telpās tik var ietilpt (bet vairāk gan ne) un tā nu esam sarunājuši Agneses viesošanos pie mums.

Viņa vēl piebilst, ka jautājumi, par kuriem viņa runās mums jāgatavo pašiem. Nekādas iepriekš izsludinātas tēmas neesot. Un skatoties tos ierakstus, es tiešām redzu kā viņa burtiski kā tulks kā starpnieks stāsta to, ko savukārt viņai priekšā saka Augstākie spēki (jeb kā viņa saka – Augšas).

Un tā – varu Tev pirmajai paziņot, ka pieteikšanās uz Ragaciema Agneses semināru sākas šobrīd. Ka limitēto vietu dēļ pirmo reizi Pavasara studijā būs semināra dalības priekšapmaksa – tātad apspirinājumu par dalību seminārā varēs saņemt tad, kad būs samaksāta dalības maksa. Pieteikties var sūtot pieteikumu uz pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714, Dainai. Tāpat uz e-pastu Dainai vai man var sūtīt jautājumus, par kuriem semināra gaitā gribās saņemt atbildes no Agneses eņģeļiem. Mēs jautājumus apkoposim un tad kopā –semināra laikā varēsim baudīt atbildes. Tā tad veidosies semināra saturs. Ja iepriekš ko gribi izlasīt par Agnesi, tad netā var meklēt vai nu uz Agnese Bērziņa vai arī Ragaciema Agnese.

Un tagad es atkal pievēršos Agneses lekciju ierakstiem. Baudu, baudu un baudu. Klausos tos jau otro vai trešo reizi un esmu laimīga, ka kas tāds vispār ir iespējams.

Tāds brīnišķīgs man Tev jaunums šai maģiskajā saulgriežu laikāJ

Lai mīlestības piepildīts šis laiks!

Ar sveicieniem,

Inese

quot;verdanaquot;;
Komentāri (32)  |  2012-06-21 00:47  |  Skatīts: 18059x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
legallyblond - 2012-06-21 01:35
he he, nu es arī varu apstiprināt to 4 soļu teoriju :). Par Ragaciema Agnesi es uzzināju Tavā mājas lapā pavasarī. Noklausījos audio ierakstu. Mani tas uzrunāja. Klausījos vairākkārt. Ļoti daudz viedas un patiesas informācijas.... Lieldienu brīvdienās Agnesei bija seminārs augsskolas Turības telpās, bet.....brīvdienas, svētki, vecāki, lauki Madonā.....un netiku. Ik pa laikam caur galvu caurskrēja ātrā doma, ka tomēr gribētos vēl kaut ko no Agneses viedajām domām dzirdēt...... Un te nu tas mani uzmeklēja >> Tavs jaunais raksts un šī fantastiskā iespēja!!! Re kā viss patiesi griežas un iegriežas! :) Paldies Tomam!! Piesakos uz vienu no 40 vietām (izdarīšu to arī "normālā" veidā)! :) Ar sveicienu, Inesīt. Ilze L.

inese - 2012-06-21 02:05
Sveika, Ilzīt. Samīļoju Tevi!
Jā, man sanāca precīzi tāpat - es arī ļoti gribēju tikt uz semināru Turībā, bet tieši tajā dienā ielidoju no Itālijas ar 4 stundu novēlošanos, lai paspētu uz to tikšanos.
Man vienīgi ir prieks, ka tie video ieraksti top tieši no šīm nodarbībām un acīmredzot, ka ar laiku būs iespēja iegādāties arī šo nokavēto semināru.
Tiksmies seminārā!

'Priecīgus Jāņus!!!

ilze - 2012-06-21 22:57
Sveika, Inesīt! Vēlos arī pieteikties uz Agneses semināru. Kādu laiku man arī Agneses seminārs virmoja manā realitātē, bet nesanāca. Šoreiz jāizmanto iespēja. Paldies:)

inese - 2012-06-22 01:30
Sveika, Ilzīt:)
jauki - tad tiksimies seminārā:)))

baibam - 2012-06-27 05:56
Starp citu, meitenes, vai kāda ir mēģinājusi iegādāties Agneses diskus caur šo saitu? Man neviens tur neatbild.. Varbūt citur arī var nopirkt?

inesej - 2012-06-28 07:07
BaibaM: jā, man izdevās Agneses diskus iegādāties. Rakstot uz meilu: infoameija@gmail.com Tev laipni atbildēs kā un kur to var izdarīt. Ir iespējams arī saņemt ar pasta sūtījumu.

baibam - 2012-06-29 03:52
inesej- paldies, vakar sagaidīju atbildi un šodien nopirku 3. disku (Ieteikumi veselīgai dzīvei), tagad skatos un baudu- buuuurvīgi! Nezinu, kā pārējie, bet vismaz šis disks ir diezgan apjomīgs-pat sastāv no 2 diskiem! :)

inese - 2012-06-29 15:53
Jā, tie visi ir tādi. Pirmās lekcijas ieraksts ar 4 stundas.


illva - 2012-07-03 04:27
Visu laiku man virmo doma, ka droši vien ir jāpiesakās uz semināru...bet pagaidām...es vēl auklēju šo domu....iespējams jāsāk ar disku iegādi.
Kaut kas šajā visā man uzrunā.....it kā nolieku malā...par to nedomāju.....tad atkal un atkal uzpeld caur sarunām uzrunājoša informācija.....esmu domās par šo.

inese - 2012-07-03 07:39
Jā, Ilvu, es ar tieši sāku ar video lekciju skatīšanos. Tur ir kaut kā jāsajūt - ir vai nav. Vai sakrīt tās vibrācijas vai nē.

Mani uzrunāja un es ļoti gaidu pirmo tikšanos ar Agnesi.


saulesmeita - 2012-07-11 17:52
Vēlos jautāt - vai tikai man sanācis šādi: vēlējos uzzināt Ragaciema Agneses disku cenu, bet, sūtot savu jautājumu uz norādīto e-pastu infoameija@gmail.com. , manā e-pastā parādās norāde,ka tāds neeksistē... Kāpēc tā? Ko es daru nepareizi? Paldies!

baibam - 2012-07-11 21:53
saulesmeitai- pagaidām ir tā, ka es arī gaidu Agneses diskus, jo diemžēl pirmais, ko nopirku, bija bojāts un nevērās vaļā, atvērās tikai daļa. Cena bija 7 ls vienam diskam (kurš sastāv no 2 cd), ja nemaldos, garums- 4 h. Šo disku varēja skatīties tikai datorā. Tagad tiek ierakstīti jaunie diski, kurus varēšot skatīties arī DVD, man sola, ka drīz būs, vakar zvanīju- nu vēl top, došot man ziņu. Ceru, ka nākošnedēļ varētu jau būt gatavi, tad es te noteikti uzrakstīšu, ja man izdosies tos iegādāties. nezinu, kā būs ar cenu, vai paliks tāda pati, vai mainīsies.

saulesmeita - 2012-07-11 22:12
baibam - paldies! Bet e-pasts tātad ir pareizais? Man pat nenosūtās vēstule :)

saulesmeita - 2012-07-11 22:21
Nekādi nesūtās emaili,rāda,ka adrese nepareiza. ( infoameija@gmail.com.) ,mājaslapā neizdodas iesūtīt komentāru vai jautājumu.....

baibam - 2012-07-11 22:22
es uz infoameija sūtīju kaut kur pirms 2-3 nedēļām, man uzreiz neatbildēja, tikai pēc kādas nedēļas. Bet e-pasts aizgāja. Varbūt pamēģini enriko777@gmail.com, cik saprotu, šis puisis ir kaut kāds Agneses lekciju koordinators un viņš arī ieraksta diskus. uz šo e-pastu atbildēja jau tai pašā dienā. Turam viena otru lietas kursā, kā tur iet ar diskiem! :)

saulesmeita - 2012-07-11 22:26
wow,liels paldies par šī e-apsta atgādinājumu,šis aizsūtījās uzreiz, un tad jau arī atbilde nebūs ilgi jāgaida un uzzināsim par diskiem :) Sarunāts! :)

inese - 2012-07-15 04:37
Šodien pirmo reizi satiku Agnesi un nu jau droši varu pateikt, ka redzētais pārsniedza cerēto. Es burtiski apbrīnoju viņas darba spējas, informācijas daudzumu, ko viņa dod un spēju to visu tik precīzi un skaidri pasniegt.
Nu ļoti, ļoti man patika. (lai gan tas nav īstais vārds).
Īstenībā es varētu te rakstīt vēl rakstu pēc raksta, cik priekš manis tas viss bija vērtīgi.
Un nu jau varu ieteikt viņas nodarbības no sirds un no savas pieredzes. Jā - tas ir tā vērts.

illva - 2012-07-15 06:26
Tik skaists notikums par godu Tev šodien ir bijis.....:))....un es ticu, ka Tu kaut ko brīnumainu iečubināsi šeit mājas lapā....ļoti labprāt es gaidīšu...Tevis rakstīto.
Samīļojiens.

ronda - 2012-07-16 18:57
Jā, Inesīt, es arī gaidīšu, kad Tu pastāstīsi par savu tikšanos ar Agnesi un to, ko guvi no šīs tikšanās! :)

legallyblond - 2012-07-16 21:20
Heiiii ;) Es arī sestdien pirmo reizi satiku Agnesi, un viņa atstāja uz mani tiešām īpašu, paliekošu iespaidu. Agnese viennozīmīgi ir lielas apbrīnas vērts cilvēks - harizmātiska, ārkārtīgi loģiski un sakārtoti spējīga izklāstīt ne būt ne tā vienkāršākās lietas..., prieka un dzīvīguma pārpildīta, savā būtībā cilvēkus mīloša. Dzīves svinētāja. :) Laimes terapijas apliecinājums, padziļinājums, varbūt arī strukturējums. Laimes terapija un tās loģikas savā ziņā skaisti, liegi, maigi un ar mīlestību it kā sagatavo cilvēka prātu Agneses Vēstījuma izprašanai. Tie papildina viens otru.
"Tec Laimiņa tu pa priekšu,
Es tavās pēdiņās.." L.t.dz.
Ilze

inese - 2012-07-16 21:57
Jā, man arī bija šī brīnišķīgā sajūta, ka laimes terapija ar visu šo dievišķo Agneses stāstījumu ir viens vesels. Ir vienkārši ļoti daudz lietu, par kurām laimes terapijā vienkārši vēl neesam runājuši. Bet ja būtu, tad visticamāk, ka tieši šo, ko stāsta Agnese.

Paldies Ilzīt, par to, ko raksti. Tas tiešām tā ir, ka laimes terapija palīdz vērt vaļā apziņu spēcīgajai Visuma informācijai, ko gūstam no Agneses.

guga - 2012-07-18 00:42
Vai kada jau ir pasutijusi un sanemusi Agnese CD?
Esmu meginajusi kontakteties caur doto majaslapu bet katreiz cita atbilde,mazliet diivaini....

karinchiks - 2012-07-18 03:34
Jā,esmu saņēmusi...
Atbildi saņēmu pēc 3 dienām.
Diskus pēc nedēļas...
Viss oki....


tija - 2012-07-18 03:43
Inesīt, ļoti gribas vēlreiz arī šeit pateikt paldies Tev, ka ar Tavu starpniecību, ar to virpuli, ko esi iekustinājusi, sapulcējāmies pavasara studijā un iepazināmies ar Agnesi.

Agnese semināra laikā pati noformulēja būtisku informāciju - Debesis runā caur cilvēkiem, kuri ir atmodušies, kuru kanāls ir vaļā un pieslēgums izteikti spēcīgs. Un šo cilvēku klātbūtne ar pamatīgu paātrinājumu palīdz klātesošajiem saslēgties katram ar savu Augstāko Es. "Sekas" ir jūtamas vēl vairākas dienas pēc semināra :-)

guga - 2012-07-18 04:14
Paldies,karinchiks,meginssu sutit,neesmu LV.



Lapa | 1 [2] |

Atpakaļ